MAC & Sephora - 9 тема

• 37 008
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
Elle-même  Hug ще опишеш ли как точно прави кадифето  Heart Eyes

Алена, не разбрах въпроса  Embarassed

..

имах предвид да пишеш по стъпки как слага кадифето  Peace

# 76
Денси, кой руж на Шанел като цвят си струва да имам. Имам на чертите и един от кръглите Роуз нещо си. Но ружове и червила мога да купувам до забрава. С бяла кожа и руса коса съм. Наближава ми рождения ден та да взема(че си нямам Mr. Green) да си направя един подарък. Мислех на Герлен, понеже от тези новите нямам и да пробвам, но на Шанел съм също навита Heart Eyes
Погледни Малис например, много е червен и трябва много лека ръка, но е разкошен и рядък цвят. Всичките Коледни са много хубави, вк. и много светлия розов с блестящите частици.

# 77
Тука не знам дали коледната е заредена, но ще погледна. Ако не тези дни ще пътувам до София и там ще гледам. Но Малис ще го погледна още утре  bouquet

# 78
Мен много ми харесват rouge cocо червилата. Шайн ми идват обаче недостатъчно пигментирани, затова и ги пропускам. Замалко за взема lou-ling червилото от герленската колекция, но в крайна сметка взех друго.

Чак март ли ще идват пролетните тука, това си ее огромно забавяне спрямо останалите държави... Tired

# 79
Може и по-рано да дойдат, никой не знае точно, дори вносителите.

# 80
  • София
имах предвид да пишеш по стъпки как слага кадифето  Peace

Hug Лакирам се на 2 слоя. Веднага след това, докато е мокър лакът, се полива с кадифето. То е в едно съдче, все едно солничка. Това е. Като "насолиш" добре ефектът е готин, но той всъщност пада, защото само долния слой може да се залепи за лака, горните няма за какво да се захванат. Може ако искаш да ти сканирам упътването от опаковката?

# 81
  • в 1001-та нощ
аз гледах един видео урок, там казаха  да се ръси след самото лакиране, в смисъл, минаваш един път всички пръсти, след това лакираш пръст - ръсиш го, лакираш другия - ръсиш - а не накрая всички, мисълта ми беше - така един по един ли ги прави или накрая всички  newsm78

# 82
  • София
Веднага след като лакирам. Аз го сложих само на палеца и безименния. Лакирах всички по един слой, след това лакирах тези без ефект. След това точно лак, ефект, лак, ефект. Ако искаш мога да ти пратя пробичка от ефекта, за да го пробваш и ти?

# 83
  • в 1001-та нощ
ами, ако наистина няма да го слагаш пак - бих се радвала на малко за проба, ще кажеш как да се реванширам  Heart Eyes

# 84
  • София
Разбира се, няма никакъв проблем  Hug

# 85
Този велур го има за стотинки в ебей и по разни други сайтчета за поръчка на разни евтини "професионални" неща за нокти.....ако се интересувате мога да се разтърся и ще ви намеря откъде да си вземете каквито цветове искате за жълти стотинки- няма нужда от такива скъпи комплекти, да не говорим,че и аз персонално не го харесвам изобщо.....занимавам се с тея неща от 4 години, първо изкупих евтините и средните класове принадлежности де що има, после ги изхвърлих ( отидоха голямо количество пари на вятъра, инвестирани в недостатъчно качествени неща), и от две години залагам на най-високия клас марки продукти, но това само във връзка  с това,че съм наясно по темата с ноктите.....та за този велур, ако толкова ви е мерак, има доста по-евтин начин, със същия краен ефект !

# 86
  • София
te_dda, моля те, дай някакъв съвет как този дефект да си стане ефект  Praynig При мен седи точно като т. нар. "чаршафен маникюр".

# 87
http://www.youtube.com/watch?v=e0K_44orASQ
 ето клипче

ето и снимки как стои- лично поне на мен не ми харесва, затова и не съм купувала такива пудри...виж, хайверът  на единични нокти в зависимост от цвета, особено на най-тъмните лакове стои ефектно, но е неудобен и нетраен като ефект......абе приела съм ги тея неща малко като измишльотини...също като водния маникюр и този с вестниците- идейно, оригинално, но с недостатъчно изпипан ефект, поне според мен....
http://www.bornprettystore.com/images/ProPho/4465/dsc1.JPG

# 88
  • в 1001-та нощ
te_dda, моля те, дай някакъв съвет как този дефект да си стане ефект  Praynig При мен седи точно като т. нар. "чаршафен маникюр".

аз се чудих дали ако се наръси върху по-дебел слой Сеш - няма да е по-добре  newsm78

# 89
te_dda, моля те, дай някакъв съвет как този дефект да си стане ефект  Praynig При мен седи точно като т. нар. "чаршафен маникюр".

аз се чудих дали ако се наръси върху по-дебел слой Сеш - няма да е по-добре  newsm78
да, при всички случаи според мен трябва да е върху по-дебел слой топ лак, въпреки че за мен оптималният такъв е на опи....изсъхва много по-бързо...освен това, за да не се получи нещо, което няма изсъхване, е добре да си сложиш основата и лака час-2 преди това, топ лакът  по-дебел слой и пудрата ,когато  вече слоевете отдолу са изсъхнали добре....една идея по-дебел слой....без да се прекалява....и важен е лекият натиск/потупване, за да се закрепи повече...в клипчето добре е показано, мисля че е лесно за изпълнение.....извинявам се, но пиша с виртуална клавиатура и на моменти ми е трудно и допускам грешки  Whistling

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 15:47 от te_dda

Общи условия

Активация на акаунт