365 тайни от моя живот

• 924 672
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 955
Най-добрата ми приятелка не се сеща да ми честити важните за мен празници. Дали изобщо ми е приятелка...  Tired

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 23:49 от Barbabelle

# 8 956
  • Варна
Искрено съм щастлива, когато без да искам закъснея с поздрав към любими ми приятели по повод, а насреща чуя едно усмихнато:"как си,Стейси! Crazy От цяло сърце честитя, когато съм се сетила. Това ми се случва обикновено през лятото, когато ми пуши главата от работа. Confused

# 8 957
  • София
Понякога ми се иска да направя някоя пълна глупост, само и само да си направя живота по-интересен  Crazy

# 8 958
Нещо ми напира да споделя, не знам защо е толкова силно.
Какво кара хората да се занимават с глупости и да водят безпочвени, инфантилни разговори в съседни теми?
Налагам си да си  мисля, че се забавляват, ама не, те се карат и се скубят за мустаците.

# 8 959
Нещо ми напира да споделя, не знам защо е толкова силно.
Какво кара хората да се занимават с глупости и да водят безпочвени, инфантилни разговори в съседни теми?
Налагам си да си  мисля, че се забавляват, ама не, те се карат и се скубят за мустаците.

Пазят 400 квадрата офис, в който са само те и едно хамстерче-коледен подарък.

# 8 960
  • Другата България
Същото, което те кара и теб да го коментираш тук. Peace

# 8 961
Скрит текст:
Темата не е коментарна и се съобразявам с желанието на авторът. Wink

# 8 962
  • Другата България
Скрит текст:
Hug

# 8 963

Mr. Green. Друг е въпроса как ще си изиграе картите жената- дали мъже й ще забърсва нещо от време на на време, но ще уважава жена си и никога няма да допусне тя да разбере

Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing  Тъй като темата отдавна е коментарна-Понякога искрено се забавлявам с темата и хората пишещи тук.  Joy
ХХХ- Wink

# 8 964
Много ме дразнят жени, които оревават орталъка, че не могат да забременеят, седнат-станат само за проблема си говорят и за това колко е лошо да не можеш да забременееш. И после същите тези жени (когато бременността все пак се случи), почват да мрънкат колко им е лошо, как ги боли това или онова, какви били тия глупости да ти се преядат кисели краставички в 10 часа сутринта и колко гадно и неудобно се чувстват. При това пред същите хора, с които са си споделяли болките по неуспехите и които в повечето случаи все още не са бременни. ooooh! ooooh!
Направо ми идва да им шибна по един шамар, белким ги освестя и ги върна в реалността!  Twisted Evil  Twisted Evil

# 8 965
Скрит текст:
Е, те едва ли истат да забеменеят, за да изпитат лично киселините, подутите крака и сутрешното гадене Simple Smile  И за да не е спам:

Ушите ми са асиметрични  - едното е по-високо от другото. Тоя забавен дефект води до едно единствено неудобство - очилата ми стоят така, все едно не съм видяла колко им е крива рамката, когато съм ги купувала Simple Smile

# 8 966
Искаше ми се мъжа ми да беше по-романтичен. #Crazy Единствения романтичен жест беше,когато ми предложи брак,че падна на колене(оставаше и това да не направи) Crazy Crazy

# 8 967
Пих една ракия за отскок и писах на един близък човек , е отказа ми , бил си легнал , а едно време скачаше от леглото посред нощ да излезем да се видим .Стана ми гадно ...

# 8 968
Скрит текст:
Е, те едва ли истат да забеменеят, за да изпитат лично киселините, подутите крака и сутрешното гадене Simple Smile  И за да не е спам:
Не ме интересува! Някои хора дават едната си ръка, за да забременеят, и да имат деца и изобщо не искат да слушат как на някоя си сутрешното гадене й пречело. Това много ме дразни, защото съм го изпитала/ го изпитвам на гърба си и е моя тайна, защото поради една или друга причина не мога да им кажа в очите колко гадно звучат мрънканиците им. Няма нужда да коментираш.

# 8 969
Пих една ракия за отскок и писах на един близък човек , е отказа ми , бил си легнал , а едно време скачаше от леглото посред нощ да излезем да се видим .Стана ми гадно ...

От Пловдив ли си?Айде да излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт