Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 24

• 41 222
  • 806
  •   1
Отговори
# 615
Никога няма да станат новите Метеорити, защото са труден продукт и са за много малко хора и очи, по степен на сложност и дразнене. Никога не купувайте продуктите за тези пари без проба, а проба няма начин да направите, защото просто няма как.
Аз ги купих на риск и спечелих, но доста хора са разплакали. Peace

# 616
  • в 1001-та нощ
ще бъдат арабски нощи  Mr. Green

# 617
  • София/Горна Оряховица
Аз какво ви казах ...  Laughing
И в никакъв случай не го губете като мен  ooooh! . После дълго време ще ви е яд.

# 618
  • София
Най-накрая и аз се цопвам с моя Новогодишен грим (след няколко неуспешни опита да кача снимките), малко снимането ме озори и вече мноооого добре ви разбирам за какво говорите:mrgreen:

Скрит текст:

Благодарностите ми са за всички вас, които сте така мили, търпеливи и щедри в съветите си. Вече на всички им прави впечатление, че се гримирам (а и преди съм го правела, но явно незабележимо  Laughing) и ме питат какво правя, за да изглеждам така добре  Crazy.

# 619
  • в 1001-та нощ
хе хе, много са хубави тези "поощряващи" коментари - все така  Peace

# 620
Някой беше показал стари негови сини сенки и търсеше подобни, тези са почти същите - Moda №312
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:34 от Lemy

# 621
  • София
Хахааа, успях...май!  Party Поне нещо подобно на успех постигнах.
Да, изпада ми по бузите и малко се събра в ъгъла на окото, но го оправих, с помощта на клечка с памуче..
Мисля,че с времето ще задобрея още  smile3508
Сега остава да наблюдавам колко бяло ще ми стане бялото  Mr. Green Нарочно сложих само на едното око, за да откривам разликите  Twisted Evil

# 622
  • в 1001-та нощ
чакаме репортаж от мястото на събитието  bowuu

# 623
  • София
чакаме репортаж от мястото на събитието  bowuu

Само да задобрея и ще събера смелост  Wink

# 624
  • в 1001-та нощ
и на думи вярваме, като кажеш, че склерата се е забелила  Peace

# 625
И аз се пробвах, нищо не падна този път по бузите, даже снимах, но незнам какво се е получило - нямам опит със снимки. Изтупах пръчицата, Денси  Simple Smile Спомням си, че като го купувах, консултантката ми каза да го нанасям с едно движение. Е, не стана с едно,  имаше нужда от малко поправка. Денси, а ти съчетаваш кохла и каяла ли?

# 626
  • София
Пуля се от 30 минути ,но не виждам разлика в "бялото" на едното и другото око  Crazy
може да е от светлината,но обиколих всички лампи вече  newsm78

# 627
Mila Farfalla, честит рожден ден! newsm67
Ноеми, аз имам едни сенки на Катрис. Доволна съм. Издържат ми 7-8 часа с фдт отдолу. Може и повече да издържат, но ми беше време да си махам грима. Трябва да отбележа, че аз нямам продукти от високия клас (освен от 2-3 дни една очна линия на Мас), т.е. ако си свикнала с високо качество може да не ти харесат  Simple Smile

# 628
  • в 1001-та нощ
Пуля се от 30 минути ,но не виждам разлика в "бялото" на едното и другото око  Crazy
може да е от светлината,но обиколих всички лампи вече  newsm78

a навлажни ли се окото?  Rolling Eyes newsm78

# 629
  • София
О, това с бялото не го приемайте толкова буквално. Казах "изглежда" по-бяло, а не, че по магически начин побеляват очите  Laughing Пи мен успокоява зачервените капилярчета (винаги като се гримирам ми кръвясват леко очите) и затова окото става бяло и отпочинало на вид. Правих сравнение с всички моливи и очни линии, които ползвам обикновено за водната линия. Два дни си играх - слагах на едното око герлена, а  на другото някой от другите ми продукти и разликата е видима по отношение на зачервяване.
Въпреки това не го ползвам защото не ми е удобен за нанасяне и след няколко часа се размазва под очите, което при опушен грим е ОК, но не винаги е желан ефект  Tired

Общи условия

Активация на акаунт