Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Да попитам, дали няоой може да ми даде оферта за вечеря за двама в центъра на София.
Взех си ваучер от Грабо за пица и вино, но ако има други оферти ще съм щастлив. Благодаря предварително

В Колектива има наденички и пиле (2 отделни оферти) в Мърфис. Снощи хапнахме и от двете и както винаги останахме доволни. Като порция пилето беше по-атрактивно (с вкусна, но люта салца и много интересни картофки), но и наденичките ги биваше. Все пак да предупредя, че доплащането извън ваучера не е малко, защото бирата е 7 лв.  Wink

Аз това заявих, понеже ми е близо пък и не е много скъпо.  http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-50_ … 8%D1%8F-1698.html

Благодаря за предложението, но ми се иска някакси по-спокойна вечеря

# 676
  • софия
Да попитам, дали няоой може да ми даде оферта за вечеря за двама в центъра на София.
Взех си ваучер от Грабо за пица и вино, но ако има други оферти ще съм щастлив. Благодаря предварително

В Колектива има наденички и пиле (2 отделни оферти) в Мърфис. Снощи хапнахме и от двете и както винаги останахме доволни. Като порция пилето беше по-атрактивно (с вкусна, но люта салца и много интересни картофки), но и наденичките ги биваше. Все пак да предупредя, че доплащането извън ваучера не е малко, защото бирата е 7 лв.  Wink

Аз това заявих, понеже ми е близо пък и не е много скъпо.  http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-50_ … 8%D1%8F-1698.html

Със сигурност ще е спокойна щом е в домашна обстановка. Мястото е тип бързо обслужване. Поне това, което е в центъра Peace

# 677
  • София

Това не е място, на което да седнеш да хапваш спокойно. - заведение за бързо хранене е.
Ето това ми звучи много по-добре - http://bg.kolektiva.net/sofia/10721-pasta-s-s-sos-trjufeli-i-haj … a-bjalo-vino.html

# 678
Пикси спа са намерили вратичка да се възползват от сайтовете с отстъпки.
На всеки от нас се е случвало да няма места в хотела или за автомивката и доставчика ни казва, няма проблем, после ще си ползвате ваучера. На мен лично поне 5пъти.
Не очакваш, че е измама. Нали като си доволен се връщаш без отстъпки.
Те си искат доплащания на ръка.
Пускат оферта, но всъщност отстъпката я няма.
Чак сега си давам сметка, че 600 масажа за 1 месец са доста, само през grabo.
Въпросът е, че сайтовете не трябва да го допускат.
Част от хората доплащат, други изгарят, а няколко късметлии ползват отстъпка.

# 679
  • София
На всеки от нас се е случвало да няма места в хотела или за автомивката и доставчика ни казва, няма проблем, после ще си ползвате ваучера. На мен лично поне 5пъти.

Тия си заслужават да им отидат журналисти - "Господари на ефира" или др. подобни предавания и да ги разнищят. Какво стана с КЗП?

# 680
  • София

Ами, да, но все пак промоционалните цени важат при определени условия и в рамките на някакъв период (нали има валидност този ваучер)...

Ти сега последно с какво ги ядоса, закъсня ли им?...  Grinning Защото недоволни от Пикси има и други, но не са 600 човека, иначе дали сайта щеше да им пуска оферти?!

# 681
Здравейте,
Покрай бебето спрях да купувам ваучери, но като ви чета, май е за добро  Laughing

Сега обаче търся торта - мъжО в петък има РД, няма уж да празнува, затова искам поне торта да има. Преди няколко месеца четох добри отзиви за SkyLine, въпросът ми е дали все още ги смятате за прилични или както някои други след време, влошават качеството си newsm78

конкретно, гледам тази http://greendeals.bg/offers/SOFIa-Neveroiatna-klasicheska-torta- … itzi-SkyLine.html

# 682
Някой възползвал ли се е от кабинетно избелване на зъби с ваучер?

# 683
  • София...........
Някой има ли впечатления от Италианския Ресторант Cipriani ? Гледам го в тези две оферти:

http://www.lapni.bg/offer/5647

http://www.lapni.bg/offer/5699

# 684
Ядоса ги, че не исках да доплащам и се свързах с grabo.
Но провокацията си я бива. Услугата е дълга като изпълнение и не могат да ти я откажат цялата ако ще да закъснееш с половин час. Анулирането е за неявяване. Ще ти направят 20 минути масаж, ще си ползваш сауната и т.н. Случаят не е такъв. Рецепционистката на Pixy spa трепереше от яд и не искаше да извърши услугата.
Тъй като както казах няма да оставя нещата така, вече ми писаха от сайт, който е предлагал техни ваучери, че са измамили и техни клиенти.

# 685
  • София
Все едно, нещо ми се струва, че има детайли, които няма да разберем...  Wink Peace

ПП. последното го казвам, защото имам приятели с бизнеси, които пускат ваучери, и знам от тях как понякога клиентът също е не съвсем адекватен...  Peace

# 686
Ivonska, всички знаем пристрастията ти към "Грабо". Лично аз съм се възползвала от техни оферти, към които си насочвала вниманието ни.  Обаче индиректните намеци, че Smarti e виновна за нещо, а те от "Грабо" и "Пикси" са съвсем адекватни, са малко прекалени. Не прави чест на който и да е посредник да получава комисионна за определна услуга и когато се появи проблем, да абдикира от отговорност. Ситуации като тази, при която платената услуга не може да бъде ползвана,защото графикът е запълнен, би трябвало да са отработени отдавна и да се намира приемливо решение за всички страни. Няма начин да няма инструмент за това - дали чрез ограничаване на броя на ваучерите, дали чрез изрично условие записването на час да стане 10 дни преди изтичане на офертата или просто с условието да бъде запазен час преди плашане на ваучера.

# 687
  • София
...  Обаче индиректните намеци, че Smarti e виновна за нещо, а те от "Грабо" и "Пикси" са съвсем адекватни, са малко прекалени. ....

А-а-а, не съм съгласна!  Naughty Няма никакви намеци - директно я питам тя с какво е допринесла за ситуацията, в която нито самия бизнес, нито самото Грабо да не желаят да и съдействат!... Усещаш ли за какво става дума?!  Rolling Eyes На вас да не би да не се е случвало да ползвате ваучер след изтичането на неговата валидност, на промоционалната цена на услугата?! Да не би Грабо да са ви отказвали съдействие?!

Нищо лично, но ми е трудно да повярвам, че дори идиотите Пикси (ако приемем, че са такива!!!) ще предпочетат КЗП пред сговорчивата клиентка Смарти...  Tired

# 688
Въпросите ти не звучат като въпроси, а като... "обосновани подозрения". Ако Смарти е закъсняла прекален много, то би следвало "Грабо" да й обясни и да се позове на какво основание няма да й върне парите, а не да я препраща да се занимава тя с "Пикси".  Разбирам, че искаш да защитиш имиджа на "Грабо" тук, но в случая са постъпили като посредствен сайт-еднодневка. Когато си купувам ваучери от тях, разчитам на повече "грижа за клиента" Simple Smile Истината е, че заради единичен случай като този не бих престанала да пазарувам от тях, но ще си имам "едно наум", ако ще някой изреве заради некоректност.     
 И за да не е съвсем спам - отново съм много доволна от "Алфа Медика", както и от пиците на "Дон Домат".

# 689
Ползвал ли е някой услугите на Дрийм Тур" ЕООД  / имат оферта през Грабо за екскурзия до Виена и се чудя коректни ли са

Общи условия

Активация на акаунт