БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 572
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за съветите и схемите.
zhak ще я използвам непременно,защото ми харесва.Просто и с ефект.  bouquet
 Аз! Lady N ,ако не те затруднявам прати ми схемата    n6903@abv.bg

polinabg скорошно оздравяване.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 09:06 от boneli

# 586
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
zhak Розичките са много ефектни . Ще си ги съхраня - със сигурност ще са полезни и ще стават бързо. Ще бъдат подходящ подарък и със сигурност ще бъдат бързи.

polinabg Скорошно оздравяване.  Hug

# 587
Като говорите за конците меланж, аз пък исках да ушия на другарчето ми от томболата ето това:
Разбира се с актуалната година, купих си конци, обаче мЪ хавана страх, че нищо няма да се получи и .....ми не го уших Tired

Купих си няколко цветове меланж и само си ги гледам - много са хубави  Joy

# 588
Ето готова и подковата с теменужки.Има контур върху цветята,но без него ми харесват повече.Днес ще се пробвам с розата на zhak да видя как ще стане.

Днес  радикала нещо дава грешка.

# 589
# 590
  • Димитровград
Обожавам Дименшън,страхотно се получава.Може ли да покажеш дъждовното време как трябва да изглежда готово?

# 591
  • Пловдив
Момичета, относно Слънчевата мандала на Вилер, имах схемата на скан и си спомням, че цветовете бяха и ДМС и Анхор, после ми се прецакаха дисковете и тя изчезна заедно с много други схеми.......... Но после Илиана прави пренабор, за съжаление го нямам, но тя го има на сайта си. Та мисълта ми е, че ако го искате, гарантирано при нея ще е най-добрият подбор.............

http://www.eleana-gobelins.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=727

# 592
  • Ямбол
Обожавам Дименшън,страхотно се получава.Може ли да покажеш дъждовното време как трябва да изглежда готово?
Доста размазана снимка стана Simple Smile ама долу горе се добива представа цЪк

# 593
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

С това се занимавах през октомври, ноември и началото на декември.  Laughing

Тъй като ВСИЧКО е свързано с томболата не можех да го покажа преди това. Вече съм доволна, че всичко / с мааааааалки изключения/ е при получателя си и мога да се похваля. Не съм повторила снимки  - правила съм по няколко от едно нещо Laughing

А от това направих и едно за вкъщи, само че с надпис ВЕСЕЛА КОЛЕДА, но не съм го сложила в рамка.  Embarassed Авторска разработка е на едно момиче от осинката, което ме подсеща, че трябва да й благодаря за схемата, като кача и там снимка  Embarassed

Забравила съм да кача още две неща, но ще се поправя.  Laughing  Трябва само да ги намеря къде са или пък ще ползвам снимките на получателя  Wink

# 594
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бачийска  Hug Hug Hug

# 595
Да и всички бяхме приятно изненадани с картичка от ba4iiska придружена с прекрасно сихотворение съчинено лично за всяка от нас от Делфинчето. smile3525
Малко трябва,за да направиш щастлив някой.

# 596
Може ли ключа на "Молитва за дома"?

# 597
  • Балчик
Бачийска, голям труд си вложила, всички картички са разкошни. Hug  :  bouquet  bouquet  bouquet
Нищо, че е  само виртуално, считай моята картичка за получена. Heart Eyes

Аз както обещах, нали съм в отпуска, подхванах пак гоблена. Ето до къде я докарах за 5 дни шиене:

Последно бях до тук

А трябва да стане това

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 12:18 от Джемма

# 598
  • София
Здравейте, ето да се похваля какво завърших на Коледа
, а сега е наред нощната пеперуда  на Ланарте

# 599
ba4iiska,поздравления за прекрасните картички!
Ще Ви покажа две картички,които съм бродирала с преливащи се конци.

Общи условия

Активация на акаунт