BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 612
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,някой получи ли си подаръка към поръчката за 10 долара?

Да, коментирахме дори, че тия подложки са лепкави и лигави. Не вършат работа категорично.  Peace

# 346

Да, коментирахме дори, че тия подложки са лепкави и лигави. Не вършат работа категорично.  Peace
Благодаря!
Че аз днес си получих пратката,но нямам подарък да не съжалявам!

# 347
Има ли някой с покупка която е направил на 8.01 и още да не е пристигнала?Защото още преди около две седмици имаше похвалили се че получават пратки от 8-9 а моята все още я няма.

# 348
Някой правил ли е поръчка днес?  Thinking Дали изпращат още и това, че пощата им не работила вече сигурно ли е ?  #Crazy

# 349
  • София

И аз днес си получих подложката подарък и не е лигава , само лепкава.
Пакетчето беше отваряно и залепено с тиксо.
Това дали означава, че са отворили пакета на МИТНИЦА?

# 350
Е, по моите критерии лепкаво, лигаво, гнусно е the same.  Laughing Не бих го сложила в колата, защото не се знае този материал дали няма да пусне някаква химия и да повреди мястото, на което е.  Rolling Eyes

Тази година съм получила над 10 пакета от сайта и почти всички бяха отваряни и лепени с тиксо.  Crossing Arms

Относно въпроса от кои дати получаваме... Аз още чакам една пратка от 10-ти и две пратки от 17-ти /едната е дългоочаквания таблет/.

# 351
  • Казанлък
Някой правил ли е поръчка днес?  Thinking Дали изпращат още и това, че пощата им не работила вече сигурно ли е ?  #Crazy
Сайта няма да работи на 9,10,11 февруари. През останалото време ще приемат и обработват поръчките,но пощата им няма да работи поне до 15-ти февруари.

Получих вече 3 подложки,но всички са в розово  Joy не виждам как един мъж ще сложи такава в колата си. Заради цвета де... иначе как беше приказката: на харизан кон...  Wink

pepina709,какво си получи днес?

kaspar4oo, просто няма точни правила за пристигането на поръчките. Аз получих една от 19-ти,а все още чакам една от 2-ри януари...

dodi,ако не е късно,можеш да пуснеш диспут.  newsm78  Друг вариант е да ги тормозиш до последно и да втвърдиш тона на съобщенията...не знам друго какво да те посъветвам  ooooh!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 352
  • Русе
Има ли някой с покупка която е направил на 8.01 и още да не е пристигнала?Защото още преди около две седмици имаше похвалили се че получават пратки от 8-9 а моята все още я няма.

Аз имам направена на 03.01 която още си чакам и днес дори ходих до пощата да проверя дали не са забравили да ми сложат известие Но нищо! А на свекървата пуснах на 02.01 и тя си я получи още на 22.01 във Велико Търново. А моята в Русе още си я чакам. Не знам дали има някаква зависимост за кой град е? Просто не виждам логика поръчките са направени в два последователни дни но от различни акаунти. Надявам се вече тази седмица да пристигне  Praynig

# 353
  • Ямбол
valpanаз пък само черни и прозрачни получавам ,вече около 10 бр сигурно.Чуден подарък за познати   Laughing
Някои получавам дори преди самата поръчка в малко пакетче,чудя им се и за това дори защо делят поръчките,а не пращат заедно.

# 354
От Фейсбук: Dear Customer: During the Chinese New Year holiday from February 8th – 16th 2013, logistics companies will be on holiday. Consequently, any orders placed during this period will be delayed in shipment for 5-7 days. We apologize for any inconvenience caused.

Подложки получих 2 черни и по една бяла и розова. За тях имам подозрения, че идват отделно, защото са от друг раздел, друг склад. Имах поръчка с рокля и подложка- дойдоха отделно, но при поръчка с ароматизатори, си дойде заедно с тях. А по този повод да питам някой купувал ли е от ароматизаторите с глава на Мики Маус? Извинявам се, че не мога да дам линк, но съм на комп. с памет 256МБ и познайте как се отварят два прозореца- никак.  Crossing Arms
Та... за ароматизаторите- не миришат и това е. Трябва да си навра носа и да душкам, че да усетя нещо. Сложих ги в колата, седяха седмица, пък ги махнах. Че и колко комплекта купих....  ooooh! Имат ли някакъв чалъм или стават само за играчка? Малкия каза, че това е ОТУУУДЪЛС и си играе сценк от Мики Маус с тях.  Crazy

# 355
на 1.2. получих поръчка направена на 14.1. със следните нещица, някои вече коментирани  Peace
http://www.buyincoins.com/new_en/details/sports-cycling-motor-uv … product-3648.html - не ми харесаха  Crossing Arms ще стоят за резервни за мъжО в колата
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-x-women-ladies-underw … product-5032.html - стават за онези дни, определено няма да повторя с тях  Peace
http://www.buyincoins.com/new_en/details/usb-charger-for-ni-mh-a … -product-214.html - още не е тествано и нямам мнение
http://www.buyincoins.com/new_en/details/car-anti-non-slip-glass … roduct-25169.html - подложката - подарък - пристигна черна, не е тествана/отваряна
поръчката пристигна в 1 пакетче  Wink
други поръчки за сега не очаквам  Simple Smile изчаквам да се напразнуват и да влязат в ритъм и тогава  Sunglasses

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  Wink http://ralliirazni.snimka.bg/?album;aid=668196;pid=26856434
не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace

# 356
  • на морето
valpan-благодаря за предложението.За диспут е късно вече,но пак им писах и пак не пращат адрес.Последно искат да ми върнат половината сума 14$,но в коинси.За тази сума вече ще се съглася,но се чудя дали да ги врънкам да ми ги върнат в картата,но може и да ги оставя,все ще ги похарча за нещо.Но изводът ми е вече да не рискувам с такива техники,макар и евтини.Продължавам да си пазарувам само джунджурийки Peace

# 357
valpan-благодаря за предложението.За диспут е късно вече,но пак им писах и пак не пращат адрес.Последно искат да ми върнат половината сума 14$,но в коинси.За тази сума вече ще се съглася,но се чудя дали да ги врънкам да ми ги върнат в картата,но може и да ги оставя,все ще ги похарча за нещо.Но изводът ми е вече да не рискувам с такива техники,макар и евтини.Продължавам да си пазарувам само джунджурийки Peace

според мен не се съгласявай,смени тона,заплаши ги със жалба и ще ти дадат каквото поискаш,ако го изпратиш ще загубиш 6-7лв   Peace

# 358
  • Казанлък
Днес си взех от пощата 2 пакета, от 2-ри и от 24 януари.(това се казва скорост  #Crazy) newsm19

Космодиск пристигна в кутията,не мирише и изглежда 1:1 със този,който се продава в бг.

И повторно поръчаните стелки и електрическа четка за зъби

Този път имам 2 подложки в черно,които изглеждат много по-добре.  Peace
 iva_georgieva, и в един ден да ги направиш поръчките,пак могат да дойдат с разлика в един месец...не търсете логика във пощите  Wink

# 359
  • Испания
Valpan .,писах на китайчетата за този телефон http://www2.buyincoins.com/new_en/details/4-touch-screen-1ghz-an … roduct-26062.html ,и ми отговориха ,че действително е 6575 и 3G.Чудя се да им вярвам ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт