Щях да ти казвам одеве,че ми прилича на теб Магито и крачетата и едни такива фини,мадамски....не са като бутовете на моя дундарак
аз се борих...на повивалника на Маги....ама час и половина - 6 снимки
Благодаря, че ги оценявате така
Благодаря, че ги оценявате така

(какво мислите за това АМ)
) спокойна е спи вечер общо имаме 6 хранения на 24 часа
незнам защо не съм разбрала че не и стига та според нея затова не е акала защото няма какво да изака та сега минаваме на смесено хранене важното е милата ми бебка да е доволна и сита 
от ЛЛЛ ми казаха, че едно мерене не е показателно, трябва поне за 48 часа да мериш преди и след всяко кърмене..някой път може да изяде 30 мл., друг път 150
според мен не си за дохранване 
(какво мислите за това АМ)
) спокойна е спи вечер общо имаме 6 хранения на 24 часа
незнам защо не съм разбрала че не и стига та според нея затова не е акала защото няма какво да изака та сега минаваме на смесено хранене важното е милата ми бебка да е доволна и сита 
И аз като кърмя от двете, сигурно и на Неско не му стига, та за това е 8 кила и кусур ... Глупости! Пробвай да се изцедиш след кърмене, ако до сега не си! 

Ваксини другата сряда така предпразнично 
Аз те отразих за Карп, тогава като сподели, изгледах сумати клипчета и инфо изчетох, но при нас така и не се получава даже и това с повиването и шъткането, но сигурно аз не правя нещо както трябва или просто си трябва постоянство и търпение 
От 2 дни много ме боли гърлото, татито и той ни е на разболяване, по цял ден пием чайове и смучем хапчета, направо вземи единия и удари другия
...
от ЛЛЛ ми казаха, че едно мерене не е показателно, трябва поне за 48 часа да мериш преди и след всяко кърмене..някой път може да изяде 30 мл., друг път 150
според мен не си за дохранване 

няма как да не разбереш

Същия случай като при мен, миналия четвъртък след консултация бях се депресирала яко, бил качил само 500гр. ами толкова му се яде на човека, та педи отсече, че няма мляко и аз бях шок, точно защото няма никакви признаци, че не му достига 

Препоръчани теми