iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 41-ва тема

• 44 623
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тези витамини според вас добри ли са?

Като състав и дози - да, добри са
До 4 год. по 1 на ден
над 4 год. по 2 на ден
В тези витамини, дозите са малко по-високи, ако детето е на 2 год. напр. - консултирай се с лекар колко дълго и как може да се приемат. Ако детето е болно, като допълнителна добавка / съпътстваща леченито/ са много добри

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 451
  • София
някой от личен опит да препоръча наистина действащ пробиотик
трябва ми за гъбична инфекция  Confused
  bouquet

Така зададен въпросът, не може да получи адекватен отговор. Гъбички е общо понятие - те са отделно царство / в таксономията / Simple Smile  
Така че, видове много и най-различни и визирайки тези, които са патогенни за човека - засягат отделни части на тялото - крака, нокти, кожа, косми, скалп, черва, влагалище, анус и т.н.
Трябва да се постави правилна диагноза -  за вида гъбичка /чрез диагностичните методи: оглед на кожата със светлината на Wood, микроскопско изсл-не на нативни препарати, културелни методи или  хистологично изследване и т.н. - лекаря преценява какво трябва да е/
Гъбичките са много упорите и изискват правилно и продължително лечение
Само ПроБ - не е достатъчен, ако беше така, щеше да е много лесно Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 08:44 от denis_d

# 452
  • Бургас
имам пърхут,отлепване на ноктите на краката,миналата седмица лекувах влагалищни гъбички,а вече година се боря с проблеми с червата,като миналата седмица бях на гастроентеролог ,спорен него са гъбички в червата,а днес след
Скрит текст:
фекални
изследвания се потвърди кандидата
denis_d,самоцитирам се,ще съм благодарна,ако ме насочиш към нещо
Bobka,отново благодаря   bouquet

# 453
  • Варна
Вчера ми изписаха URINAL, купих го и го пия в момента но тези дни ще пускам поръчка и бих искала да ми препоръчате добавка от сайта която да поръчам.

# 454
Дами, два бързи въпроса:
1. Рано ли е да тръпна и препирам за поръчка, шипната на 5 Януари.
Досега винаги съм си ги получавала в пощата. Направих ревизия на мейлите - имала съм поръчки и на стойност 40$ и винаги са идвали в пощата. А сега поръчката ми е за 20.63$. Могат ли да ми го закарат на митница?
2. Ако не е в пощата, в коя митница да си я търся? Тази по адрес на доставка ли?
- питам, защото: аз съм от Варна и там има митница, но за адрес на доставка винаги посочвам служебния адрес, а той е в едно село до Варна и там понеже има пристанище има и друга митница - Пристанище Варна-Запад (за по-запознатите)

# 455
  • Бургас
Дами, два бързи въпроса:
1. Рано ли е да тръпна и препирам за поръчка, шипната на 5 Януари.
Досега винаги съм си ги получавала в пощата. Направих ревизия на мейлите - имала съм поръчки и на стойност 40$ и винаги са идвали в пощата. А сега поръчката ми е за 20.63$. Могат ли да ми го закарат на митница?
2. Ако не е в пощата, в коя митница да си я търся? Тази по адрес на доставка ли?
- питам, защото: аз съм от Варна и там има митница, но за адрес на доставка винаги посочвам служебния адрес, а той е в едно село до Варна и там понеже има пристанище има и друга митница - Пристанище Варна-Запад (за по-запознатите)

Много си се разбързала  Laughing
Спокойно - ще дойде. Не е минало много време все пак.
За поръчка от 20,63 долара - би трябвало да я получиш в пощата.

# 456
  • София
Вчера ми изписаха URINAL, купих го и го пия в момента но тези дни ще пускам поръчка и бих искала да ми препоръчате добавка от сайта която да поръчам.

1  капсула на Уринал съдържа изсушен концентриран сок от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) 200 mg
В сайта се предлагат доста по-мощни добавки с екстракт от червена боровинка:

http://www.iherb.com/Life-Extension-Cran-Max-Cranberry-Extract-5 … Veggie-Caps/15394
http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Cranberry-Concentrate-60-Liquid- … ed-Capsules/11430
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Cranberry-Fruit-90-Veggie-Caps/8102
http://www.iherb.com/MRM-Cranberry-60-Veggie-Caps/41349

При борбата с инфекции на уринарния тракт можеш да включиш пробиотици, по-високи дози вит. Ц и D-mannose.

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 457
  • Варна
Благодаря ти Bobka!   bouquet Вит.С пия, имам пробиотик ще пия щом трябва. Какво е D-mannose? Embarassed

# 458
  • София
D-Mannose e натурален продукт , естествен монозахариден изомер на глюкозата, извлечен от сладка горскa дървесина. Принципът му на действие е като се приема  той се отделя в урината и "обхваща" всички бактерии, така че те да не могат да се прикрепят към вътрешната страна на уринарния тракт и по този начин те се "отмиват" с уринирането. Твърди се , че е по-ефективен от червената боровинка.

# 459
  • София
имам пърхут,отлепване на ноктите на краката,миналата седмица лекувах влагалищни гъбички,а вече година се боря с проблеми с червата,като миналата седмица бях на гастроентеролог ,спорен него са гъбички в червата,а днес след
Скрит текст:
фекални
изследвания се потвърди кандидата
denis_d,самоцитирам се,ще съм благодарна,ако ме насочиш към нещо

Лекарят не ти ли назначи лечение / предполагам ти е поставил някаква диагноза/?
Това, което описваш звучи сериозно и вместо да ти помогнем, може да ти навредим.
Ако трябва се консултирай и с друг лекар

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 460
  • някъде
Какво може да се пие при аритмия,но да не е сгъстяващо кръвта?

# 461
  • София
zhekova, магнезий.

ДНЕВНА ПРОМОЦИЯ

Измиващ крем за лице

$11.99 $25.46

# 462
  • София
Какво може да се пие при аритмия,но да не е сгъстяващо кръвта?

Зависи каква е причината за аритмията - органична /ССЗаболяване/, функционална / проблем с ендокринна с-ма, нервно-психични проблеми и т.н./  и т.н.
Зависи и каква е степента на аритмията - безобидна или нещо по-сериозно.
И по обратния ред - лекува се причината и така се повлиява аритмията.
Ако имаш аритмия от скоро - консултирай се с лекар, може да е симптом на някакво забояване / напр. проблем с ЩЖ/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 463
  • Варна
Bobka, благодаря   bouquet. Ще поръчам и тази добавка.

# 464
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча хубави мултивитамини за жени ? Нямам Мц от месеци и ми искам да започна, да пия витамини. Имам ниски нива на женските полови хормони  ooooh! ...Благодаря ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт