БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Етап и от мен:

Трябва да стане това: http://media.snimka.bg/s1/1633/029510985.jpg?r=0

# 616
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Я една по избор да си направи една командировка до вкъщи и да дойде да ми оправи конците Mr. Green  Имам материали-ракия,трушия и мезенца..........

Ау, какво примамливо предложение  - не ме предизвиквай, че ще натоваря детето и ще дойда - така или иначе мисля до края на месеца да си взема отпуската да се въртя около него.

Поставила съм си за цел да шия всяка вечер след работа по 1-2 часа и то докато си" гледам "филма по Нова Тв.

Аз това го правя вече години наред, а  в събота и неделя - повече Twisted Evil
Дори моите ако почна да ги дразня повече ми казват : Отивай да си боцкаш!
Аз така си мълча  - уж Mr. Green

Опитвам се да помогна на аниели с една схема, но не можем да разберем с какви конци се шие.
Бихте ли помогнали?

eletonbon Магнолиите ги ши Джемма. Дано се включи и да помогне.

gen81   Благодаря  Hug

eminav,  smile3501

# 617
Я една по избор да си направи една командировка до вкъщи и да дойде да ми оправи конците Mr. Green  Имам материали-ракия,трушия и мезенца..........

Ау, какво примамливо предложение  - не ме предизвиквай, че ще натоваря детето и ще дойда - така или иначе мисля до края на месеца да си взема отпуската да се въртя около него.
Бачийска, я мини през Плевен да забереш и мен- нещо ме домързява с иглата, но на Албенка от ракията може да омотаем и главите и конците.

А тези номера с Е отпред да не са за вълнени конци newsm78

# 618

Бачийска, я мини през Плевен да забереш и мен- нещо ме домързява с иглата, но на Албенка от ракията може да омотаем и главите и конците.

Mr. Green

Не знам, затова питам.  newsm78

# 619
  • Троян
Хайде организирам екскурзия "Да шием и да пием" То конците и да не оправим поне ще се повеселим,че и детето ще изцерим Mr. Green

# 620
Бачийска, мъжа ми не шие  Flutter даже не се впечатлява от заниманията ни  Grinning

albenapd, не се подготвям за 8-ми март, а за Великден  Joy

Момичета много хубави сте си събрали конците  Hug

# 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....
Не знам, затова питам.  newsm78

проверих първите три номера  Blush по цвят съвпадат с цветовете на Кандамар  Blush

можеш да видиш с кой анхор се заменят тук http://www.cyberstitchers.com/stitchingtools/ConversionIndexes.a … p;sortDirection=1

# 622
  • София
didida,да бих искала да я ушия, но досега не попадала на малкия вариант в магазина.Там рядко има малкия вариант, но има време ще я намеря и ще ушия и нея.

# 623
Хайде организирам екскурзия "Да шием и да пием" То конците и да не оправим поне ще се повеселим,че и детето ще изцерим Mr. Green

То ако ще пием не мисля, че ще шием  Mr. Green  А детето е съгласно за "вътрешната" дезинфекция.  Laughing

Гууди, благодаря  Hug
Бачийска, мъжа ми не шие  Flutter даже не се впечатлява от заниманията ни  Grinning

Реших, че ще задминете сем. Цакови, те са с доста гърди напред  Mr. Green

Hug

Момичета, търся вече втори ден, но не намирам.  Sad

Горе долу като тези миниатюрки перминчета има подобни, но са с момченце и момиченце. Дано сте ме разбрали, че аз се замотах.
Не знам защо, но мислех че са на Пермин, а явно бъркам.  newsm78
Имаше пред една сладкарница, а бяха и серия. 

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 12:00 от ba4iiska

# 624
Бяло цвете, специално за теб   bouquet
ето с какви неща се занимах последно
https://picasaweb.google.com/117798744659285816218/20Januar201308
най-после се сдобих с дълго мечтаният стол  Flutter

# 625
Бачийска, детето не е ли малко за вътрешна дезинфекция или се заблуждавам, че моята дъщеря като не пие и другите деца не трябва да пият.
А относно сем. Цакови, не водим с гърди- нашите са 4 и при Рея са 4. Водим с един голям мъж, защото малкия така и не се впечатлява от заниманията ни- на него му дай компютърни игри. И за да не е само спам ще покажа етап от Коледа на плажа, с който се бори сега нашия голям мъж.

# 626
  • Бургас
След като чакахме 20 дена най- после вече имаме интернет и мога и аз да се похваля с нещо. Вчера си пийнах 2 кафенца и цяла нощ ших ли ших и ето какво завърших
И се замислих че би станал много интересен ако го бях направила с меланжиран конец

# 627
Дидида,

единият файл наистина е от програма, но другият си е обикновена картинка, тиф-че, погледни го пак.

Намерих и сканирани схеми за паячето с червени цветя, няма пояснения за цветовете обаче и като се появи отнякъде програмски файл трябва да видиш ( да помолиш някой Simple Smile - на мен Деси ми помогна и след години най-накрая си довърших котаците на Дим (Great Cats) ) .

http://www.freefilehosting.net/90-4180
.................
samokovi благодаря, но явно нямам програма, с която да отварям тези файлове. Ще ги търся при осинките евентуално тези перминчета. Simple Smile

# 628
  • София
Бачийска, ако са тези заповядай http://eminav.snimka.bg/tapestries/permincheta.541103 или дай скайп да ти ги пратя

# 629
Бях обещала да ви покажа гобленчетата,който съм ушила.Ето линк със снимките:
http://pisana306.snimka.bg/arts/mooite-gobleni.726136
С гоблена "Пълнолуние" напредвам,благодарение на вашите съвети:)През деня шия него,а вечер шия "Африкаски слончета" от списание "Галерия Бродерия"

Общи условия

Активация на акаунт