Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 49 945
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Получих тази рокличка р-р 7 -  http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL80048/col/SPCDCORAL/l … irts-and-dresses/. Изцяло от полиестер. Ушита е добре, с подплата, отговаря на ръста, но материята... не бих я купила, ако я видя в магазин.

# 646
  • В реалността
Получих тази рокличка р-р 7 -  http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL80048/col/SPCDCORAL/l … irts-and-dresses/. Изцяло от полиестер. Ушита е добре, с подплата, отговаря на ръста, но материята... не бих я купила, ако я видя в магазин.
И аз я чакам, пак за 7 г., а доста надежди й възлагах...  Очаквах да е сатен,  поне така ми изглежда...  ooooh! Мислех и за подарък да я поръчам, но след като я видя, сега ще търся друго.

# 647
 Hug Джулс, благодаря! "записвам" линка  Peace

# 648
Моля тези, които са пазарували от Теско Groceries за ми помогнат какво избират при доставка- при избор на адреса на UKTOBG ми даде съобщение, че не доставят до бизнес адреси, другата опция е Collect and......, мога ли да поръчам до доставчика и да платя с моя карта? Благодаря, лека нощ,

# 649
Здравейте, съжалявам за късния час на писане,но сега имам възможност! Имам желание да поръчам детски дрешки от Next,Asda и Tesco. Видях,че става само с посредническа фирма и молбата ми е да ми препоръчате фирма, която сте ползвали и сте доволни. Предварително благодаря!

# 650
  • Варна
Здравейте, съжалявам за късния час на писане,но сега имам възможност! Имам желание да поръчам детски дрешки от Next,Asda и Tesco. Видях,че става само с посредническа фирма и молбата ми е да ми препоръчате фирма, която сте ползвали и сте доволни. Предварително благодаря!
Mi6ina, ще се постарая да те насоча с няколко думи, а ти ще прочетеш темите и всичко ще разбереш. От Теско, Асда можеш да поръчаш сама с твоя карта с твои имена и адрес на превозвач. Ако държиш на посредник, избери си от темата за превозвачите. От www.next.co.uk само с посредник, от www.nextdirect.com можеш и сама, доставката до БГ е безплатна.Можеш да пробваш с нещо дребно самостоятелна поръчка или да ползваш посредниците, които правят общи поръчки, за да избегнеш таксата за доставка до ЮК адрес  Peace.

# 651
Liyan@,благодаря ти!Само да попитам превозвача от къде да го избера? Пак ли от посочените варианти в началото на темата? И нещото, което не ми е ясно, когато напиша адреса на този превозвач,той ще получи пратката и после как ще стигне до мен? С превозвача ли трябва да се свържа? Много съжалявам за въпросите, но това е дето ми убягва.

# 652
  • Варна
Няма проблем за въпросите, всеки е бил начинаещ пък и други хора четат. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700424.0
това е темата за превозвачите, момичетата са много доволни от кдшопинг, от uktobg и др, но всеки си преценява сам. Като си избереш превозвача му прочети внимателно изискванията, защото може да иска към името си да добавиш абревиатура напр. КД. След това му изпращаш бланка с имената си да знае оттук нататък как да ти ги праща нещата, говоря принципно всеки превозвач си има свои изисквания./и да се похвалиш/ ако още нещо не ти е ясно може и на лс, но и тук да питаш винаги ще ти отговори някой.

# 653
Liyan@, много ти благодаря Hug ,задължително ще се похваля.   bouquet

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 12:07 от Mi6ina

# 654
  • Добрич
Момичета, харесах на малкия няколко дрешки от тук:
http://www.pumpkinpatch.co.uk
Направих си регистрация, но изглежда, че нещо не е наред, защото дрешките които избирам не мога да кача в кошницата. Дали защото не попълних английски адрес или моя собствен не знам, но не ми се получава.  newsm78
 Моля някой да ми пише как да поръчам и колко е доставката до английски адрес!
Благодаря предварително за отговорите!   bouquet

# 655
Момичета, харесах на малкия няколко дрешки от тук:
http://www.pumpkinpatch.co.uk
Направих си регистрация, но изглежда, че нещо не е наред, защото дрешките които избирам не мога да кача в кошницата. Дали защото не попълних английски адрес или моя собствен не знам, но не ми се получава.  newsm78
 Моля някой да ми пише как да поръчам и колко е доставката до английски адрес!
Благодаря предварително за отговорите!   bouquet
Сигурна ли си, че дрешките са налични? Да не са out of stock?

# 656
  • Berlin
Каква е разликата между 2та сайта на Некст? Забелязвам, че предпочитате този, който не приема български карти и се чудя защо. Simple Smile

# 657
Каква е разликата между 2та сайта на Некст? Забелязвам, че предпочитате този, който не приема български карти и се чудя защо. Simple Smile
Защото там пускат намаления Simple Smile

# 658
  • Варна
Имам проблем с отварянето на некст директа. Някой друг да има този проблем?

# 659
Имам проблем с отварянето на некст директа. Някой друг да има този проблем?
да, аз не мога да го отварям, със Спиди нет сме
отварям го като си сложа стикчето на Макс телеком

Общи условия

Активация на акаунт