Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 678
  • 704
  •   1
Отговори
# 225
Милички мои, първо искам да кажа, че и аз ви обичам безкрайно! После искам да благодаря, че ви има, защото в много трудни за мен моменти, вие успявахте да ме разсмеете, дори през сълзи! Пожелавам ви незабравима нощ, обсипана с нежни усмивки и много топлина, бликаща от очите на любимите ви хора! Прегръщам ви и ви обичам еееееееей толкова   love001

# 226
  • Varna
Бичъм вЪ, бичъм вЪ и аз беййййй Hug Heart Eyes
МЪ нямам времИ да дОда да ви го кажа, чи Ут тВа правИнИ да съм най прИкрасна на свИтааа.....абе шЪ Утърва времИтУ да ви гУ кажа.
И аз сЪм наокУлУ и пак шЪ дода да кажа колкУ вЪ Убичам. И да знаЙтИ, чИ нИ рИва щот сЪм самичка newsm47
УтиАм да видя тИстотУ еййй, чИ тръгна да мЪ търсииииииииииииии ooooh!

# 227
Милички приятелчета,МНОГО ви обичам! Искам да ви пожелая много здраве,щастие,успехи лични и професионални.....Да сте заобиколени от скъпи за вас хора и винаги в душите ви да има светлина! Весело изкарване на празничната нощ!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 228
  • Varna
Бандаааааааааааааааааааааааааа....

НаздраИИИ, и весело посрещане на Новата годинаааа!!!!

newsm19    И Мастъра, на барабанитИ Wink 

шЪ мЪ прУЩаватИ, чИ вечИ изпляскаФ ЧампанскУтУ.....ама то от зодията...ОвнЪ....все бързам ли бързаааам Rolling Eyes

# 229
тук банда отговаря  bowuu 

наядох сЪ и ся немоа да дишам  Whistling ooooh! амчи много ми беше вкусно всичко и та така Crazy сега ще релаксирам малко и ще си пийна Ино докато дойде ред да пека баницата  Mr. Green.
Делте ти докъде я докара с хапването и пийването, иначе за красУтата сме наясно, че е на ниво  Peace

# 230
  • загубено
АЙде и аз да се наредя в редиците Hug

Знаете си колко сте ми милички всички до една Hug Heart Eyes
Приятелите в наши дни са много кът,и затова съм много
хепи че ви познавам макар и само виртуално Hug Hug

Айде наздраве Drunk Drunk

И да пеете и пиете многоооооооо  cheers beer sohappy dancing

Нали знаете пияна жена ,весела къща hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss

# 231
  • Varna
Банда, Hug
МалкУ ядУФ, малкУ пиФ......не е за казванИ тука, чИ чИтът шИпиони....мЪ сЯ кът ФърлА още малкУ хомеопатия шЪ сЪ Упрая...кЪт мУ ФърлА Ино Оро....напримИр любимото ми- Чичовото, кЪт Фърла и Ино сиртаки....и рабУтата спи...шЪ сЪ Упрая  Wink

Нерко,
За мене приятелите са ценност. То при мене не останаха. Хукнаха пУ свИтУветИ много, много отдавна. А тука което остана познати само. И затова в първия си подпис съм писала нЯщУ какво е за мене приятелството.
Ще съм щастлива да знам, че имам такива шашавели за приятелки. Дано си останем, дано.....щото много сЪ плаша дЪн станИ сакатлък и да няма с кого така да сЪ разбирам и да пиша щурУтии и маймунии Hug

# 232
  • BG
Мба, мба, сакатлък- сакън!  Naughty

Оф, ноу хубу - идем си, пийм си, спукойну е, сам гулемуту да са беши обадилу, че е пристигналу, че и тела уж нямал батерия - е така ли не се намери контакт да го зареди, бе, мамка му! Шгу трепя на дърти гудини  fight!

А водчицътъ съм я путкарала от следобедес.. Drunk
Кат видях колку сте шътливи и кви фкусутии сте спретнАли, са застрамих и намятах и аз идин кекст скромин!
Ся са мяткам връз прижолката и пак ша дода!  eat

# 233
  • Varna
Бенко,
Твоя кекс Ич ниЙ проС, щоТ ти си гУ праЙла. Hug Grinning
А твоя гУлемия многУ разсеян ма каке, как така теЗ батерии извИднъж спаднаха, кЪт тряЯ да ОдАт някъдИ ooooh! Ми той моя ми сЪ Убади от майната си, на твоя Мамин сладък батарията му била спаднала.....НещУ ментят на тЪЗ възраС шЪ знайш newsm78

Оф, мУмичИта...аз пУ празницИ хич нИ мока да папам.  И кът сЪ прИготвям нИ папам....сЯ кЪт папнаФ малкУ и мЪ забулЯ тумбакеца ooooh! И спирам, щоТ Ич нИ отива на дуПре. И бИз тУва нещо насилиФ копчИтУ на панталЬОна Embarassed ooooh! срааааааааааааааам Embarassed

# 234
  • София
  animal037Ида, ида , сега сколасах да се освободя за 4 минути.

И аз много ви обичам мили приятелки от близо и далеч...Повече от година сме заедно и така ме кефите, че думите са малко да ви опиша.
Много хубаво да посрещнете Новата Година и тя да ви донесе всичко, за което сте си мечтали и да продължаваме така да се забавляваме и през 2013. Това е моята година-годината на Змията  Mr. Green

Делте, ще пия едно и за теб душко  Hug нНали знаеш, че не си сама и ние си мислим за теб.

Внимавайте с твърдото...че после нали знаете как ще изглеждате  Joy ...като мен 365 дни в годината в тази тема  Joy

Пак да си кажа ако някой не е разбрал  Mr. Green
Скрит текст:
...аз не пия хора, сега пих едно мартини после една чаша шампанско и това ми е  Crazy

Чао и до догодина, до амина!

I LOVE YOU  

love001  love001  love001 hug  love001  love001  love001

# 235
  • Varna
Еликсандро

Скрит текст:
ЗнаЙм, чИ ни пиЙш ма какаа. И аз нИ пия, ама Се до теП сЪ нареждам. Ако пия червено вино, наливам си половин чаша, другата половина е газирана УдЪ. Пък твордУ виждам два пъти в годината. Не обичам. Иначи за тВа, чи сЪ контя ...истинЪ и Laughing нИ моЖ сЪ скриЙ щот съм кът Ина колИдна ИлхЪ Laughing тЪз вечИр съм по скромна ...УбачИ Laughing

И душа, значИ ти си нашТа Змейка бееееее Hug шЪ нЪ закриляш нали Hug

# 236
Оооо нашТа пиячка съ пУявила  Hug Hug Hug Ели цял ден тъ мисля къде си полегнала - на трУтоар ли, под пейка ли .....ама все та мисля дан тий студено при тез минусови градуси Mr. Green Весело изкарване и на теб Mr. Green.

иначе кУ ша са разправяме кви пиячки сме  Laughing аз съм на 30гр уиски  hahaha принципно мога и още поне 20гр да цокна мА ш си помисля как искам да изглеждам  Joy

Делте аз пък си хапнах и заради теб  Whistling направо бях освирепяла от глад и се нахвърлих мъжката на масата.

# 237
Хлъц! кО рекохте викатИ...... Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 238
  • BG
Делтиня, и аз така, каксъ, два залъка и хади! Ама мани гу тоз пантильон па и ти...Тури си кат мен уфисялния анцунг, та да тий рахатлиску!

Еликсандринчей, няк път чак си мисла дн ни ни са сърдиш, дет толку та упивами, каке, с таз хумипатия! Ни ни са сърди, то щот снимки с пияни най-лесну са намиргат, дат кажа!

Оф, бе Монстърчеееей, чай малку, бе, мамеееййй! Утивам за малку да гу гуша!

П.П. Дубре, че е VH 1 classic, та в наща къща да има песни и танци. Саму парчета от 80-те и 90-те - разкошшшшшш!

# 239
Алоо, бе вие трапеза немате ли бря!? Hug
Айди Делтиня, Удри кАпа у земи  Heart Eyes

И умната с  Drunk това дето не употребявате  Joy

Хлъц и от мен Мастерчони!  Blush
Какво сте се настягали у туалети  Crazy аз съм у най широколастичния анцунг  Embarassed
От утре съм на диета  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт