"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 975
  • 802
  •   1
Отговори
# 480
Някой ходил ли е на снимките днес да се снима или да зяпа поне? Simple Smile
Ако говориш за стрелбата пред Съдебната палата, не е било снимки на Под прикритие. Наистина е било!

# 481
  • Враца
Ако говориш за стрелбата пред Съдебната палата, не е било снимки на Под прикритие. Наистина е било!

Laughing Laughing Laughing

днес е имало снимки на централна гара, от няколко дни се търсеха статисти  Peace

# 482

Simple Smile В предния ми пост съм пуснала поканата за снимки от екипа за днес...
Иначе из коментарите под новината за стрелбата днес доста коментари имаше: Джаро го поръча, Косъма е стрелял, Иво стои зад всичко... Laughing

# 483
  • Norge
Откак Джанчето пита за любима серия и/или любим епизод, се чудя какво да си избера, но така и не знам какво да посоча, много са. Heart Eyes

Със сигурност обаче знам на кое съм се смяла най-много. Сцената, в която се прибраха вкъщи след рождения ден на Маргото и Попов направи онази уникална имитация на стриптийза от бара, беше просто  Joy Не знам колко пъти съм го гледала и съм се зливала от смях. Heart Eyes

# 484
Нелка, въпросният танц се оказа спонтанна импровизация от страна на Владо Пенев, което е още една причина да бъде толкова смешен... Няколко пъти гледах този момент, откакто прочетох. Голям смях падна. Grinning

Информацията е от интервюто, към което е дала линк bugsy:

"А успявате ли да изненадате сценаристите в „Под прикритие“?

За съжаление не много. Сещам се сега за един танц във втория сезон, който не фигурираше в сценария. Връщахме се от купон, рожден ден на жена ми - ето и аз започнах да говоря като Попов - той се връща от рожден ден на жена си, на който нейните приятелки са я изненадали със стриптийзьор, и това никак не се харесва на героя ми. Като се прибират вкъщи, иронизирайки, той изтанцува един такъв мъжки стриптийз, което си беше импровизация. Подобни волности обаче трудно можеш да правиш, защото рядко се снима последователно, както беше в този случай. Имах късмет, че вече бяхме заснели сцената с рождения ден, и затова знаех какво мога да си позволя."

Ако вече си прочела, съжалявам за повторението. Simple Smile

# 485
  • Norge
Чарла, благодарност! Hug
Гледахме сцената и с приятелката ми (няколко пъти  Flutter ) и точно това си говорихме, че сигурно много са се забавлявали докато са я снимали. Ето, явно е така. Heart Eyes Хубаво е, че са успели да я “уловят“ и да я използват.
 В реално време, на сцена, се правят много странни неща вън от сценария, но в киното е по-друго. Затова пък о, какво удоволствие когато се получи! Heart Eyes

# 486
http://www.blitz.bg/news/article/179898?news=164160&utm_medi … ;utm_source=blitz - доколкото този източник е достоверен

# 487
Това ми е любимото филмче Simple Smile Нямам търпение Wink за следващата серия Simple Smile
https://www.facebook.com/ivo.andonov.pod.prikritie
Пращайте покани като мен Simple Smile

# 488
Испания...и Айфеловата кула  Grinning

# 489

hahaha hahaha

# 490
ааа, Куката много кефи отново

# 491
  • София
Пак изпуснах началото, та чакам да излезе във Vbox  Crazy

# 492

И както вика Близнака "Ти пък си много хубав". Grinning Grinning Grinning Grinning

# 493
  • UK
страшна серия  Peace

тоя Джаро съвсем откачи  Rolling Eyes

# 494
а Попов и Марто пак се срещнаха съвсем открито  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт