Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 451
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен - отчитам се с Chalean Extreme - Lean 2 Simple Smile
Eто една снимка и от мен - да не остана по назад Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 13:15 от \\\Фъстъчка\\\

# 31
  • 1st floor
Здравейте и от мен - отчитам се с Chalean Extreme - Lean 2 Simple Smile
Инче, ама това ти ли си?  Hug По тренировките те познах!!!  hahaha

Аз за довечера съм намислила Първата силова тренировка от Боди Революшъна да спретна...

# 32
Инче, ама това ти ли си?  Hug По тренировките те познах!!!  hahaha

Хахахаха аз съм да - малко си смених ника амаа съм си аз Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue даже и снимчица сложих хахаха

# 33
Привет за днес Simple Smile Много зареждаща тема!
 Много хубаво оформено тренирано коремче, като доказателствен материал на първа страница Simple Smile !

Днес направих един Core 20  +Strech 10 на моята фаворитка Шарлийн, естествено придържайки се към план графика  Simple Smile много ми харесват  упражненията за гръб, но много малко  дойдоха...странно ми е дали ще имам мускулна треска утре, оказа се че за по-малко от месец, си върнах състояние отпреди 3-4 години, мускулите ми добра памет имат Simple Smile Дори и издържливостта ми е почти същата...55 минути ги напвих с оле...

А вчера вечерта след сутрешното плуване, бях толкова заредена, че след като се прибрахме с децата, наготвих...оправих лека по-лека и направих един HIIT 15 Simple Smile на гладно...после вечерях не толкова тежко, но пих вино и изядох два реда шоколад (но това е толкова малко количество за мен...че може да се каже,че съм прогладувала... Joy )

Jerry, ще ти пиша с удоволствие, но не се чувствам компетентна...така че само кураж главно ще давам...плюс това аз толкова съм свикнала само себе си да следя, а не някакви конвекционални норми, че не знам колко ще съм надеждна Simple Smile   bouquet

Поздрави от мен и ви пожелавам настроение в тренировките Simple Smile

# 34
Фъстъчка, коремче за завиждане имаш Simple Smile

# 35
Даааа! Аз много искам да видя за какво става дума, но си мисля, че няма да е кой знае колко по-различно от това, което е показала до сега, но не знам вече. Но май ти го доставят до вас и няма доставка до други държави. Или не съм разбрала правилно. Тя каза, че ще има и календар заедно с ДВД-тата и 2 безплатни за сваляне, ама нещо не ги виждам още.. Blush
Е да, едва ли ще са нещо по-различно. Но би ми било интересно да ги видя, ако са структурирани по някакъв начин би ми било по-лесно да ги правя.

# 36
Благодаря за новата тема.
В началото трябваше да се коригират едни линкове за ChaLEAN, които не са активни, но май вече не може. Както и да е де.
Аз изтеглих няколко от тренировките на същата Charlean, но съвсем не съм впечатлена. Много повече ме натоварват тези от Fitness Blender-a, че и тези на Руми. Пуснала съм още няколко да изтегля, но ако са в същия дух, едва ли ще я ползвам. При мен проблема е, че нета е слаб и предпочитам да ги изтегля, вместо да чакам ютюб да си продължи да зарежда клипчето....

# 37
Благодаря за новата тема.
В началото трябваше да се коригират едни линкове за ChaLEAN, които не са активни, но май вече не може. Както и да е де.
Всичко може да се редактира, само кажи кое, къде и дай новите линкове, ако имаш Simple Smile

# 38
Браво, Фъстъчка! Чудничко коремче! Това на Мерида така и не го видях... Отнесе си плочките Crossing Arms

Джери Ф, пусни запитването си отново, моля. Често не успяваме да насмогнем на всички и това не е преднамерено.

Мария - Робокоп  Laughing

# 39
El_pl,страхотно е че имаш възможност да плуваш.За мен това е най-готиния спорт,цял живот (съзнателен де)съм плувала до преди 3 години,с нищо друго не съм се чувствала толкова добре  Simple Smile

# 40
И аз в кюпа  Simple Smile
Някак мотивиращо ми действа темата. За сега само с каланетика, но скоро ще мина на нещо по бързо, имам нужда от повече движение.

# 41
Желаещи за добра пирамидална HIIT тренировка? Cathe Friedrich - STS Shock Cardio - HIIT - Pyramid
Ето за какво иде реч  Wink - http://www.youtube.com/watch?v=56UinlxP9oU

Отчета ми за днес е 10мин. Billy Blanks - Tae Bo Express - Boot Camp Power + 30мин. въпросната HIIT.
Запазвам си правото да покажа и аз кръшна снага да кажем след месец  Mr. Green Засега ще се въздържа, а на останалите БРАВО  Hug  bouquet
А, skarlet да не забравя. Ето линк към програмата Weider X-Factor ST - 8 Week Body Program, за която беше споменала Джери Ф. Аз я дръпнах, но не съм я почнала все още.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4266220

Брей Пит, от кои точно тренировки или тренировъчна програма на Chalean не си доволна  newsm78

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 18:02 от bilyana333

# 42
Здравейте  Hug
Мерси за посрещането в новата темичка и благодаря за темичката Hug Фея Hug

Да имате нещо за корем основно, кардио, около или над 40 минути. Не искам с комбинация крака, дупе и т.н.
Имам Били Абс (новото), но месец и нещо го правих и трябва да го сменя.

Хубава вечер Hug

# 43
Джери, виж тук

http://www.fitnessblender.com/v/exercise-group/?all=1p=1&var … d=1#listContainer

Има и дълги комплекси, но можеш да комбинираш две или три от по-късите тренировки, за да си докараш 40-те минути.

# 44
Мерси, Фея  Heart Eyes
Ще си изтегля някои, предпочитам да са ми на диска, че ютубата ми запецва понякога

Общи условия

Активация на акаунт