"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 958
  • 802
  •   1
Отговори
# 630
Във ФБ стихотворения на Косъма посветени чета сега  Sunglasses...и група има "Куката да очисти Иво и Крум или няма да гледаме четвърти сезон"  Grinning

# 631
"Куката да очисти Иво и Крум или няма да гледаме четвърти сезон"  Grinning

Joy

# 632
Ако на финала убият още няколко от главните, направо следващия сезон сигурно ще се развива горе, на небето  Sunglasses

# 633
  • София
Следващият епизод е последен за сезона?
Жалко  Crossing Arms

# 634
...
Косъма се омеси с хората на Женския пазар и после излезна на откритото и пустото. Отделно - свидетелства и после ходи да си събира багажа...

Да.. и не е ли логично, като ще е защитен свидетел, да стане такъв веднага??
Не ми хареса как ходеше Марто, вместо да се позасили след тоя Крум... и Косъма.. ей така си се разходи до вкъщи след подобни показания... Това беше слабо.
Иначе гадно беше..  Sad...

# 635
  • На земята, която е всъщност звезда.
...
Косъма се омеси с хората на Женския пазар и после излезна на откритото и пустото. Отделно - свидетелства и после ходи да си събира багажа...

Да.. и не е ли логично, като ще е защитен свидетел, да стане такъв веднага??
Не ми хареса как ходеше Марто, вместо да се позасили след тоя Крум... и Косъма.. ей така си се разходи до вкъщи след подобни показания... Това беше слабо.
Иначе гадно беше..  Sad...

Косъма беше отишъл да топи Джаро и не беше взел багаж /или пари/, и може би затова да се  върна в дома си.  newsm78

Като цяло последните сценаристи са по- слаби.

# 636
Мен ми беше смешно как Крум държеше пищака зад гърба си и никой не се трогна поне малко пак там на пазара.  Laughing

# 637
Аз не разбрах защо така глупаво сценаристите решиха да убият Косъма.
Глупаво,защото да ходи до тях за багаж, при условие, че знае, че е пътник.......и как никой не видя кръвта по крака му и не се разпищя по пазара.......Джаро колко нелепо изтрещя

# 638
Не разбрах какво каза Косъма след "Ченге си, нали?", на 55 мин. е.

# 639
А защо Джаро беше в залата със съдиите когато Косъма свидетелстваше? Нали трябваше да е тайно и да го правят защитен свидетел??

# 640
  • София
И аз съм възмутена за папката - секретни материали в каса в залата за оперативки и кода на касата се знае от всички!?!?
Е така ли се прави в ГДБОП?

# 641
  • Стара Загора
Косъма кога разбра че Мартин е полицай под прикритие?
В следващия епизод най-вероятно там в планината ще стане престрелка и ще убият Иво!
От промото разбирам че след като са разбрали кой е Мартин,отиват да му отмъстят ама нещо ще промени идеята им.
Не случайно Куката като се разделяха каза на Мартин-"Знам че играеш своя игра важното е че си добър човек"
Репликата му не е случайна!

# 642
Не разбрах какво каза Косъма след "Ченге си, нали?", на 55 мин. е.

"Ченге си, нали? Под прикритие."
Връщахме 5 пъти и почти щях да питам тук.

# 643
Благодаря, и аз сто пъти връщах Grinning

# 644
Страхотен епизод! Страхотен филм!  Peace
Въпреки дразнещите понякога пропуски. Това за папката, толкова секретна, че който не поиска не я видя. За разхождащия се Мартин...
Жалко за Косъма!  Sad Но още когато Иво му възложи да свидетелства срещу Джаро стана ясно, че косъма този път ще се скъса.
Според мен Елица е мъртва. Затова се явява в кошмарите на Джаро с другия отвъд - Миронов.  bishop

Някой знае ли как се казва артиста, който играе онзи г*з Крум?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт