На пазар във Варна - 26

• 45 792
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна

Та въпросът ми е ----- КЪДЕ да ги водя?! 
В МОЛ-Варна е Капела плей-голям детски център с много съоръжения, но недостатъка, който аз отчитах когато водех дъщеря ми е, че децата играят почти без контрол от страна на аниматорите и когато са повече, особено през почивните дни опасността да се наранят е сериозна.
В Гранд Мол има боулинг - като вдигнат страничните решетки на пистата и винаги има попадение, така че всяко дете може да играе, ако му харесва. Пак там има нов детски кът до киното, който от вън изглежда много интересен, за съжаление лични впечатления нямам, защото дъщеря ми е вече голяма. В стария детски кът има замък, батут, лабиринт и много машинки-игри, някои от които стават и за по-малки деца.
Моето друго предложение е влез в темата за детски рожден ден Варна и прочети там, навсякъде от предложените места може да отидете да играете почасово:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675093.0

# 316
  • Варна
Аз писах за Двете кули в другата тема, дано някой друг коментира дали още работи детския кът. Когато ние сме ходили беше много спокойно и приятно. Също ми беше харесал и детския кът в Елитис център, но сме ходили през седмицата и може заради това да не е било претъпкано.
Детския кът (така наречения) в Гранд Мол-а може и да се хареса на  момче на 7 год. Често ходим там заради сина ми )също на 7) да кара коли и подобни, но освен, че е скъпо (кратки игрички за по 2 лв) някак си не сипредставям неопитно момиче с 3 деца.
Може да заведеш децата на разходка в Морската градина при хубаво време, също покрай плажа да видят лебедите и да хвърлят мидички, камъчета.
През зимата и представленията в Делфинариума са на поносима цена. В Делфинариума има сладкарница, едната стена е стъклена и се виждат делфините.
Сещам се и за детката площадка в Младост за хубаво време.
Както и за кукления театър, ако малките могат да издържат.
Може и други момичета да се сетят за по-актуални забавления. Но ти не се плаши и навивай толкова. Ще направиш каквото можеш, но и децата трябва да знаят, че живота не е само детски кътове и Мол-ове. Понякога може да си поиграем добре и в къщи.

# 317
  • ВАРНА
Благодаря на Виктория за отговора  Hug

Аз от своя страна да кажа,че ходенето по детски кътове всеки ден според мен бързо ще омръзне,иначе е хубаво периодично - хем да изхабят малко енергия  Peace Кукления театър е с представления събота и неделя от 11ч,също добър вариант.Ако е хубаво времето и аз препоръчвам площадката в Младост до ледената пързалка - чиста,нова,поддържана.,плажът с лебедите също е атракция.За 7г дете незнам,но за по-малкото ще е интересно и вкъщи да оцветява,лепи с пластелин  Peace

# 318
Аз писах за Двете кули в другата тема, дано някой друг коментира дали още работи детския кът. Когато ние сме ходили беше много спокойно и приятно. Също ми беше харесал и детския кът в Елитис център, но сме ходили през седмицата и може заради това да не е било претъпкано.
Детския кът (така наречения) в Гранд Мол-а може и да се хареса на  момче на 7 год. Често ходим там заради сина ми )също на 7) да кара коли и подобни, но освен, че е скъпо (кратки игрички за по 2 лв) някак си не сипредставям неопитно момиче с 3 деца.
Може да заведеш децата на разходка в Морската градина при хубаво време, също покрай плажа да видят лебедите и да хвърлят мидички, камъчета.
През зимата и представленията в Делфинариума са на поносима цена. В Делфинариума има сладкарница, едната стена е стъклена и се виждат делфините.
Сещам се и за детката площадка в Младост за хубаво време.
Както и за кукления театър, ако малките могат да издържат.
Може и други момичета да се сетят за по-актуални забавления. Но ти не се плаши и навивай толкова. Ще направиш каквото можеш, но и децата трябва да знаят, че живота не е само детски кътове и Мол-ове. Понякога може да си поиграем добре и в къщи.
Ох, мерси:) Нямаше да се сетя за делфинариума! Благодарско!!! Виж за плажа го имах предвид,  но другото.... :cool cool: Наистина Благодаря! Simple Smile
Колкото за това последното - за вкъщите де-  това съм го оставила за екстремни ситуации- разбирай, червен сняг и други такива  ignore2-защото те обожават да чупят и хвърлят неща, и у тях обикновено е като след световната, а на мен ми се плачи като си го представя!!!  newsm28 newsm79 newsm75:crazyeyes:

# 319
Щом нещата стоят така аз спешно бих се разболяла от изключително заразен и тежък грип и не бих приела гостите  Joy

# 320
  • Варна
Виктория Валенси -

1 - в Морската градина също има открит детски кът, сигурно се сещаш, но ако си сама с 3-те деца е голям риск да изгубиш някое там.

2 - В Мол-а Mams&me също има детски кът, както и някаква детска работилница. Давам ти линк, да прецениш дали би им харесало

http://www.mamsandme.bg/zavedenia-i-zabavlenia/vsichki-obekti/

3 - Зоологическата градина в Морската. Пред нея има понита за яздене. Наблизо имаше и терариум

4- Аквариума в Морската. Мисля че, са достатъчно големи и ще им хареса.

5 - Казали са ти за Кукления театър. Също мисля, че ще им хареса много.

6 - Над зоологическата, където поставиха бариерата за вход в Морската има кафе, което навън имат интересни пързалки, т.е. малка детска площадка. Ти можеш да отдъхнеш там, а те да играят. Когато е топло изваждат маси навън.

7 - може би ще им е интересно да отидете до Морската гара. Не че има кой знае какви забавления, но ще видят Фара, някоя и друга яхта, разгледайте корабчето - ресторант Мистър Баба ли беше. Пред него има също интересна пързалка - катерушка.

8 - В Двете кули, освен детския кът има и някакво забавление с лазери. Не съм много запозната, но май ще му хареса на момчето. Ако някоя майка е по-наясно какво точно представлява, може да обясни.

9 - Дали ще му е интересно на момчето Военноморския музей в Морската? Да разгледа подводници, военни кораби, въртолети.

10 - В Морската в Аспарухово има малка детска площадка с люлки и катерушки, доста деца се събират, това също като вариант.

11 - В Мола в Аспарухово също има детски кът

Те, всъщност от Варна ли са?

Ако се сетя още  нещо ще допълвам пак.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 19:16 от missNoir

# 321
Къде във Варна утре (събота)могат да ми изпринтират корелски, jpeg формат файл? Става въпрос за 2-3 листа. Всички ли Офис 1 са затворени?

# 322
Къде във Варна утре (събота)могат да ми изпринтират корелски, jpeg формат файл? Става въпрос за 2-3 листа. Всички ли Офис 1 са затворени?
Не знам къде живееш, но като тръгнеш от Червения надолу към ВИНС-а в ляво има един копирен център(близо до закусвалните) Simple Smile

# 323
  • Варна
Моля да ме насочите към оптика, където се предлагат рамки за минерални стъкла (мъжки - за баща ми са).
Или поне ако се сещате оптики, които предлагат продукти на по - приемливи цени.
  bouquet

Аз съм доволна от оптиката във Виница (около супермаркет Макао). Има различни цени, прави и отстъпки.

# 324
Щом нещата стоят така аз спешно бих се разболяла от изключително заразен и тежък грип и не бих приела гостите  Joy

Не мога да предам така сестра ми...
Лилиян е болна и ще се лекува в Германия за дълго време.... Tired Грижите падат на мен и майка ни...

# 325
Химическо чистене в центъра има до Адвокатската градинка.

# 326

Не мога да предам така сестра ми...
Лилиян е болна и ще се лекува в Германия за дълго време.... Tired Грижите падат на мен и майка ни...
Hug  оо съжалявам за шегата тогава, неуместна е, мислех, че става въпрос за не особено желани гости  Simple Smile

# 327
Момичета, търся щори , може би тип римски.Съвети?
За пердета ще огледам в Сони ем.

# 328
  • Варна
Моите римски щори са от Гершман. Доволна съм.

# 329
  • Варна
Не се сещам добре дали тук се коментираше' Млекомат-а", та днес на Чаталджа видях ,че са отворили! Някой ще ме просветли ли ,що е то?

Общи условия

Активация на акаунт