Професионални серии за коса - тема 46

• 64 318
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Някой ползва ли вече новата серия на Лореал ?

Да.   Peace
В последните страници няколко пъти се пита и отговаря за серията Про-Кератин. 

За ботокса:
След боядисване го ползвам и аз. Целта му според мен е да запълни пораженията по косъма, при мен има леко напомпване, а самия косъм става страшно гладък.
Еластисайзър не се ползва три дни преди и след химическа процедура, така че не е удачно да се запечата с него точно след боядисване.

Аз бих заложила на протеинова запечатка, а не на хидратираща.

Подписвам се под всяка дума.      bouquet

# 466
  • Пловдив
Такааа ... изпробвах тази серия и нещо май не ми се получи  newsm78 косата ми се изсуши много, нали уж трябваше да е лека серия? К'во пак не разбрах? newsm78 Какъв финиш да слагам, за да балансирам нещата?

Аз имам същата серия,и я ползвам редовно,но грам изсушаване нямам Thinking много мека ми става косата,и обикновено след това ползвам Л2 Peace
И аз я имам тази серия в големите опаковки.Почти не ми остана вече...Но косата ми е супер след употребата на продуктите!Нямам идея защо при теб така...

Хм, освен да е от термопротектора, ще пробавам утре без него... ще сложа и двуфазния след това /макар да не ми е любим продукт/ толкова ми се иска да се спогодим със серията, така прекрасно ухае  Heart Eyes

# 467
Няма що, записвам се на 32-ра страница...  ooooh!

Топ три серии за коса:
1. Милкшейк No Frizz
2. Kerastase Oleo Relax
3. Lakme Deep Care

На този етап...

# 468
Епона каква ти е косата ? И на мен ми харесва Олео Релакс, ако имаме подобни коси, бих пробвала и другите Simple Smile

# 469
  • In transit
Такааа ... изпробвах тази серия и нещо май не ми се получи  newsm78 косата ми се изсуши много, нали уж трябваше да е лека серия? К'во пак не разбрах? newsm78 Какъв финиш да слагам, за да балансирам нещата?

Аз имам същата серия,и я ползвам редовно,но грам изсушаване нямам Thinking много мека ми става косата,и обикновено след това ползвам Л2 Peace
И аз я имам тази серия в големите опаковки.Почти не ми остана вече...Но косата ми е супер след употребата на продуктите!Нямам идея защо при теб така...
подкрепям написаното горе от момичетата, хубава е серията и омекотява косата  Peace

# 470
Епона каква ти е косата ? И на мен ми харесва Олео Релакс, ако имаме подобни коси, бих пробвала и другите Simple Smile

Косата ми е гъста, жилава с плътен косъм. Небоядисвана, но я тормозя с преси и маши.

# 471
  • в 1001-та нощ
виждам, че сте изписали 3 страници, но ще ги чета утре  Peace

минавам само да споделя - още една успешна комбинация за мен на този етап - протеиновия спрей на Керастаз и олиото макадамия  Peace

# 472

Да.   Peace
Аз видях само няколко въпроса как е серията и дали някой вече я е ползвал,но май само една съфорумка сподели че си е взела маска и шампоан Thinking Но после не видях споделено мнение за резултата...И на мен ми е интересно дали серията е толкова невероятна както звучи в описанието Flutter  Feeling,моля те дай инфо по спомени Hug

# 473
  • в 1001-та нощ
имаше някакво мнение - май, че не е нищо особено  newsm78

# 474
Лореал май нямат друг продукт който да възстановява кератина в косъма или греша?За изтощена,накъсана,крехка коса...Уплътнява...Мммм,иначе звучи обещаващо Peace

# 475

Да.   Peace
Аз видях само няколко въпроса как е серията и дали някой вече я е ползвал,но май само една съфорумка сподели че си е взела маска и шампоан Thinking Но после не видях споделено мнение за резултата...И на мен ми е интересно дали серията е толкова невероятна както звучи в описанието Flutter  Feeling,моля те дай инфо по спомени Hug
...аз вчера си поръчах ампулки от серията, като дойдат и пробвам ще споделя...

# 476
Ще чакаме с интерес Peace

# 477
Аз също.

Много съм зарибена по ампули и концентрати,ще чакам мнение особено за ампулата  Peace
Имам още 2 неизпробвани ампули,които стоят в шкафа,като ги пробвам ще дам отзиви.

Разполовила съм спрея/балсама без отмиване/ на Aphogee и в момента съм в търсене на друг.Този ми идва маааалко лек  Thinking
Митик ойл май хвалихте.Кой беше по-тежкия и изобщо препоръчайте ми спрейче някакво за след баня,да бъде по-тежко,че косата ми е голяма попивателница  Laughing

Кристалите на Лакме диий също много харесвам, Feeling благодаря за съвета за тях   bouquet
Маска не съм намерила,комбинирам Елсев с Интенз рипеър,ма тя вече почти свърши и не знам какво да взема.Мислих на BES с протеини,но не знам консистенцията на маската.Гъста ли е?Или Макадамия  Thinking

# 478
Здравейте Simple Smile

Включвам се с един въпрос (дано не е много тъп  Embarassed Mr. Green), маската на Макадамиа хидратираща ли е?  Rolling Eyes

# 479
От спрейовете на Макадамия доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт