90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 831
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
kukundrelka, не можеш така да смесваш сладко със солено във въглехидратния - обядът задължително е само солен, вечерята избираш - или сладка, или солена.
Това съм го пропуснала май  newsm78
Благодаря   bouquet

# 646
Момичета, утре съм на ден Варива и идеята ми е да сготвя грах яхния.
Закуската ясна - плод.
Обяда грах яхния с филийка пълнозърнест хляб "Вита"
Вечерята пак същото, без хляба разбира се Simple Smile

Въпросче????Simple Smile от последния ден Варива ми остана една пълнена чушка с ориз и т.к. мъжо се мръши, а не ми се изхвърля, кажете дали утре мога да я включа в обяда или вечерята ??????

# 647
Добро утро дами и хубав ден на всички

# 648
добро утро момичета
днес на трети ден но менюто още не го знам Simple Smile
за закуска чай мента Simple Smile

# 649
  • Sofia
Добро утро! Днес малък + след вчерашните ВХ, но за мен нормално. Днес гадните плодове.  Rolling Eyes

lacrimaaa, може. Всякакви варива може да смесваш. Само белтъците не се смесват.

# 650
Добро утро

Тези въглехидрати и бобови ме сразяват.Много катеря нагоре кантара,няма нищо общо с лентата.Почвам да броя калории и да наблягам на салатите през варивата  и въглените.Днес плодове!
Едно фрешче!

# 651
  • София
Добро утро и от мен  bouquet
Отчета за вчера ден 5:
З. 2 портокала с вода и чай мента;
О. домати със сирене;
В. печено пилешко бутче със салата домати и краставици.
Днес варива смятам да си спретна една тенджера леща и това да е за днес. Нямам кантар и не знам имам ли успех, надявам се като се снабдя да съм приятно изненадана.
Лек диетуващ ден от мен момичета.

# 652
Добро утро и от мен!
Днес съм нула на нула след бобов, въпреки великото преяждане с ориз и на обяд и на вечеря.
Днешния въглехидратен започвам с банан, на обяд кроасан и ще видим още какво, а за вечеря сигурно спагети, още не съм решила.
Лек и минусов ден на всички.

# 653
Добро утро и от мен,момичета ,отчет за вчерашния белтъчен З-2 ябълки ,О-направих гювеч от диво месо и сложих ,гъби,малки лукчета,моркови,и дом.пюре,стана много вкусно,В-същото ,днес смятам да си направя зрял фасул З-2 ябълки ОиВ-ще бъде фасул и да ви питам ако не ми се яде на вечеря от фасула,може ли да е картофена салата? За килограми нямам свалени,нито качени,стоя си на едни и същи ,свалих само на първия плодов 1.500кг.и до там с минусите  Cry

# 654
Малииии от 39 до 44 стр един и същи въпроси..''Нана може ли яйца,сирене и мляко''??? нана- Не
След 1 пост-'' хапнах яйца със сирене и айрян'' Simple Smile)))))))))))))))
Щ е припадна ритуално както казват 3значките Simple Smile
А хляба вита, и аз си хапвам,той няма брашно,но не го ям и вечер
ТЪЪЪ НАНУУУ  ДНЕС МОЖЕ ЛИ ЯЙЦА СИРЕНЕ КАШКАВАЛ ИИИ МЛЯКО ХИХИИ
Не се подигравам но някой не си правят труда да върнат на 1 стр или на 2 ст назад.
Днес плодове
 лек ден

# 655
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Днес ,ден 8-плодов ,менюто е измислено от вчера  Grinning
9ч.кафе
10ч.Помело
12ч.грейпфрут
14ч.портокал
16ч.мандринки+няколко сушени сливи
18.банан +орехи
може да има промяна за вечеря,вместо банан салатка,зависи от свинята Спаска Mr. Green

# 656
Здравейте.

bouquet Хубав ден.

# 657
Щ е припадна ритуално както казват 3значките Simple Smile
Joy Laughing

# 658
# 659
  • Варна
Здравейте,мили дами! Записче и от мен в новичката тема! 10-и ден ми е днес, прекрасно се чувствам, съчетавам с упражнения, сутрин правя в нас,и не използвам асансьор,не че са много етажите де,но все е нещо.
Имам въпрос, за въглехидратния, нещо мн ми куца въображението,какво да ям,особено на обяд,като съм на работа. Хапвам солети предимно, но ми идват малко,и пригладнявам. Някакви идеи,  #Crazy  newsm78  
Хубав петъчен ден и размазващ уикенд,с много минуси в теглото и усмивки.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт