Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 126
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета,
аз след 4 дни си пътувам към България и засега съм се спряла на Хайрие и може би на ходжата от с. Звънчево.
Може за някои от вас да звуча глупаво но последно моля ако някоя от вас знае за баба, ходжа или който и да е който успешно да е помагъл за събиране на влюбени нека ми пише. Четох сполучливи истории но хората допринесли за успеха са починали (лека им пръст)
ямаме направена магия просто техните са категично против, въпреки че се обичаме и това е последният шанс който имам така че ако некой знае каквото и да е ще съм благодарна
 Hug мерси  Peace

Марчела, моя съвет е изобщо да забравиш за ходжите. Така ще ти объркат живота, че после ще се чудиш как да се оправиш. Няма такова нещо като събиране на двама влюбени, или сте заедно или не сте. Щом се обичате ще преодолеете всякакви пречки за връзката ви. И като той иска да е с теб ще избере или ти или родителите му,ще се наложи. Какво като са против? Малко крайно се изказах извинявай, обаче да не те отчайвам и аз минах по този път да преследвам човек с, който се бях разделила и обичах безумно. От 2 ма ходжи пострадах не само че не ми помогнаха, ами още повече ми навредиха, за парите които съм дала няма да говоря. Резултата беше 3 години без никой до мен, мисля че това беше наказанието ми да искам да се бъркам в чуждата воля. Успех!

Здрасти няма проблем за изказването. И аз съм в дилема но техните разбирания са други не не е толкова лесно колкото ни се иска. Културата е различна. Аз не искам той да избира и не е честно, но те са тези които си налагат волята. Аз искам да съм част от семейството даже езика говоря но е на заради тяхната неотстъпчивост се стигна до това Sad
Не искат даже да ме чуят по телефона и затова диря някой който да ми помогне и да ме упъти. Знам темата е деликатна и има хора които ще са против но нали в крайна сметка не сме загубили докато сами не решим и затова така отчаяни съм се хванала за тази последна надежда. Повярвай мисълта че двама души се обичат но нямат бъдеще заради силното влияние на други е умопобъркваща за този който го преживява. И въпреки че той се е отказал аз не искам още да го правя. Поне да опитам. Не искам да съжалявам че не съм направила нищо

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 23:50 от *Марчела*

# 406
  • София
Много е деликатна темата, но в крайна сметка не се бъркай ти в чуждите работи да ги оправяш. Защо искаш да бъдеш в семейство, което не те иска и не те харесва? Ако вие двамата се обичате се взимайте и не се обръщайте назад, а и живеем в 21век, какви са тези хора да определят бъдещето на сина си. Ако те не искат да го загубят ще направят компромис, ще разберат сина си че обича. Ако те не могат да го направят за собственото си дете, ти за кой се бориш да го правиш? Във всички случаи едната страна ще е наранена, а ходжата само може да оплеска още повече нещата. Помисли си много добре какво искаш и какво правиш, че понякога за да ти се даде нещо ти се взима друго, много по-голямо, като човешки живот например. Внимавай много с тях, много са опасни още повечето като не знаеш какво четат, какво пишат на листчетата си, какво говорят. Поинтересувай се малко за ходжите попрочети и тогава се втурвай да правиш каквото и да е.

# 407
Извенете че се намесвам.Моето положение е почти същото,само че ние имаме и детенце на 1г.И ние имаме магия,но ме е страх да се занимавам с такива ходжи.Много се чудех дали да пробвам да се съберем по този начин,но се отказах.Много ми е трудно,но ако ни е писано ще бъдем заедно,ако не,едва ли някои може насила да го върне при нас.Ходих при няколко гледачки,всички бяха категорични,че има магия,но аз не смея да направя нищо.Не знам как да постъпя

# 408
Извенете че се намесвам.Моето положение е почти същото,само че ние имаме и детенце на 1г.И ние имаме магия,но ме е страх да се занимавам с такива ходжи.Много се чудех дали да пробвам да се съберем по този начин,но се отказах.Много ми е трудно,но ако ни е писано ще бъдем заедно,ако не,едва ли някои може насила да го върне при нас.Ходих при няколко гледачки,всички бяха категорични,че има магия,но аз не смея да направя нищо.Не знам как да постъпя

При нас няма магия. Може би съм заслепена но аз си мисля че ако не пробваме няма да успеем. Ако те е страх недей. Трябва да имаш вяра и правилна нагласа. Аз се боря да не се депресирам и да мисля позитивно. Ти си прецени. Най голямото щастия за жената е рожбата. Отдай се на детето и ако решиш да предприемеш нещо трябва да си силна и непоколебима. Нямам опит но това е моят съвет. Аз ще пиша при мен как е всичко

# 409
Дано да намериш правилното решение за проблема си.Но си помисли дали си струва да се забъркваш с такива хора.Желая ти успех.

# 410
Дано да намериш правилното решение за проблема си.Но си помисли дали си струва да се забъркваш с такива хора.Желая ти успех.

Благодаря. Дано си струва все пак има и добронамерени хора колкото и трудно да се намират а и момчето ми е мюсюлманин затова не бих искала да съдя никой. Има добри има и лоши и само това е разликата нищо друго  Laughing малко си падам наивен оптимист   bouquet

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 11:08 от *Марчела*

# 411
Момичета нещо за всички нас. Намерих го като съвет от момиче в друг форум обаче забравих кой форум и не записах името (аз си копирам интересни неща) а много ми се искаше да й дам кредит за това. Беше написала следното :

"Отивате при някого, той изпълнява както си му е реда нещата, но Вашето намерение не е изчистено- няма действие, имате съмнения и стартно очакване на резултат иначе казано, тотално грешна настройка- това е напълно достатъчно да провали всичко.
Така че, преди да направите нещо подобно отново, настройте се, премахнете съмненията, намалете страстта по резултатите и едва тогава го направете."

Peace

# 412
Марчела, изчисти си кутията.

# 413
Марчела, изчисти си кутията.

Готово  Grinning

# 414
Момичета, не оспявам да отговоря на всички но след няколко часа ще пиша. Има доста работа днес  #Crazy

# 415
Най накрая край на работния ден.
И така
1. Ибрахим Ахмад : отговори му. Обяснява какво точно се прави и как въздейства но не дава гаранции. Това е положително! Допада ми защото е прям и не ви храни надеждите напразно. Незнам колко е добър обаче. Знам че е над 64

2. Сирма : говорих с нея и утре ще й звънна пак да видим какво ще каже. Много беше любезна.

3. Беркант от Туитър не отговори

Ами това е засега. Само подбирам за да съм наясно с кои ще си имам работа  Peace

# 416
Марчела, не се ли притесняваш от това, че ще търсиш за едно и също различни хора?Това ще бъде смесица от ритуали и енергии newsm78

# 417
  • София
Момичета, някой ходил ли е при маг Рая, имате ли някакви впечатления? Има доста статии из нет-а за нея, но не намерих нещо от някой, който я е посетил.
Видях я спомената само във втора тема и без отзиви.
Благодаря ви.

# 418
Марчела, не се ли притесняваш от това, че ще търсиш за едно и също различни хора?Това ще бъде смесица от ритуали и енергии newsm78

E няма да ходя при всички. Избирам 5ма които ми допадат и после ще избера 3ма.

# 419
Марчела, кутията ти е пълна ....

Общи условия

Активация на акаунт