Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 938
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Много хубаво,Евче,дай Боже всичко така да върви Praynig Peace

# 361
Момичета днес ми се обадиха за ембрионите Simple Smile) . От 12те яйцеклетки 11 са били зрели и 9 са се оплодили. Викат ни утре за разговор в клиниката.

Това е страхотно браво, съвсем скоро значи ще започне обратното броене за вас след трансфера до теста Simple Smile

# 362
Браво! А на 3ти или 5ти денще е трансфера?

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 23:00 от denise78

# 363

Всъщност от какво зависи на кой ден ще е трансфера? Ако някой знае моля да сподели.

# 364
От това как се развиват фолекулите/големина,хормоните.

# 365
Браво! А на 3ти или 5ти денще е трансфера?

Трансфера ще е днес т.е. 3ти ден. Вчера бяхме в клиниката да обсъдим замразяването. Казаха ни и качеството на ембриончетата до момента 5 са 1во, 3 са 2ро и 1 е 3то. Знаете ли как се определя качеството? От какво зависи. Местя се в темата на дълго чакащите. На всички, които им предстои процедура пожелавам да е успешна и много ++++++ резултати   bouquet

# 366
и моята пункция мина на последния преглед в петък доки каза че ще разчитаме на 5 фоликула, а днес извадиха 9 яйцеклетки каза че и от малките са извадени сега остава чакането до утре да видим колко ще са се оплодили, малко ми е напрегнато дано са качествени.

Денис, много ти благодаря че ми даде кураж с това че и една да има може да е моя късмет Simple Smile
Късмет и на теб Ева, дано видиш 2те чертички след 10тина дни след всички премеждия

# 367
Ама разбира се,че и една може да ти е късмета! Има жени,които след всичките хормони имат само един фоликул за пункция и пак успяват! А ето,че ти даже си имаш 9 яйцеклетки! Всичко ще е наред, успех и вярвай! След трансфера си мисли СЕГА СЪМ БРЕМЕННА, защото на практика си е така!  Hug
eva на теб успешно чакане!  Hug

# 368
Денис тя лентичката доста е пораснала,палци до ревящия финал  Hug

# 369
Да, порастна лентичката и не остана.....Като че вчера беше пункцията .....

# 370
  • София

Всъщност от какво зависи на кой ден ще е трансфера? Ако някой знае моля да сподели.

от броя на ембрионите и качеството.

# 371
На 21 ден от цикъла блок.инжекция,днес мие 30 ден а цикъл все още няма smile3506.Обикновенно ми идва на 26-27 ден.

# 372
след блокажа обикновено закъснява цикъла с няколко дни

# 373
Здравейте момичета, днес бяхме на разговор с доктора и за първи път от началото на всичко съм обезкуражена от 8 яйцеклетки вчера бяха 4 оплодени днес вече са 3 като едната е само с 2 деления. Което пак е добре все пак има и то цели 3 обаче доки каза че ембриолозите са видяли нещо притеснително повърхността на яйцеклетките била по-плътна което както каза доктора не е по учебник, трябвало да поддаде при инжектирането на сперматозоида но тя не е. въпроса ми е знае ли някой какво е това чувал ли е нещо по този въпрос.благодаря

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 18:56 от shushi_83

# 374
зд.при нас е същия проблем лоша спермограма но предписаха менопур на мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт