Къде в Бургас (35)

• 71 275
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Много благодаря.
 Simple Smile

# 751
Има едно манастирче до "Меден рудник" - http://greencorridors.burgas.bg/bg/objects/view/43.
Наоколо сме правили пикник много пъти.

А там правят ли кръщенета

да
Tintina i Sinara Сърдечно ви благодаря Simple Smile

# 752
  • Бургас
Да знаете някоя жена, която да лее куршум?

# 753
Знаете ли къде мога да намеря слънчеви очила KWIAT? Благодаря предварително!   bouquet

# 754
  • Бургас
Знаете ли къде мога да намеря слънчеви очила KWIAT? Благодаря предварително!   bouquet

Виждала съм в оптиката (до аптеката) в Мол Галерия.

# 755
По Александровска м/у Альоша и Стоматологията има 2 оптики, от които съм купувала

# 756
  • Бургас
Ако си от М. Рудник такива очила има в оптика Зора в 185 блок.

# 757

Да, баба Пена в Камено Peace

# 758
  • София
Знаете ли колко струва отпечатване на снимка върху чаша? В момента има ваучер за 6,90, та се чудя дали си струва да търся други алтернативи или от тази цена по-евтина няма да намеря. За ДГ ми трябва, 32 броя ще ми трябват.

# 759
  • Бургас
mamasvetla , не търси друг вариант. Най-евтиният е 10-12. Аз съм правила и за 15. Ползвай си ваучера Peace

# 760
  • Бургас

Ако няма по-наблизо....Може ли на ЛС някакви координати на баба Пена, благодаря!

# 761
  • София
mamasvetla , не търси друг вариант. Най-евтиният е 10-12. Аз съм правила и за 15. Ползвай си ваучера Peace

Много благодаря за отговора!   bouquet Действам тогава с ваучерите.

# 762
  • София
Искам децата ми да тренират тенис на корт  месец-два лятото. Търся препоръки за треньор/ка с подход към малчугани Simple Smile
Също и уроци по рисуване за 7 годишната кака - тя има талант но я домързява Crazy Къде да я заведа за да я 'запалят' по рисуването? За центъра ми е въпроса...
И отзиви за Частна Детска Кухня  Ам-Ам    Praynig ???

Благодаря на Всички , които ще се отзоват   bouquet

# 763
  • Бургас
micra, аз моята кака я водя на рисуване в събота/неделя на Кирил и Методий. Ако те интересува повече ще пиша на лични.

# 764

Ако няма по-наблизо....Може ли на ЛС някакви координати на баба Пена, благодаря!

Знам една женичка в Братята - много е добродушна Simple Smile Ако искаш телефон, ще ти дам на лични

Общи условия

Активация на акаунт