БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 606
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • В страната на мечтите
Pianoto,  дай мейл да ти пратя бебето  Hug В РМ е.

# 526
Pianoto ето я.

# 527
Благодаря ви за бързите отговори!

# 528
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
boneli Благодаря!  Hug

zhak То май всичко твое е бързо! Но са пък ефектни, особено този с жената!

# 529
Здравейте днес си купих конците за молитва за дома исках да я шия на бяла панама но в нашия малък град няма има само разграфена за гоблени някои от вас шил лие на такава молитвата  чудя се дали да я започвам мисля 1:1 какво ше ме посъветвате

# 530
Здравейте днес си купих конците за молитва за дома исках да я шия на бяла панама но в нашия малък град няма има само разграфена за гоблени някои от вас шил лие на такава молитвата  чудя се дали да я започвам мисля 1:1 какво ше ме посъветвате

Ако я шиеш 1:1 на разграфена ще стане много малка. Нямам представа как ще стане 1:4, като шиеш с фон  newsm78 Но ще е трудоемко и ще ти отиде желанието.

А интернет търговия за панами - има доста сайтове, откъдето да си поръчаш.

# 531
Готовото бебенце:

Честито на именниците днес!   bouquet

# 532
Момичета, малко със закъснение....
Честита Коледа. Пожелавам на вас и на любимите ви хора много здраве и сбъднати желания.
Вики на теб Честит Рожден Ден. Бъди здрава, уверена в себе си и много щастлива. Hug
Честит Имен Ден на всички именници - здраве и късмет Hug

# 533
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, ти си една от причините да съм отново тук  Heart Eyes

Щастлива съм! ("Всичко е добро, свършва ли добре!")  bouquet

Твоето "набързо между другото" не мога да го видя голямо, че си се заключила! Wink Май ще ме принудиш и там да се логвам! hahaha А за скоростните ти постижения вече нямам какво да казвам- друго такова чудо не съм срещала! Hug

Винаги съм вярвала в неизчерпаемия потенциал на човешкото въображение, но...
Скрит текст:
тази "Молитва" взе да ми идва в повечко!!!
... Ако не те затруднява, пробвай да шиеш през дупка- на кръстче, полукръстче, гобленов...- с 3 или 4 ката конец- както ти харесва... Фонът- не ти завиждам, но имаш поле за импровизация!... Бачийска също ти е подсказала изход от затруднението!...И после обезателно да се обадиш какво си избачкала! Wink

Скъпи именяци, да ви е живо името и да го повтарят наследниците ви! Наздраве!

# 534
Честит празник на именниците! Да сте живи и здрави!    bouquet
Бяло Цвете, много е хубаво бебенцето!
zhak,   bouquet
Мариелита, не бих шила на разграфена панама ... Бачийска ти е дала хубава идея - интернет пазаруване. Ако пък не искаш да пазаруваш от интернет, ще ти пратя панама за една молитва, не си хаби труда да шиеш по този начин.  Peace Ето сайт, от който да поръчаш, плащаш, когато пристигне:
http://www.8888bg.com/

# 535
Момичета благодаря ви за съветите ще си поръчам панама айда 14  неразграфена бяла ако бъркам кажете  досега съм щила само готови комплектовки затова не сам запозната

# 536
Момичета благодаря ви за съветите ще си поръчам панама айда 14  неразграфена бяла ако бъркам кажете  досега съм щила само готови комплектовки затова не сам запозната

Не, не бъркаш. Ти се обръщаш към хора, които по един или друг начин ще ти помогнат и всички ние го правим. Hug

Молитвата  я ших с кръстче на основа 14. Голяма е горе долу колко лист А4. Всяка друга интерпретация ще я направи по-малка. А считам че това е оптимален вариант. Вече отвикнах да шия 1:1 или 1:4 и честно да ти кажа като чуя за фон, запълване на пространство леко ми настръхват чорлите. Mr. Green

Не е нужно да си избираш скъпа панама - погледнах сега в 8888 , кото ти е дала Аз! - има малки парчета - например парче 48/50 см за 3 лв.

За мен най-оптималният вариант е да си купиш 1 м българска панама за 11 лв( пише каунт между 14 и 16 ) или 13 лв 14 каунт- ширината му е 1,60 м. Това е страшно много - ще има да шиеш поне две години. Просто така ще си оправдаеш транспортните разноски, защото те ще бъдат еднакви и при малко парче за 3 лв и за 1 м за 11или 13 лв.

От много отдавна се отказах да шия готови комплекти - само тогава когато искам да се поглезя, но  имам финансова възможност или когато ме глезят  Mr. Green

# 537
  • там където има винаги вятър
Толкова страници сте изписали през празниците  ooooh!, но утре ще чета, че днес на работа е лудница  #Cussing out
Да ви покажа  халките - нали толкова търсих ония ръце, та в последния момент се спрях на това:
А с този коледен чорап се "борихме" по празниците. Въпреки хилядите малки номерирани детайли, които трябваше да се изрязват, зашиват един за друг, различни видове шев, много пайети, мъниста......разчитане на схема и превод от френски мисля че си заслужава, нали  Embarassed
Баба е избродирала и името на внучката и обещава всяка година да го пълни/въпреки че е дълбокичък/  Peace

# 538
mama iasi много е хубаво чорапчето Heart Eyes. От филц е, нали?
Вики, а ти си получила прекрасни подаръци за Коледа - кой от кой по-хубав. Относно гергефа - въпрос на навик е. И аз като хванах гергеф за първи път ми беше странно от къде да го подхвана, но сега без гергеф ми е страшно неудобно. Не мога да си представя как съм си нагъвала панамата и съм си я диплила в ръцете Rolling Eyes

# 539
  bouquetблагодаря ви много , но това са сравнително малки и лесни гоблени казвам набързо защото ги уших за една седмица
днес ги занесох да ги рамкират и тогава ще покажа по-добра снимка на друг носител
уших първо дамата за подарък за РД на една приятелка ,но нещо се разколебах и зотова направих резервен вариант икебана на рогоблен и още не мога да реша  -кой от двата да подаря  newsm78- вие какво ще ме посъветвате ?

Общи условия

Активация на акаунт