Волейболните ни национали (Тема 15)- Фенове' без граници!!!

• 46 217
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
Е поне Салпаров ще е на линия, че не виждам емоциовален обединител на полето. Не пледирам че ги познавам де, но като страничен наблюдател това виждам, няма емоционална спойка.
Да, много липсва Теди, имат нужда момчетата някой да ги надъхва на игрището Simple Smile. Искам скоро да го видя да яхва Цецо Соколов Simple Smile. Ех, сега си спомних как се катереше и върху Матей  Joy. Липсва ми това време. Иначе - труден гейм, обаче не се отказаха до последно, браво.

# 91
здравейте и от мен, включвам се в темата.
 Много хубав втори гейм, браво на Скримов, на Тошко, на Йосиф, на Цецо. Липсва ми Теодор Тодоров, пожелавам му да се оправи напълно и да се включи в отбора.
Е, липсва ми и друг, но...Много ме е яд на тези, които ми причиняват едно такова тъжно чувство, като гледам националния отбор, изключително тъпо е да имаме волейболна звезда, но тя да не участва -но това е болна тема, да не бъркаме в раната вече. Вълнувам се, стискам палци, надявам се да имаме успехи.
Искам 3:0 Simple Smile

# 92
ах Матей Confused
Браво за гейма, но многооооооооо грешки има

# 93
  • MJF
Добре че приключиха третия гейм по-бързо. Отново да похваля българската агитка в залата.
2 мача- 2 победи, така погледнато съм доволна. Първия мач като видях формата на Алексиев щях да го критикувам но то понеже не знаех подробности а и днес игра на ниво.
Грешките са прекалено много но като начало крайния резултата е добър.
Ще гледам Бразилия-Полша от 21,15. Очаквам качество. И бразилския отбор с доста липсващи познати муцуни. Тепърва ще свиквам и без тях. 

# 94
Особено във втория гейм половината от спечелените от французите точки ние им ги подарихме след наши грешки. Но аз съм доволна, тепърва ще се сработват момчетата (или поне се надявам).

# 95
Честита победа

# 96
Аз нахълтвам малко, за да ви питам този месец националите ни кога имат мач и къде ще се състои?  Peace

# 97
  • София-Младост
Аз нахълтвам малко, за да ви питам този месец националите ни кога имат мач и къде ще се състои?  Peace
На 22-23.06. в Арена Армеец с Аржентина
http://sporta.bg/?load=Volleyball::Fixtures&championshipId=200

# 98
Аз нахълтвам малко, за да ви питам този месец националите ни кога имат мач и къде ще се състои?  Peace
На 22.06. в Арена Армеец с Аржентина
http://sporta.bg/?load=Volleyball::Fixtures&championshipId=200

Благодаря. Миналия ден търсих информация за предстоящи събития в залата, но за това нямаше. А как са цените?

# 99
  • София
Оф, аз контролите ги гледах в зала "Христо Ботев" и чаках с нетърпение да дойде 22.06. да направя сефтето на Арена Армеец, пък ми се налага да пътувам и ще се задоволя с ТВ-то.  ooooh!

# 100
Оф, аз контролите ги гледах в зала "Христо Ботев" и чаках с нетърпение да дойде 22.06. да направя сефтето на Арена Армеец, пък ми се налага да пътувам и ще се задоволя с ТВ-то.  ooooh!
Ще има доста хора в арената.уж са продадени над 7000билети,което е половината зала и повече. дано успеете да дойдете Peace

# 101
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали можем да влезем с 4г. дете на мача в събота и плаща ли се?
(за декларацията знам Simple Smile )

# 102
Можете, не се плаща Peace

# 103
  • MJF
След първите 2 седмици като гледам резултатите в нашата група , няма нито 1 изненада.
 Thinking днешния ни мач по коя тв ще го дават?

# 104
След първите 2 седмици като гледам резултатите в нашата група , няма нито 1 изненада.
 Thinking днешния ни мач по коя тв ще го дават?

мача ни е утре и в неделя

Общи условия

Активация на акаунт