Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 158 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Lucky_star изчисти си кутията.
Аз снощи заспах на компютъра  Embarassed

И така незнам защо но  на всеки който изкам да звънна му е изключен телефона Simple Smile
 Shocked

До Шумен, разбрах за Афизе от с. Вълнари. Някоя от вас да е ходила? И знаете ли нейн телефон или адрес или поне има ли дни в които не приема. Опитах да й звънна но телефона е изключен  Confused а искам да ида при нея

Същото и за баба Дана от Пловдив...аз съм я записала но незнам защо, имам ч на малко листче обаче не съм отбелязала тя какво прави  Joy  Laughing ама и като исках да й се обадя телефона беше изключен

#Crazy  Hug

# 511
Лъки   изчисти  си  кутията.

# 512
При мен пък нещата се развиват точно както каза Анелия. Дори и тези, които не ми харесват.
Считам, че  не на място обсъждаме астрологията в тази тема, защото е нещо съвсем различно от гледането на карти и кафе, ама много различно
Нещата се виждат по съвсем друг начин. Там без да се задават допълнителни въпроси - не става.
Просто защото едно нещо може да означава няколко неща, защото за всеки един проблем си има определен сигнификатор

След като я има Анелия включена в анкетата и сме я обсъждали в много от темите, смятам, че мястото си е съвсем за тук.  Peace

# 513
За познаваемост при Ани от Пловдив, още нищо конкретно немога да кажа, но и втория път като се консултирах с нея (първият път беше една година по-рано), ми каза едни и същи неща без грам разлика. Пак казвам за сбъднати прогнози немога да коментирам все още.

# 514
Всички ли сте доволни от Емилия? На всички ли ви се случиха нещата който Ви каза. Аз се консултирах с нея и нищо от това, което я питах не каза че ще се развива добре. Много ме обезкуражи и отчая. А въпросите ми не бяха свързани с взаимоотношения, а в професионално развитие. А и не каза да има възгледи да се оправи или да излезе нещо по-добро. Та за какъв период от време може да гледа напред.

# 515
  • София
Сестра ми и зет ми правиха консултация с нея и не са доволни. Имаха само два въпроса, но това, което е казала Емилия не стана.
Емилия не дава съвети!!! Това трябва да го знаете.  Тя само тълкува картите таро, но не дава съвети!

# 516
Здравейте,
Относно Емилия от дистанцията на времето мога да заявя, че при мен прогнозите не се сбъднаха.
След като поне три пъти измества сроковете напред във времето, месец след изтичането на поредния последен срок развитието е различно. В моя случай тя даваше съвети, които въпреки, че стриктно съм следвала не доведоха до предсказания резултат. Тук във форума на бг мама има една много хубава тема "Подсъзнанието може всичко", която лично на мен много ми помогна, считам я за много полезна и резултатна. Simple Smile От доста време успях да  спра с ходенето по разни врачки и подобен тип деятели и се чувствам много добре. Освен, че не пилея пари и нерви на вятъра постигам желаното с позитивно мислене.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 15:32 от kateto1980

# 517
Здравейте,
Относно Емилия от дистанцията на времето мога да заявя, че при мен прогнозите не се сбъднаха.
След като поне три пъти измества сроковете напред във времето, месец след изтичането на поредния последен срок развитието е различно. В моя случай тя даваше съвети, които въпреки, че стриктно съм следвала не доведоха до предсказания резултат. Тук във форума на бг мама има една много хубава тема "Подсъзнанието може всичко", която лично на мен много ми помогна, считам я за много полезна и резултатна. Simple Smile От доста време успях да  спра с ходенето по разни врачки и подобен тип деятели и се чувствам много добре. Освен, че не пилея пари и нерви на вятъра постигам желаното с позитивно мислене.

Кате, това  звучи страхотно!Искрено се радвам, че ти е станало по-светло и реално се случват хубави неща!
Относно Емилия-понеже много хора ме питаха-имах  няколко  сеанса с нея , имаше системно противоречиви  виждания относно съвсем едни и същи ситуации-при това , не само за бъдещето, а във всички възможни аспекти- за миналото( как и защо са се случили нещата) и за настоящето-как изглеждат нещата в момента.Казах й го и тя отвърна, че зависело от това аз колко се вълнувам като питам, тя колко била уморена и в какво настроение в момента...Не уточни,обаче, в какво настроение трябва да е , за да има познаваемост, но никога не каза-днес настроението ми е такова, че не е подходящо за платената консултация.
При тези ,мисля 3 или 4 разговора, направи различни  и противоречиви прогнози за бъдещето-нито една от тях не се случи в реалността.Сроковете, които даде, дори с изместванията им напред във времето, напълно отминаха.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 15:52 от ryannn

# 518
Здравейте,
След като поне три пъти измества сроковете напред във времето, месец след изтичането на поредния последен срок развитието е различно. В моя случай тя даваше съвети, които въпреки, че стриктно съм следвала не доведоха до предсказания резултат. Тук във форума на бг мама има една много хубава тема "Подсъзнанието може всичко", която лично на мен много ми помогна, считам я за много полезна и резултатна. Simple Smile От доста време успях да  спра с ходенето по разни врачки и подобен тип деятели и се чувствам много добре. Освен, че не пилея пари и нерви на вятъра постигам желаното с позитивно мислене.

Hug много се радвам че емилия не предсказва правилно бъдещето.... извинете ако звучи егоистично но тя беше много негативна и сега се чувствам по добре че май е грешала...и си мисля че може всичко да завърши добре  Praynig Hug

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 18:28 от *Марчела*

# 519
Недейте да ходите при такива хора, моля ви, не знаете какво зло си навличате. Ако вярвате в Бог, никога няма и да си помислите да посетите слугите на дявола.
 Нормалните хора ходят на църква.

# 520
Хм, и какво правим сега......аз ходя и при такива хора /ясновидки/ и на църква.Нормална ли съм, или ненормална?

# 521
Недейте да ходите при такива хора, моля ви, не знаете какво зло си навличате. Ако вярвате в Бог, никога няма и да си помислите да посетите слугите на дявола.
 Нормалните хора ходят на църква.

Тези хора съществуват преди църквата даже да се появи като институция.
Това са твои виждания, всеки от нас е различен и всеки от нас има различни разбирания. Нека не се съдим един друг защото ако сме точни и това е грях. Само онзи Горе може да ни съди. А нормалните хора не ходят само на църква....ако съм мюсюлманка няма да ходя на църква , но това не ме прави "ненормална "  Peace  Hug

# 522
Така да споделя с всички днес ходих пре Джемиле...знам има негативни мнения но е наблизо и реших да видя....оставих й колкото аз преценя няма определена сума
сеанса беще по различен защото ми дървеше ръката и говоряе нещо...незнам познава ли или нагажда

каза че имам ниско кръвно....и после почна главоболие имаш ли? болки в кръста? болки в краката? ....е да аз имам никой не ми е казвал това до сега но както и да е
като видя снимката на моето момче вика вас ви виждам да сте заедно...но не ти върви в любовта и трябва да те оключим...аз й казах че сме разделени заради техните...и тя пита името на майка му и вика да те не те искат...тва аз го знам та вика мога да ти помогна и ме накара да напиша какво да й нося....казах че като реша ще й звънна...питах колко ще струва ако реша да се възползвам от помощта а тя каза каквото оставя иначе 40 лева само за 8 билки които тя трябва да вземе, а от мен иска :
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

Аз й казах ако реша ще й се обадя. Та това е за Джемиле...някакви отзиви?

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 17:17 от *Марчела*

# 523
Явно не си вярваща. Или си с Бог или против Бог,ама да ходиш на църква и при врачки е взаимноизключващо се.

# 524
Вие сте пълни откачалки.освен че сте глупави сте и доста елементарни.леле ще се пръсна от смях, тоя форум не е за хора като мен. Не ми пишете, аз повече работа тук нямам.

Общи условия

Активация на акаунт