Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ясно PeaceЩе си имаме Орифлейм още много дълго Wink Grinning Аз да похваля тази тоалетна вода:
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25057
Прекрасен,лек,женствен аромат!Конкурира достойно доста по-скъпи марки парфюми Peace

# 601
Абсолютно разочарована съм от трайността в кавички на каялите. Взех си зелен и виолетов.След броени минути от нанасянето няма нищо на клепача.Все едно не съм се гримирала изобщо. Следа няма!

# 602
Момичета, преди дни ми дадоха храната за нокти, която си поръчах. Та, днес най-накрая я сложих. Бях чела, а и ми казаха да изчакам да изсъхне, но това не се случи и впоследствие я избърсах със салфетка от ноктите, както бяхте писали преди време тук. Та, нещо друго да предложите, наиситна ли попива, защото и представителката така ми каза...?: Simple Smile

# 603
Абсолютно разочарована съм от трайността в кавички на каялите. Взех си зелен и виолетов.След броени минути от нанасянето няма нищо на клепача.Все едно не съм се гримирала изобщо. Следа няма!

Използвате ли основа под каяла?

# 604
И без основа моливи от по 3 лв. на други марки траят в пъти повече.Съжалявам,но наистина нито преувеличавам,нито си измислям,нито капризнича,напротив- направих няколко опита и отново се върнах на ейвънските си моливи даймъндс и супершок.С тях нямам фалове и БЕЗ основа. Пробвах и на сухата кожа на ръката си- изтрива се.

# 605
аз имах черния от преди време, наистина беше нетраен

# 606
И без основа моливи от по 3 лв. на други марки траят в пъти повече.Съжалявам,но наистина нито преувеличавам,нито си измислям,нито капризнича,напротив- направих няколко опита и отново се върнах на ейвънските си моливи даймъндс и супершок.С тях нямам фалове и БЕЗ основа. Пробвах и на сухата кожа на ръката си- изтрива се.

Радвам се, че сте намерили решение, аз съм се гримирала със зеления каял с основа фон дьо тен и лека пудра и не забелязах подобен проблем.  Също съм съгласна, че различните гимове различно се понасят върху различни хора. При положение че вече ги имате, може да побвате върху фон дьо тен като сенки - опушен грим, разнесете ги с четка или просто размажете с ръка. Просто предложение Simple Smile

# 607
Мрси. Няма да ги изхвърля, ще ги ползвам за сенки и в-у основа.Май по като за сенки са подходящи тези каяли.
Иначе пък нямам никакво дразнене на окото, почти във водната линия  слагам, цветово ми пасват, само трайността е проблемна.

# 608
  • Стара Загора
Пускат талковете за тяло, както се чу преди време, но се чудя да не са различни за определени страни? Rolling Eyes
И виждам, че има малки и големи опаковки... по 100 и 400 грама

Скрит текст:

Нов парфюм

# 609
Къде и с каква цел се нанасят талковете? Ходила, подмишници или ...?

# 610
  • Бургас
Преди време имаше талкове с аромати на някои парфюми. Аз имах на Serene и на Delice. Бяха хубави.
Талковете се ползват за цялото тяло. Идеята им е да попиват влагата по кожата. Аз съм използвала талк основно лятото.

# 611
  • Русе
Преди време имаше талкове с аромати на някои парфюми. Аз имах на Serene и на Delice. Бяха хубави.
Талковете се ползват за цялото тяло. Идеята им е да попиват влагата по кожата. Аз съм използвала талк основно лятото.

Преди време имах една колежка, която беше от "тежката категория". Та тя лятото се пудреше с тези пудри, за да не и се претриват краката  Wink

# 612
   Талковете дали ше стават за в обувки? По-скоро в чорапи де?

Феята, каялите са разработени да са подходящи за хора с чувствителни очи, както цветните, така и черния каял, най-малкото можем да гарантираме липса на алергична реакция Simple Smile

# 613
  • Бургас
   Талковете дали ше стават за в обувки? По-скоро в чорапи де?

Феята, каялите са разработени да са подходящи за хора с чувствителни очи, както цветните, така и черния каял, най-малкото можем да гарантираме липса на алергична реакция Simple Smile

Талкът може да нанесеш също и по ходилата преди да си обуеш чорапи  Peace
Аз лично обаче предпочитам ако си взимам талк да е бебешки.

# 614
 супер, мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт