Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 222
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ох, това Adventure и аз го мисля  Heart Eyes

# 601
  • София, Лагера
Ауууу бижутата са супер Heart Eyes Само изкушения от всички страни
Аз не се сдържах.. и имам 3 пръстена от новата колекция и 1 брошка  Crazy (за старите няма да споменавам  Crazy)

Жаки, дали ще можеш да ми уйдисаш на един каприз?  Flutter Да ти направиш едното око зелено с лилаво, а другото - лилаво със зелено  Praynig Т.е. да сложиш цветовете на различни места. Или, ако не те мързи, един ден да направиш единия вариант, втори ден - другия Wink

Днес отидох до ДъМол и не си купих нищо. Устисках! (МАК беше затворен  Mr. Green). И още едно постижение от днес - с нюд грим съм  Wink

Дами, ползвали ли сте сенките на Катрис? Имат интересни цветове, но като качество нещо не ми харесват, но на пръстите само, на око не си го представям. Идеи?

# 602
Аз даже точно така мислех да го правя. Веднъж с лилаво и зелено и после зелено с лилаво Crazy Защото не мога да си избера кое ми харесва повече.

Катрис имат прилични сенки, така да се каже. Но зависи от финиша. Матовите са малко по-добри.

# 603
  • в 1001-та нощ
аз лично, като за молите очи мисля, че ако на клепача сложа по-млечно зелено или по светещо и по-тъмно лилаво на костта, то в обратната комбинация - ще ми тряжва по-светло/млечно или светещо лилаво за костта и малко по-маслено зелено за костта

т.е. поне за моите очи - няма да ползвам едно и също зелено за костта и клепача, както и лилавите ще са различни  Peace

# 604
Аз даже имам 4-5 идеи за различни комбинации. Ще се постарая да направя поне 2 уикенда

# 605
Оооо, за 4,60 веднага го взимам, дано не дразни. Много обичам ефекта на каяла  Heart Eyes .
Преди време имах кохл на Герлен, това е уникално  Heart Eyes . Не знам някой дали го е ползвал, но съм сигурна, че ако е, ще ви го препоръча с 6 ръце и 8 крака  Peace . И идва в такава опаковка, че наистина да се чувстваш като арабска принцеса  Blush Heart Eyes .
Аз ползвам и кохл и каял в няколко цвята на Герлен. Вечни са и и са невероятно добри продукти. Не бих ги сменила с нищо и от никоя марка. Задължително купувам по 2 бр. от всеки новоизлязъл цвят каял на Герлен.

Mila, честит рожден ден! newsm59

# 606
  • София
  People No Good

Страх ме хваща като знам,че Денси ще се включи по темата с герленският кехол. Mr. Green
Като знам как обяснява и колко са ми слаби ангелите ще търча да го купувам Mr. Green
Ако ще да си изплача очите,но ще се науча да го слагам Grinning Grinning  Все искам да съм в черен грим..

There you go.... Mr. Green

# 607
  • София
 Joy
И аз заради Денси го взех. Спомням си някаква тема за khol-а още от преди година или две  Laughing

# 608
Да още си я има темата. Mr. Green Много хора е завлекла.Whistling  Това е един от най-любимите ми продукти и ще го хваля и ползвам, докато съм жива. Баш кравешки, влажен поглед докарвам. Що мъже са паднали в капана....кравешки?! Mr. Green

"Очевадец" е кохла, ама друг продукт такъв ефект не прави. А каяла ползвам отгоре и става супер.
Имайте предвид няколко неща при пръчката. Задължително се купува черен, другите не стават, пробвала съм доста. Не са хубави. Peace
Никога не се ползва от чужди хора вк .и от семейство и когато има очни проблеми, дори сърбеж с неустановен произход. Много се внимава с пръчката, защото може да се получи инцидент. Никога не се бърза при нанасяне. Не си купувайте продукти с олово и живак. Четет съдържанието задължително.
Събира се около окот,о защото е пудра и сълзите я държат, затова трябва човек да се поглежда през няколко часа в огледало, защото иначе може да се размаже, да има топчета и да го дразни нещо. Не е за хора които мразят да поправят грим и да се оглеждат. Скъп е, но е вечен. Никога според мен не може да се изхаби.
Герленския е най-добър от продаваните тук марки и пробването на други не докарва точния ефект. Арабския оригинален е разбира се най-добър, ако имате доверие и смеете да си го слагате по очите. Аз не смея.
Каяла има специален начин на ползване, за да се изтъпява равномерно към корена, къйто е супер дебел и не става за ползване. Специален начин на насяне и специални въртеливи движения, защото иначе се чупи и отива в коша.
Трудни продукти са определено, не се нахвърляйте, но който свикне ще има влажен и секси поглед.  Whistling Whistling Whistling
Не са за чувствителни очи и никога за лещи!

# 609
Имам Герленския кохл в черно отдавна,  но съм го слагала броени пъти. Смалява ми очите и ми падат прашинки по бузите, които размазвам като се опитам да отстраня. Но пък иначе е едно малко бижу  Heart Eyes и трябва да го извадя пак.

# 610
Не пада нито прашинка. Изтупвай пръчката винаги хубаво по ръбовете вътре на бурканчето преди да я извадиш. Вадиш и пак бъркаш не надълбоко и тупаш. Никога нищо не пада и не се размазма вътре в окото.
Аз съм ви показвала наживо кохл на 10 часа на срещи и няма топчета, парцалки, няма в ъгъла на окото, няма нищо, освен влага. Whistling Laughing

Бижутата на Лало са ми любими от години и нося много. Винаги правят впечатление.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:12 от densi

# 611
  • в 1001-та нощ
айдееееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

това са "новите метеорити"   Mr. Green

# 612
  • София
Да още си я има темата. Mr. Green Много хора е завлекла.Whistling  Това е един от най-любимите ми продукти и ще го хваля и ползвам, докато съм жива.....................

Лош, лош човек...  nono
Отивам да си вадя очите.... icanfly

# 613
  • в 1001-та нощ
а колко мъжки нозе ще подкосят  newsm18 (трябва да си набележим жертви и да експериментираме  Mr. Green )

# 614
  • София, Лагера
 Joy ужасни стеееее  Crossing Arms познайте какво ще сънувам!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт