Новите ни козметични похождения 36

• 47 821
  • 692
  •   1
Отговори
# 465
Комплектите на Биодерма ги има и в аптеката на Бизнес парка.  Peace

# 466
Дами комплектите на bioderma- мицеларна вода и хидратиращия крем ги има в аптека Медея! Реших да ви пиша, че редовно ви чета  Simple Smile и да имате полезна информация и от мен! Другото, което предлага същата аптека е намаления до края на януари, а сега в брошурата им прочетох че ще има професионален гримьор, който ще ви предложи безплатен грим и консултация! От 12 до 18ч  всяка сряда пл. Народно събрание N4 ( хотел Радисън) и всеки петък ж.к Дианабад, ул. Никола Габровски N2.

# 467
  • Отвъд алеята зад шкафа
Придобивките от днес -  лакът но Лореал от лимитираната серия с Дженифър Лопес  

Много приятно червило на Мейбълин

и

Розовият № 201, не намирам точна снимка никъде

# 468
Да добавя и това:
* Dior Cherie Bow Palette Spring 2013 - Rose Poudre

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 21:29 от Епона

# 469
Влязох с една приятелка в DM и "нищо" нямаше да си взимам...  Laughing

Измъкнах се преди да почна да гледам спиралите.  Rolling Eyes

# 470
# 471
# 472
  • София
АЗ днес минах през Карфур и... очите ми се спряха на един душ гел. Помирисах го и веднагически го взех. На касата се оказа ... 5 лв. Сега ще го тествам в банята Simple Smile

# 473
Сянка Флормар - номер 14   Mr. Green

# 474
Сянка Флормар - номер 14   Mr. Green

май не издържа  Joy Hug

# 475
  • София
 Joy и от мен една сянка Флормар №14  Joy Реших да се запася, че ще ги изкупите. Пък и като видях, че вече е в готина черна опаковка съвсем не се сдържах  Laughing
Umbrella №14 няма никъде (чудно защо ли), открих №12 и си взех, но определено не става за хайлайтер. С нея съм като матрьошка в бузките  Laughing

И да споделя и тук, за да не се излъже някой - в Продавалника предлагат Метеорити менте. Много добре издокарана опаковка, но ужасно съдържание. Внимавайте!

# 476

Ами и аз като Адри се притесних, че наистина ще се изчерпат  Hug 15-та също е много хубава, и едно синьо ми хареса - май 20-ка беше . Опаковките новите наистина са много симпатични.

# 477
Запасяване започва! Mr. Green 20-та и аз я взех много хубаво синьо.

Имам вече и желания зелен Пастел 77, даже 2 броя! Благодаря на скъпа съфорумка за помощта! Heart Eyes Hug  bouquet

# 478
  • В свой си свят :))))

И да споделя и тук, за да не се излъже някой - в Продавалника предлагат Метеорити менте. Много добре издокарана опаковка, но ужасно съдържание. Внимавайте!

Момичета, как бихме могли да разберем дали..??? newsm78

# 479
Flormar 13 и 14  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт