Мониторът му се пада доста далеч, ТВ не го вижда, а когато го нося на ръце, винаги се обръщам така, че да гледа стоящата лампа или въртящите се играчки. Като го сложа на леглото, пак гледа лампата, пред ТВ да прекарва около 2 минути докато се унесе на ръце. По принцип съм против гледането на телевизия от деца, особено на американските анимациони филмчета, така че при нас в бъдеще това нещо ще бъде забранено. В Интернет има предостатъчно детски анимации без насилие, музикални филмчета и куклени театри - ще ги сваля и ще гледа тях, и то за ограничено време

Нощес яде в 4 и днес от 10 до 11 едвам изцока 100мл и то защото се унесе. Гърлото й не е червено, смених биберона с 2ка, но се дави. Но пък залъгалката я суче толкова лакомо, че може да я глътне, затова от днес и се забранява 
А в детската градина разказал как "съм наточвала мляко от гърдетата си, за да пие Цветелинка" 

-аз се научих да я кърмя почти винаги когато спи и така ми е по-лесно...,е има случаи в които просто избухвам от мляко и тогава малко насила се кърмим или носейки се на ръце и е много трудно така но няма да се откажа!

Нощес яде в 4 и днес от 10 до 11 едвам изцока 100мл и то защото се унесе. Гърлото й не е червено, смених биберона с 2ка, но се дави. Но пък залъгалката я суче толкова лакомо, че може да я глътне, затова от днес и се забранява
Просто винаги ще се намери някой да обясни за вредното влияние на компютрите върху децата, бабите ни включително също не пропускат 
По-натам мисля да отида на тази лекция задължително 
По-натам мисля да отида на тази лекция задължително 
Трябва да се стегнем и да отидем, тъкмо ще е станало по-топличко
Върти ми се 1 година, но да не би да са го направили повече Препоръчани теми