Новите ни козметични похождения 36

• 47 889
  • 692
  •   1
Отговори
# 315
  • Отвъд алеята зад шкафа
 Bзех си водните сенки на Кико, номер 204, страхотни са -http://makeupsunny.blogspot.com/2012/11/kiko-water-eyeshadow-swatches-e-review.html?m=1

Вече пробвах ВВ крема на TheBodyShop - много е добър, класи над този на Гарние.

# 316

откога си търся такъв цвят ! има ли го в по-нискобюджетните марки?

# 317
Откога му се канех Heart Eyes

# 318
  • София
Аз от Идеалията се обринах страхотно, почти не познавам дама, която да се спогажда с кремовете на Виши. Моля за препоръки- колебая се между Хидразен на Ланком /вариант за суха кожа/ и някой от овлажнителите на ЕЛ? Светла съм, кожата ми е много суха и чувствителна, имам дехидратирани участъци, пъпки нямам. Ланком съм тествала, добре ми понася, но не съм и супер впечатлена.

# 319
Little Evil,въпроса ти е за друга тема Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648086.0

# 320
  • Велико Търново
bubka:) , страхотни придобивки-честито Hug много е хубава серията Peace
Magnum, благодаря ти  bouquet Аз имам още Веледа с нар-ориентирам се към по-натуралните продукти и ще пробвам и този крем Peace Сподели по-нататък дали е дошло чудото и при теб Wink

# 321
*Biskvitka*,тоалетната вода я имам в малка опаковка от 30мл..Обожавам аромата,един от най-хубавите който съм имала!В моя топ 3 е Grinning А през мен са минали доста парфюми през годините. Сякаш е създаден специално за мен Hug

# 322
  • В свой си свят :))))
Biskvitka, говорих с жената, това е марката : Revive...

За чудеса едва ли можем да говорим, едва ли някой от нас се заблуждава, че с едно намазване или пък за няколко дни и ще видите как ще свалим по 10 години и ще премахнем всичките си дефекти дето ги имаме  Wink за съжаление не вярвам в съществуванието на подобна панацея Simple Smile И моята козметичка е леко против Виши, но на мен ми се отразява добре и си ги ползвам, хората сме просто различни, важното е да намерим златната за нас среда, това в което ние ще се чувстваме добре, особено пък ако е българско - отворена съм нашите иновации и с удоволствие изполвам българска козметика. Например много съм доволна от балсамчето за устни на biofresh : ,  както и от лосиона им за тяло този: , взела съм и този крем за ръце : , но ще го отворя, когато свърша другият си ... и така Simple Smile

# 323
За този крем с екстракт от охлюви говорех аз
http://www.skin-beauty.com/bellaplex.html
Може и да не съм догледала, но не видях да пише, че е с екстракт от охлюви.

# 324
Не пише кой е производителя... как се доверявате на продукт в такъв случай и то за лице?

# 325
# 326
poem, препоръчвам това чудо Не е точно коректор, с по-малко покривност е, но много хубаво овлажнява и това прави сенките много по-незабележими. А в дълъг период обещават да ги намали наистина. Да видим.  Peace
Вчера ходих да го пробвам, много е хубав, но и за по бледи кръгове. За мен трябва нещо по плътно. Пробвах още 7-8 коректора и единственият който ми допадна е този   . Някой има ли отзиви от него?
От вчера ...в бързината се сдобих с това Не ми трябва точно в момента, че съм насъбрала 4 спрали, но не успях да устоя на ниската цена  Blush

# 327
За този крем с екстракт от охлюви говорех аз
http://www.skin-beauty.com/bellaplex.html
Може и да не съм догледала, но не видях да пише, че е с екстракт от охлюви.

И аз не видях да има екстракт от охлюви.Изписано, е че съдържа 4 мощни съединения, сред които хиауронова киселина.

# 328
Цветът на Техеран, Руж Коко, е разкошен, съветвам да е оригинала.
Може би не е нужно да се купува от Прити шоп и прочее производни гръцки смешници, дето предлагат, по-точно компрометират Шанел и Диор в България,
Ако имаш път някъде в т.нар. цивилизована Европа, може да ти излезе доста изгодно, аз например купих червилото на Шанел за 19 евро, което е 37-38 лв.
Там намаленията почваха от 35 процента за цялата деко козметика, включително и на най-новите издания.А за Диор бяха 40 процента.
Ето това са Коледни и Новогодишни цени, а не като ...трагиците... тука.
Предполагам, че за Свети Валентин и за Великден също ще има сериозна редукция в цените.

# 329
Горда притежателка на Метеорити  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт