"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 986
  • 802
  •   1
Отговори
# 435
  • Norge
Аа, току-що потвърдиха четвъртия сезон на "Под прикритие" .......
Обичам теееееееее!!!!! Ето, това е новина! Тъкмо щях да се наредя и аз да жаля заедно с Малко–слънце, че ще ми липсва сериалът, а то имало такава радост! Hug Hug Hug

Хихи, на Джаро новата плазма... Joy

# 436
Аа, току-що потвърдиха четвъртия сезон на "Под прикритие" .......
Обичам теееееееее!!!!! Ето, това е новина! Тъкмо щях да се наредя и аз да жаля заедно с Малко–слънце, че ще ми липсва сериалът, а то имало такава радост! Hug Hug Hug

Хихи, на Джаро новата плазма... Joy

суперрррррр Hug ~udna nowina.
Mnogo hubawa серия беше. Милия Косъм все го отнася Mr. Green Браво на Попов много се радвам, че изиграха така Иво

# 437
Аз мисля, че Марто е търашил из Попови.
Мярна ми се от промото, че Крум ще се спомине  newsm78 Обаче и на Косъмчето му изтъня косъма  hahaha Докога ще ес измъква, незнам.
Много не схванах какво Елица разбра за Джаро и какво я настрои с/у него.

# 438
  • Стара Загора
Аз мисля че по принцип Елица е настроена против Джаро!
Косъма му се хапват бонбонки-и аз ги харесвам!
http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&tbo=d&biw=136 … :429,r:1,s:0,i:82

# 439
  • Cyprus, Пловдив
Мярна ми се от промото, че Крум ще се спомине  newsm78 Обаче и на Косъмчето му изтъня косъма  hahaha Докога ще ес измъква, незнам.
Много не схванах какво Елица разбра за Джаро и какво я настрои с/у него.

И аз си го помислих  Rolling Eyes

# 440
  • Стара Загора
Има логика да е Мартин-не случайно в началото на епизода попита Попов дали най-сигурното място на досието му е там!

# 441
Ако е Мартин някои неща от промото стават безсмислени. Не мисля, че е той.
Иначе колко странно. От една страна всички викахме, че е добре сериала да свърши сега, ама като се потвърди 4 сезон настана една всенародна радост. Включително и себе си включвам. Grinning

# 442
Тъкмо вчера си мислих, малко ми е странно, че бруталният звяр Иво изобщо все още държи Косъма около себе си. Той доста пъти се дъни, а Иво очевидно хич не е от тия, дето прощава... По реално ми е, ако Косъма го стигне... гневът на Иво, след като и Куката не е там вече да го варди. Не че искам, Косъма е забавен, ама...  Wink
Тук нямаше негови издънки, за щастие Wink .

Джаро остана съвсем сам - няма свои хора около себе си. Май наистина ще го приключат скоро.

Цялата организация/акция около подмяната на съкровището много ми хареса, не знам до коло е реално, но пък хубаво го бяха направили  Peace

Аз съм раздвоена, хем искам да продължи - любим си ми е, хем много ме е шубе да не стане боза. Не искам да го развалят..

# 443
И аз си го помислих за Мартин обаче след промото няма много смисъл както казвате. Според мен обаче е някой случаен, някак не ми се вярва Иво или Джаро да са се сетили или да са допуснали нещо такова. То по- скоро Зорито ще е от колкото те Joy според мен де Wink Както ще кажете за нея и Марто? Mr. Green Нищо не показаха какво е станало.
Много хубаво изиграна схемата с инкасото, трябваше ми време докато загрея Blush

# 444
В промото дават крадеца, някакъв непознат, чуди се на файла с досието. После Марто го е намерил и го бие.

# 445
Вече се бях настроила, че ще свърши сериалът. Много го харесвам, но не съм сигурна, че искам още един сезон. Бих гледала друга, също толкова силна, продукция. Вярно е, че все още затаявам дъх и ме държи в напрежение, но ако променят персонажите, ще ми е криво. Също не си представям някаква съвсем различна сюжетна линия.
Когато Попов намери компромат срещу Джаро, някак не успях да се зарадвам, защото в целия филм показват как е много трудно да се достигне до арест, съд и присъда.
Чудя се дали да се тюхкам за образа на Иво или да се възхищавам от играта на Захари Бахаров.
Джаро наистина остана сам и интересно какво ще предприеме, ако не го арестуват или гръмнат.

# 446
Добре, че някои са по-наблюдателни... Grinning
gal94, Hug

Някой знае ли дали качват някъде "Нощни птици"? Пропуснах снощното предаване, а било интересно, разбрах. Simple Smile

# 447
  • España
Моля за линк за трейлъра на новия епизод! само НЕ Vbox7

# 448
# 449
Добре, че някои са по-наблюдателни... Grinning
gal94, Hug

Някой знае ли дали качват някъде "Нощни птици"? Пропуснах снощното предаване, а било интересно, разбрах. Simple Smile

Има го в замунда под препоръчаните торенти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт