Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на едро на памперсите в Одрин?
Как мога да стигна от центъра на Одрин до Марги аутлет с автобус?
Къде мога да намеря магазин на LOTUS JEANS в Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на едро на памперсите в Одрин?
-
Как мога да стигна от центъра на Одрин до Марги аутлет с автобус?
-
Къде мога да намеря магазин на LOTUS JEANS в Одрин?
-
Какви са средните цени на дрехите, хранителните стоки и перилните препарати в Одрин?
-
Как да стигна от Бургас до Одрин през Лесово и колко време ще отнеме пътуването?
. Мисля че правилно се ориентирах и въпреку че не съм ходила в Кипа и Марги до колкото разбрах се намират някъде след големия магазин Килер? Някъде го прочетох,но и да не е така все ще ги намерим
За мен лично този Килер е супер смотан магазин, а и лъжат с цените /по-горе бях написала защо/. Не съм ходила на Големия пазар в петък, но си мисля, че там е много възможно да продават килими и то на добри цени /нали е пазар/, така че ако имате възможност може да отидете тогава, защото аз лично не видях много магазини за килими. На съботния пазар /който е зад Марги аутлет/ сякаш не съм виждала килими.

Сигурно вътре направо са сварени
Аз съм пазарувала само веднъж, като си бях взела прах за цветно пране Ариел 8 кг. за 26л, който още не съм ползвала и не мога да кажа дали ще е хубав, но в един от складовете продавача ни каза, че прах за пране на Ариел 5кг е оригинален, а 8кг не е,но аз вече го бях купила от др. склад