Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 864
  • 464
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Благодаря ,момичета    bouquet
Ние заминаваме на 25, дано да спрат дъждове.

# 346
  • Mediterraneo
И ние тогава! Надявам се на хубаво време  Praynig

# 347
  • Русе
Ние на 26-ти. Нямам търпение!

# 348
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има впечатления от семеен хотел Манева?

# 349
Здравейте, ние ходихме на палатка с детето на Шкорпиловци на едно място, което е доста преди къмпинга, разпънахме в гората и ни изядоха комарите, предната седмица бяхме само на плаж на Паша Дере и минахме през гората и там имаше доста мошни комари. Моля споделете при вас където ходите има ли комари и как се спасявате. Кпих спрей но е некомфортно постоянно да сме намазани и детето е малко - на 2 години.

# 350
  • На погрешната планета
Аз миналата година се бях запасила с репеленти, а се оказа че кьорав комар не видях в базата където бяхме. Стискам палци и тази година да е така Praynig!

# 351
Тази година комари има навсякъде, заради дъждовете. Дори при нас, където рядко има комар, сега е пълно с такива. Ние се предпазвахме със спрей, Аутана на стик много ни харесва, а за децата продават едни гривни в аптеките, миришат на лимон. Бунгалото ни беше с комарници, но профилактично си ползваме една машинка от Джъмбо, която се включва в контакта, но не е с таблетки, а със един леко жужащ звук, който обаче не е неприятен.
http://apteka.framar.bg/30016134/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD% … B5%D1%86%D0%B0-s-  гривните са от този вид, има и по-евтини. Тази година си правих домашен репелент против комари. Има миризми, които ги отлъскват  -лимон, мента, лавандула.

# 352
Благодаря за отговорите, мислех си дали проблема не е в мястото, което сме избрали да разпънем палтка, защото е извън къмпинга. Може би в районите на къмпинзите няма чак толкова много комари, заради бунгалата, малкото по-малко дървета и повече хора, знам ли Simple Smile. Не ходим често Simple Smile

# 353
Макар и малко късно за това лято, ето една импровизирана карта на района. Не е идеална, но на мен ми помогна да се ориентирам. Някои обекти, споменати в темата, не успях да открия и не съм отбелязала: Огоста, Райски кът, бунгалата на ТЕЦ Варна и бунгало Шкорпиловци. За други не съм сигурна за точното местоположение - различни източници -  различни данни (бунгала на Парк хотел Москва). Но все пак се надявам на някой да му свърши работа, въпреки че не е много красива Simple Smile
https://imagizer.imageshack.us/v2/1264x866q90/536/b8b57c.jpg

# 354
Благодаря за труда и затова,че го сподели с нас   bouquet

# 355
И аз благодаря за картата, ще бъде много полезна. Може би ще е хубаво да е на първа страница на темичката.

# 356
Малка поправка за бунгала на парк хотел Москва - намират се не в центъра на селото, а зад бунгалата на БТА  Grinning
Благодаря за картата   bouquet

# 357
  • На погрешната планета
Момичета, аз тръгвам Grinning! С някои от вас ще се видим там, на другите пожелавам чудесна почивка  bouquet!

# 358
Малка поправка за бунгала на парк хотел Москва - намират се не в центъра на селото, а зад бунгалата на БТА  Grinning
Благодаря за картата   bouquet
И аз много се съмнявах да са в центъра на селото, ама...
Ще направя корекция и ако още някой забележи неточност или може да добави нещо - ще нанеса промените. Ще се опитам да я направя малко по-прилична и четима и тогава вече може се сложи на първа страница.
Приятна почивка на всички заминаващи!

# 359
  • На погрешната планета
Здравейте отново, вече от "Боар". Влизам на бързо да изкажа разочарование....тази година базата е видимо занемарена-басейна го няма, кафето не работи, интернета липсва, едва ни намериха едно барбекю, на хазяите още не съм им видяла очите. Мотае се само една мургава чистачка, от нея разбрах, че са взели още една база със заведение с кухня и през повечето време били там хазяите. Можеше да ни кажат тези неща по тел. при условие че идваме за втора година и имаме някакви очаквания. Сега много съжалявам че не запазих на бунгалата в Обзор, но заради басейна предпочетох пак да дойдем тук. Аз не съм голям фен на плажа и миналата година следобедите си почивах, докато малката се плацикаше в басейна, сега искам, не искам, по 2 пъти на ден ще трябва да слизам до плажа.
Малко ме е яд, но съм решила да не си развалям почивката. Ще ги преживея тези неща, но няма да си спестя отрицателните коментари и , естествено нас и нашите приятели ни губят като клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт