Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 366
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Doret, благодаря за отговора!  bouquet

# 646
Fous De La Mer , Гарга шарена, благодаря ви за отговорите

Гарга шарена, моделът от снимката е прекрасен  Heart Eyes

Благодаря, да ти се връща !!!  fingerscrossed

След поста на Doret, ми просветна и си редактирах предния пост.
Нашето легло е GULLIVER, a не SNIGLAR. Объркала съм се.  Blush
Предната решетка се сваля - може цялата, но може и само колкото пръчки решиш да махнеш.  Peace
На практика, ако не се въртеше толкова много на сън, можеше и още да си спи там.

# 647
Момичета,

Ние се обзаведохме с всичко за новото ни жилище от Икеа и сме доволни, като цяло, но...два комплекта прибори за хранене (вилици, лъжици и ножове), при миене в миялната (първото) ръждясаха до неузнаваемост  Rolling Eyes
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32941
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=27293

В потрес съм...
Незнам дали приемат рекламации, но за съжаление не пазя касовата бележка.
Някой има ли подобен злополучен опит? newsm78

# 648
  • София
Момичета,

Ние се обзаведохме с всичко за новото ни жилище от Икеа и сме доволни, като цяло, но...два комплекта прибори за хранене (вилици, лъжици и ножове), при миене в миялната (първото) ръждясаха до неузнаваемост  Rolling Eyes
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32941
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=27293

В потрес съм...
Незнам дали приемат рекламации, но за съжаление не пазя касовата бележка.
Някой има ли подобен злополучен опит? newsm78

Аз имам икейски прибори от години, дори и показаните FORNUFT и ги мия непрекъснато в миялна без никакъв проблем newsm78 Да не кажа, че са едни от най - сполучливите за миялна, без да са мръднали, за разлика от много други. Щях да предположа, че от препарата, но през времето съм мила с най - различни...

Аз исках да попитам за съвет за корниз, релса или каквото ви дойде като идея. Искам да сложа в банята завеса, но без чупка и не от стена до стена. Представям си го да е захваната за тавана поне от едната страна, ако е с по - дълго рамо или ако е с равни да е цялата за тавана newsm78 Сега имам завеса с чупка, като тръбата много ме дразни как стърчи и се вижда. Целта ми е да се натрапва по - малко при влизане в банята и когато не е разпъната завесата. Притеснявам се, че ако е много високо няма да мога да я свалям и слагам лесно newsm78 Другото е, че сигурно ще ми трябва по - дълга и нестандартна завеса, но ако трябва ще ушия такава. В икейските брошури и каталози постоянно виждам подобни корнизи и завеси, но не мога да преценя от снимките точно какви са и дали са удачни за баня... Някой да някаква идея?

# 649
Благодаря, за отговорите за детските кошарки. Имам много време до термин и живот и здраве лятото ще отида да ги видя на живо и купя евентуално, защото много ми харесват.

# 650
  • София
В петък се оказа че вече няма никакви бели плъзгащи се врати за гардероби с дължина 150см. Нито това със сянката от клонките, нито чисто бяло. Нямало и да получават  Shocked Уж очаквали нови артикули края на април. Все си мисля, че няма как да не вкарат и нещо в бяло, но кой знае. 

# 651
Споко!Икея без бял гардероб не е Икея Wink
Дори може и да те изненадат приятно!

# 652
  • Бургас
Това прилича ли ви на продукт на Икеа и ако да от коя серия е?

# 653
  • София
Това прилича ли ви на продукт на Икеа и ако да от коя серия е?

Честно казано - не. Прегледах сайта и не видях абсолютно нито един артикул дори да наподобява показаното на снимките. Единственото обяснение е да е някоя стара серия, която вече не се предлага.

# 654
# 655
  • София
Браво cvetomirapi! Наистина е това, но за пореден път се убеждавам, че сайтът на Икеа е най-зле организирания  що се отнася до категоризирането на продуктите. ooooh! Аз го търсех в раздела "кресла", а то било в "разтегателни дивани".

# 656
  • Бургас
Благодаря ви  bouquet
А отзиви за качеството? Цената май е добра newsm78

# 657
  • Пловдив
Кое му е добрето?!?! От ИКЕА за 120лв, употребяван 180?!!?!

# 658
Еееее,ама матракаааа,матрака забрави Joy Mr. Green

# 659
  • София
Честно казано,зависи с кой матрак е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт