На пазар във Варна - 26

• 45 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Много благодаря за информацията. Ще отида до там, а ако някой се сети за друг такъв магазин може да пише, аз ще следя темата.

# 196
  • Варна
Малко инфо, за неща които видях тези дни:
- В Аутлета на Макс Даниели ( срещу входа на 3та гимназия) има  хубави къси по-официлни палта/сака (средно между двете), много добри материи и модели, но цената е още по-хубава 65-75 лв. Жалко че не ми тярбват толкова официални!!
-Видях, че магазин Рошко се е преместил/мести на Отец Паисий
- В магазина на Кенгуру, до МакДоналдс драив има промоция взимаш 3, плащаш 2, каквито и да е части, модели, детско, дамско итн. Взех на детето долница, горница и блузка, комбинация за 31,50 лв.Не е е точно от материята, която търсех но се доближава максимално, а най-хубаво е че можеш да комбинираш. Така долницата е 9, горницата 8например.
Благодаря на момичетата за съвети за анцуг. Аз все пак още обикалях и до Спортдепо ходихме. Когато номерацията e XS е малка за 7-8 год. 128 пък ни е късо, 140 ужасно широко. И така се сдобихме с не толкова марков.

# 197
Ще обясниш ли подробно къде се намира този магазин на Кенгуру newsm78

# 198
Някой има ли отзиви от този зъболекар? Доктор Станчо Станчев и доктор Илка Якова
http://rio.bg/oferta/1222/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk … -99-lv-ot-si-dent

# 199
  • Варна
Събирам мнения за този козметичен салон?

http://grabo.bg/varna/za-siiaino-litze-pochistvane-ili-hidratira … -terapiia-0sqw6rq

# 200
  • Варна
Ще обясниш ли подробно къде се намира този магазин на Кенгуру newsm78
Мда. Вляво от Макдоналдс Драйв, под високия и дълъг блок. От към Владислав започват няколко офиса на банки, компютърен магазин, предпоследният преди Макдоналдс е Кенгуру. Има детско и дамско облекло. Казаха, че детското спорнто го шият те, във Варна, затова е цената и свободата да избираш.

# 201
  • Варна
Мерси за отговорите за тиксото!

Някой има ли отзиви от този зъболекар? Доктор Станчо Станчев и доктор Илка Якова
http://rio.bg/oferta/1222/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk … -99-lv-ot-si-dent

Аз ходих на почистване при жената, не останах особено доволна, останаха непочистени места, на които й казах да наблегне преди да започне. Моя роднина ходи за пломба при мъжа, направил я с по-малко материал, отколкото е нужен за мястото и с ръбове, връща се да й я дооправя, беше потресена...

# 202
  • Варна
Някой дали има актуална информация, как върви намалението на детските неща в Waikiki, например дали има вече неща на повече от 30-тина %?

Повечето блузки, жилетки и долнища си стоят на 23% . От дънките и джинсите се намират и такива на 43% и 57%, но тези, който аз харесах, си стояха на 23%.

# 203
Къде се продават разни джинджифлюшки (няма таква дума  Mr. Green) , които могат да се пришият към дреха? Разни шипове, черепи и т.н. ?

# 204
Имаше една кинкалерията на ул.Д-р Пискюлиев, която се премести в подлеза по-надолу, май се казваше подлеза на Македонския дом. Голяма е и има много джинджифлюшки  Mr. Green

# 205
Здравейте! Искам да попитам някой обръщал ли е внимание в Мамс енд ми център, че на 26ти в неделя ще има куклен театър. Дали беше от 5 и половина или от 4 часа следобяд? Или направо до там да отида да проверя че забравих newsm78

# 206
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам някой обръщал ли е внимание в Мамс енд ми център, че на 26ти в неделя ще има куклен театър. Дали беше от 5 и половина или от 4 часа следобяд? Или направо до там да отида да проверя че забравих newsm78

Добре, че написа, че ще има куклен театър, за да отидем и ние, но на фейсбук страницата са написали, че се отменя представлението.

http://www.facebook.com/pages/Mams-and-Me-Center-Viva/327707643933820

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да допълня поста си - синът ми разказа, че в детската градина, когато рисуват с бои, топят четките си в чаша с дупка.
Има ли такива специални чаши или учителките са ги пригодили?

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 12:19 от missNoir

# 207

Добре, че написа, че ще има куклен театър, за да отидем и ние, но на фейсбук страницата са написали, че се отменя представлението.

http://www.facebook.com/pages/Mams-and-Me-Center-Viva/327707643933820

Да, отменя се за съжаление

# 208
В карфур има промоция на бебешки неща. Някой може ли да сподели нещо повече. Има ли памперси на изгодни цени? Видях, че пишеше 1+1 безплатно и 50% намаление и това важи ли за новия карфур, дето е към чаталджа? Благодаря

# 209
  • Варна

Да допълня поста си - синът ми разказа, че в детската градина, когато рисуват с бои, топят четките си в чаша с дупка.
Има ли такива специални чаши или учителките са ги пригодили?
Има ги във всички книжарници - не разливни чаши за рисуване, имат капаче с дупка и тапа за дупката.

Общи условия

Активация на акаунт