Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 250
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Мая, разбирам идеята ти и мисля, че е продуктивна. Ти си взела за основа 90-дневната диета, която по същество е разделно хранене, а аз ще ти предложа да използваш един режим на Байкова, който изглежда така:

1 ден - 5 пъти кисело мляко с плод или зеленчук (ето тук може да се сиропува)
2 ден - трите закуски са плод, обяд и вечеря - салата с белтъчна храна (месо, сирене...)
3 ден - като първи
4 ден - трите закуски са плод, обяд и вечеря - салата и въглехидратна храна (ориз, картофи, леща..)
5 ден - като първи и трети
6 ден - белтъчен
и така нататък - 14 дни

При толкова често приемане на сироп мисля, че може да се кара на сироп плюс плодове или салати.  Peace

Харесва ми идеята, защото като погладуваш, и свършва силата да се удържа. Ето днес исках да съм само на сироп заради луната, но следобед съгреших с няколко солети просто защото вече много ми се яде.

# 571
Този режим мн си прилича с моята версия : ) Което е супер, значи мисля във вярната насока  newsm53
И да, точно за това говоря и аз " като погладуваш, и свършва силата да се удържа". Защото предишния път като сиропувах стана точно това.. захранването напълно го оплесках, защото просто ми се ядеше, много ми се ядеше..

# 572
Здравейте и от мен. Снощи си купих кленов сироп от пикадили - 250мл. за 14 лева, не се разбира от кой клас е.Днес започвам и аз диетата , ще направя всичко възможно да издържа 10 дни. 170 см. съм и съм 76 к. Иска ми се да сваля 8-10 кг. дано да успея.Ще се отчитам всеки ден.Успех на всички.

# 573
Бланка ти как се чувстваше с тази диета на д-р Баикова и успя ли да задържиш свалените кг с последното сиропуване?Ааааа да отбележа,че след вчеращният ден с 1,5кг надолу явно доста вода съм задържала.Дано този път е по успешен от предишният,че нямам търпение да ги изфъшкам тези сланинки:)

# 574
Здравейте момичета и от мен!Да ви се похваля днес започнах и аз с кленов сироп и мисля да направя един курс от 5-7 дни.Ще се радвам да се похваля с добър резултат.Успех на всички  Wink

# 575
Бланка ти как се чувстваше с тази диета на д-р Баикова и успя ли да задържиш свалените кг с последното сиропуване?

1.500 кг върнах и сега с всички сили удържам на това ниво. Но диетата на Байкова не успях да я удържа. И един ден не мина без прегрешение. Мисля от утре да я започна отново и ако пак не успея, ще мисля по варианта на Мая, който много ми харесва. За свое оправдание ще кажа, че не съм яла нормално от средата на януари, та вече всичко е много трудно.

# 576
  bouquet Здравейте, записвам се да следя темата .От днес започнах 10 дневната програма с Madal Bal, като ви чета се подкрепям! Искам  да попитам  има ли разлика в свалянето на кг с Кленов сироп и сиропът Madal bal

# 577
ох така е Все пак организма свиква без храна и след това каквото и да поемеш кантара веднага отчита абе все гладни и все дебели.Голяма борба пада с тези кг.Но и аз мисля,че предложеното от Мая е   наи-добре за запазване на кг.докато посвикнем малко на храна и започнем да се храним нормално.ЕЕЕЕ започнем ли с пиците и сладките неща няма как да не трупаме килцата така,че трябва доста да се внимава.И доста важно според мен е редовното посещение на 00.Аз преди да родя свалях лятото по 7;8 кг. за месец само от разхлабителни чайчета,но сега е по трудно тъй като съм си в къщи с малкия и няма движение

# 578
nadezhdavv ами аз лично не мисля,че има разлика и двата съм пробвала

# 579
Аз да се отчета за протокола : ) Днес ми е 5 ден: чувствам се страхотно  newsm81 Не знам колко съм отслабнала, но ми личи и то бая (3-4кг)  dance Мисля, че ще успея да издържа още 5 дни та да станат 10! Този път обаче + коктейла пия допълнително и мн ча и вода, а предния път си пиех само сироп : ) Успех на новодошлите! Само минуси момичетаааа newsm20

# 580
Ден 3: днес нямам минус, което е странно ... но от първия до втория ден кантарът отчете -1,9 кг., така че за сега се движа добре мисля Simple Smile
Освен това сутрин пия кафе с малко мляко ...  Crazy
Чувствам се добре, така че продължавал с пълна сила! Амбицирала съм се този път много! Simple Smile
Успех и много минуси на всички!   bouquet

# 581
Не че искам да ви развалям радостта.. Но Медал Бал е нещо като хапчета за отслабване пиеш сваляш 2 3 месеца айде пак наново с килцата ... Аз също съм била пълничка и съм пила какви  ли не хапчета но но мога да разбера защо жените винаги търсят лесния начина за отслабване ... винаги трябва да се пие чай или хапчета или ужасния кленов сироп ( само като си спомня колко гадно ми беше) ... Истината е само една здравословно хранене или така де подходяща диета и много спорт ...

# 582
Здравейте на всички - след дълго четене на старите теми от днес и аз започнах с кленов сироп. Надявам се да издържа 5 дни- толкова съм си поставила като цел. Имам да свалям 5 кг, но така, че да останат трайно, ако изобщо ги сваля. Надявам се да успея - дано само всичко върви по план. Успех на всички!

# 583
Момичета,за днес мога да кажа,че се справям чудесно,издържам,не съм озверяла от глад все още.Искре Winkно се надявам все така да си продължавам....

# 584
  • София
Здравейте Simple Smile
На мен днес ми е 5-ти ден. Единствено днес сутринта като се теглих не ми показах минус кантара Sad
Иначе се чувствам добре, с изключение на подутия корем. Незнам от какво е....освен сиропа пия и разни други чайчета (освен голямото количество вода), но май не помагат.....Дали пък е, защото не пих английска сол в началото!?

Общи условия

Активация на акаунт