Професионални серии за коса - тема 46

• 64 315
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Тя и моята е суха и попива всичко веднага, но 2-3 помпи от серума Абсолют са предостатъчни. Той е много по-гъст от другите ми серуми и продукти за коса.
Виж в тези кристали да няма нещо, което да ти изсушава косата. Повечето имат алкохол и съмнителни съставки.
Точно се сетих днес,че ми беше препоръчала серума на Абсолют и го затърсих из Рибката,май е изчерпан  newsm78 Нали е малко шишенце/50мл. май/ като кристалки.Тях ще поръчам задължително  Peace
Кристалите са ми тези не знам имат ли изсушаващо,аз съм доволна от тях  newsm78
А този спрей на Uniq one care постоянно чета,че го харесвате,но никъде не намирам описание на продукта.

Eто описание на Uniq one на английски - http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productId=452045&am … YEzFbg+mwzygt+-pl*Vzbp+mwzygt*KYEzFbg+mwzygt+-pl*2zfgt+-kk&gclid=CNOznuam4LQCFYMXzQodLQ4Afw.
Един глас и от мен за него.
Иначе и аз си слагам след като се изкъпя доста неща - поне 2-3 фииша и косата ми ги поглъща без проблеми. Аз ползвам олиото на орофлуидо и съм много доволна. Вчера пробвах и аргановото на Наши, че имах мостра, също е страхотно. И маската е много добра, маслена, гъста, мирише супер и много добре ми хидратира косата.

# 496
Да, вземи го обезателно. Много е добър серума
Скрит текст:

Ето за Uniq 1 инфо.
Аз го харесвам пръскам се от време на време, но всичките тези 10 неща, които му преписват са малко преувеличени. Хубава грижа е, но не прави кой знае какво.
http://www.viewsofia.com/article/12442/Uniq-1---sprei-za-kosa-be … eli-10-deistviia-

# 497
Жаки,след серума слагаш ли кристали?
Най-накрая разреших проблема си-спрея ще е Uniq,серума Абсолют  Grinning

# 498
Никакви кристали не ползвам. Преди ползвах само серума и нищо друго.
Сега слагам термичният цимент на влажна коса. И после на суха от серума Абсолют.

# 499
Серум Абсолют=кристали

той основно пак е силикони, аз много го харесвам като продукт

# 500
Да, но той е поне лечебен и съм видяла 100% резултати от него. А нормалните кристали не правят нищо. Даже може и да вредят.

# 501
  • In transit
Бубка, Feeling беше писала, че не е доволна от продуктите, няколко страници по напред мисля.. Надето също беше споделила впечатления, тя май беше доволна. Останало ми е в главата, че не е нищо особено серията...и аз и се бях нагласила  Mr. Green

Бисквитка  Hug с теб май сме с еднакви глави като те чета. Аз снощи повторих Екстрима, този път еднократно с шампоана, спрея и после балсам. Сега вече си усещам по уплътнен косъма, но и някак по суха ми е косата. Другото миене съм на хидратиране.

И аз да споделя Simple Smile. Пробвах този шампоан  http://zlatnaribka.com/dylboko-pochistvasht-shampoan-chi-clean-start-350-ml-271-2319.html, много ми хареса, имах усещането, че косата ми има нужда от дълбоко почистване, и не съм грешила. Това което ми хареса, е че косата не се преми, същевременно я почуствах идеално измита. След това(отново за първи път) тази маска http://zlatnaribka.com/maska-za-zrqla-kosa-loreal-age-supreme-20 … -ml-240-1828.html, доволна съм и от нея. Миризмата е малко странна, особено като е в кутийката, като се нанесе на косата не толкова... Rolling Eyes. Но вкусове разни, една колежка, като я помириса, каза, че  мирише на бадеми Grinning, на мен ми мирише по-скоро на нещо мъжко...

кажи моля те как усети косата си след маската? Ще прежаля миризмата, но четох, че косата ставала жилава а аз това търся.

# 502
Жаки°, и аз харесвам много серума   bouquet

Но не мисля, че силиконите могат да навредят. Просто, ако се пренатрупат косата може да изглежда увиснала.  Кристали е някаква българска дума, но все имаме предвид едно и също и това са различните видове силикони.

И вече са примесени с разни други съставки - арганово масло, макадамия, ето в случая с абсолют рипер има активната съставка от серията абсолют рипер - унифибрин

Не бих ги делила на нормални и необикновени. Само от опит мога да кажа, че диметиконът е по-повърхностен силикон и прави косата по-мека, докато cyclopentasiloxane е този, който създава повече блясък и ако се предозира може да направи косата да "скърца", но не в лошия смисъл

# 503
Най-накрая разреших проблема си-спрея ще е Uniq,серума Абсолют  Grinning
На спрейчето Uniq тук има тестерче http://www.enzo.bg/kozmetika/uniq-one/uniq-one-care-regenerirass … r-treatment-9-ml/ , аз съм го набелязала,може би за лятото, с интерес чета мнения за него, моля те, кажи после и при теб как се отразява!

# 504
Никакви кристали не ползвам. Преди ползвах само серума и нищо друго.
Сега слагам термичният цимент на влажна коса. И после на суха от серума Абсолют.
Страхотно! Абсолюта ще замести кристалите на Лакме,а Uniq-та спрея на Aphogee  Peace

setony,задължително ще споделя впечатления  Peace

# 505
Някой ако харесва ботокс маската на Лореал,в Ензо е на ПрИмоция-15лв. http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … hick-hair-200-ml/

# 506
Аз не говоря за този вид силикони, които са в професионалните продукти като Керастаз, Макадамия, Чи, ЛП и всички останали.
А за "кристалите" от незнайни магазинчета и тн. Защото съм си слагала такива неща и косата ми е била в кошмарно състояние.

# 507
съгласна съм,  може би, защото съдържат силикони и с нищо друго не са обогатени

# 508
Аз не говоря за този вид силикони, които са в професионалните продукти като Керастаз, Макадамия, Чи, ЛП и всички останали.
А за "кристалите" от незнайни магазинчета и тн. Защото съм си слагала такива неща и косата ми е била в кошмарно състояние.
Преди взимах от фризьорката кристали-всякакви на кристиан оф рома,виталитис.В последствие не се спогодих с нея и спрях да ходя и да си поръчвам  неща.Започнах с масовите кристали и абсолютно се изумявам като влезнех в парфюмерийката и питам кои се купуват най-много,да ми казват Сери и Биоойл/или биофарма нещо такова.Такива БЕЗСМИСЛЕНИ продукти,думи нямам! И си личи липсата на свестни кристали по главата ми.За година косата ми заприлича на метла.Що-годе свестни кристали бяха на Елсев,едно жълто стъклено шише с червена помпичка.30мл. за 12-13лв.

# 509
Силикона сам по себе си изсушава много, което води до цъфтеж и късане на косата.
Ако не са му добавили разни полезни неща както при професионалните серуми и масла няма никакъв смисъл на се мажат такива продукти.

Общи условия

Активация на акаунт