Помощ дойде ред на количката

• 6 092
  • 46
  •   1
Отговори
Здравейте,видях се в голямо чудо при избора на количка.За сега сме на  HAUSK VIPER TRIOSET 3v1 и CIPOLINO TIANA 3V1.Общо взето изискванията ни не са големи да е триколка,3в1 и да е около 600-700лв. Някой ако е използвал или ползва тези колички да даде мнение,чакам и други предложения.Благодаря предварително!!!!!! newsm78  Sad

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 09:31 от bubanka

# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681997.0

В тази тема ще намериш мног информация и мнения.

# 2
Знам за тези теми,аз искам инфо за тези два модела,ако някой може да ми помогне.Благодаря ти все пак!!! Heart Eyes   bouquet

# 3
За тея пари според мен можеш да си вземеш нещо по - добро от Чиполино.
Виж Еспирото, те поне не са китайски.

# 4
Еспирито са само 2в1 поне тези който можем да си позволим,аз клоня повече към Хаука който са немски или поне дизайна им е немски. Thinking

# 5
  • София
Миналия месец търсих количка и гледах Quinny Speedy, която беше май 660 лв. в пълната си окомплектовка, но без столче-кошница. Гледах я в Premaman.

# 6
Хоук дълбоко ме съмнява да са немски.
Бейби дизайн тогава си вземи, гледам че масово ги бутат. Братовчедка ми има такава и не е лоша.

# 7
Аз за това искам да е 3в1,иначе тези които ми препоръчвате са много красиви,разглеждала сам ги много но като им купя отделно и кошницата за кола  ми надминават бюджета.А какво ще кажете триколките или четириколките са ви по удобни като цяло,че от мой приятелки имам доста противоречиви мнения  newsm78 newsm78

# 8
  • София
Най-добре ти пробвай. Купих количка от модел, който обикновено се отхвърля - с двойни по-малки колела. За мен е много удобна, но живея на място с тежка зима и не се и опитвам да я изкарвам на сняг. Водещо беше теглото, защото често се разваля асансьорът и не съм в състояние да мъкна до 10-тия етаж количка, която без бебето е 14-15 кг.

# 9
600-700 лв. са много за Чиполино. Моята беше на тази марка, доволна съм, но тези колички не заслужават над 300 лв. според мен.

# 10
Нашата е тази:

x lander xv 2009

Доволна съм като цяло, но защото я взех на промоция за 530 лв., намалена от 880 лв. Ако бях дала 900 лв. щях да умра от яд. Иначе е маневрена и ако терена е по - бабунест просто хващаш дръжката отдолу и няма шанс да обърнеш детето.

Защо не погледнеш какво има в Продавалника?

# 11
Мисля,че тази ни харесва най-много за сега    http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-viper-trio-set-charcoal … 13-130-14396.html

# 12
  • София
За тези пари си вземи едно Чико ето
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6376

С първото дете минах през Хаук и Бертони моя приятелка по същото време имаше Бертони. Тогава и нямаше избор по големи боклуци и танкове не съм бутала. Тежко , като спре асансьора няма да ти казвам как се излиза.
За тази сума има доста избор + продавалника където  има доста избор на малко ползвани такива колички разбира се ако нямаш нищо против да купуваш от там.

# 13
  • София
За 550-600 лв бюджет, аз лично бих избрала някаква евтина количка с пълно легнало положение за бебето и  хубава, сигурна и качествена кошница за колата.

# 14
И аз да се запиша,че съм на същата вълна.Приятелка ми препоръча на Бейби Дизайн да си взема,която е 445 лв,но не съм го решила окончателно.
Аз също съм пред голямо чудене сега да взема 3 в 1 и да нямам повече мислене или да си взема всичко по отделно и по етапно.
Голямо чудене било.....

Общи условия

Активация на акаунт