Пухкав сняг навън се сипе и бузките на СЕПТЕМВРИйчето ни щипе!

• 26 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро момичета  Hug
Аз само минавам да поздравя, нямам време да чета, че нещо сме нервнички. Днес сме на консултация, после ще се Фаля  Mr. Green
Хей, майнички, като гледам какво слънце е пекнало, сигурно ще се съберете пак голяма тайфа  Crazy, аз ще пропусна този път, но утре ме бройте  Hug

# 511
Ха ха, нубче, сега видях че си писала)) Аз ще опитам все пак  Party

# 512
 smile3537 smile3537
Уфффф Уфффф
Момичета благодаря ви за подкрепата Hug
Мии съжалявам, че го кажа, ама се радвам, че не съм сама
Хрисик, не си лоша майка, стават тия работи
Днес много консултации ще има, айде успех и да се отчетете после
Флайбъл страхотна снимка, изглеждам една идея по-зле Mr. Green
Фейтче има време, ще со отучи, недей на сила, нищо няма да стане, а и Пламката има нужда да хапва.
Днес всички на събрание в парка - Ша ви показвам на Никсъна венците да си кажете мнението
Скрит текст:
остават 58 дни до ПРОЛЕТТА

# 513
Бреййй .. днИеска много консултации ... много нещо  Crazy

tooth tooth tooth днес що така с два кълвача  hahaha Hug

Аз все още нямам термос  Tired Рошли .. айде да ми вземеш като твоя  Blush Hug че докато се замъкнем до Жъмбо тя май пролетта ще дойде  Joy Joy Joy

завиждам и аз на мамите дето спите без да ставате посред нощ  Whistling
Стеф ... ти в 12 будеш ли я да се храни  newsm78

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 09:59 от F.a.t.e.

# 514
Здравейте, на всички! Записвам се темата. И аз съм майка на едно момченце родено на 22.09 днес ставам на цели 4 месеца. казва се Александър Simple Smile
надвяам се съм добре дошла  Hug

# 515
Здравейте, на всички! Записвам се темата. И аз съм майка на едно момченце родено на 22.09 днес ставам на цели 4 месеца. казва се Александър Simple Smile

Естествено  Hug много сме, силни сме  Mr. Green

# 516
Стефис - е това с буденето и приспиването ме разби. Завиждам ви, ама много...но все благородно. То нашия сешоар и сега работи  Laughing
Фейт - в книгата ''Ръководство за недоспали родители'' - е описано в някои случаи на нощно хранене и в периоди на бърз растеж да се включи още едно хранене,  вечер и то през два часа и едното хранене да е в просъница. Можеш да пробваш. Не знам дали го описах правилно, но ако искаш може да проверя.
Ама много консултации, днес, много.
Проверих и нашата и се оказа, че следващата е на 8-мо число, лошото е че така няма да са 30 дни , а 28. Та нали минимум 1 месец трябва да е разликата от ваксините?
При вас така ли е?

# 517
Добре дошла!  Hug

# 518
Алоха  Hug

Флайбъл, тежка нощ, а? Как е гърдата, оправи ли се запушването?

Зори, не увеличавай бройката на кълвачите, скоро без кълвач те чакам  Hug

Скайче ай, добре завърнала се във форма  Hug Радвам се, че не кашля вече Владко бебе сладко. С тези скокове в растежа, имам чувството че вече сме в пубертета, а е шепа човек  Laughing

Фейтче, знам че ти е тежко нощно време да ставаш, но с това качване на Пламката, не бих махнала никакво нощно хранене. Много рано заспива и за това ти се буди два пъти според мен, няма ли да издържи до към 21 - 21.30 часа? Но пък и това не е гаранция. Александър заспива обикновено към 21.30- 22часа но тази нощ става да яде два пъти. Друг път се буди чак в 4-5 часа.

Успешни консултации и ваксини на всички.

Хрисик, случват се трудови злополуки (така им викам). Като си ходихме по Коледа в Шумен, тъкмо пристигнахме и аз приказвам ентусиазирано с баща ми и дребното като си пъхна пръстчето в устата ми, така го ухапах, 1 час плака после  ooooh! Тогава баща му си призна, че и той го бил ухапал един път докато си играят. Скоро пък на нощно хранене, се присегнах за телефона си да видя часа и го изтървах върху главичката му  ooooh!, добре че беше сънен, не можа да разбере от къде му дойде.

Калина, със смученето на пръстите на този етап няма оправия. И нашите са постоянно в устата. Много ти е послушен Монката, браво, пу пу  Heart Eyes  Hug

Августа, и ти ми се губиш от много дни?

# 519
Хайде добър ден и от нас Simple Smile
Аз няма да се оплаквам вече от Ивчо и неговия сън, че като гледам другите бебета как се будят да ядат , моето си заспива към 22:30 - 23 и така си спи до към 6, ако е по нервен се буди един път и като го гушна и заспива и мама си ляга да спинка Simple Smile От седмица вече се чувствам наспана, не ми се беше случвало от много време Simple Smile Е разбира се приспиването ни е много трудна задача, то не е друсане и разхождане докато хвана как е решил че му харесва тоя път  ooooh! и недай си боже да седна настава невероятен рев, затова благородно завиждам на хората със заспиващи сами бебенца дано скоро и моето се научи  Praynig
Фейт преди да тръгна към парка ще мина да ти взема един термос Simple Smile

# 520
Моето спи вечер, но зора е да заспи и през деня също, иначе не се оплаквам...

# 521
Фейт - в книгата ''Ръководство за недоспали родители'' - е описано в някои случаи на нощно хранене и в периоди на бърз растеж да се включи още едно хранене,  вечер и то през два часа и едното хранене да е в просъница. Можеш да пробваш. Не знам дали го описах правилно, но ако искаш може да проверя.
Ама много консултации, днес, много.
Проверих и нашата и се оказа, че следващата е на 8-мо число, лошото е че така няма да са 30 дни , а 28. Та нали минимум 1 месец трябва да е разликата от ваксините?
При вас така ли е?
Мерси за споделеното  Hug иначе .. да ... трябва да има месец от последната ваксина - поне така кме коментирали  newsm78 да не ви вика само за теглики и мерилки?

Фейт преди да тръгна към парка ще мина да ти взема един термос Simple Smile

ОК  Heart Eyes ама вземи и повече водица в твоя  Flutter Mr. Green

Марти
... верно е, че не подходящ момента .. но не трябва ли да се почне малко от малко с навика да не става  Rolling Eyes знам ли.

# 522
канекорсо трябва задължително да е минал поне месец (30 дена) от последната ваксина. НА мен даже ми ги записват с около 3 4 дена, а не точно на 30 дена. Това е много важно за ваксините и ако иска на 28 ден от предишната ваксина да бие следващата и кажи че не си съгласна и да ти даде друг час само за ваксини. Аман от умни доктори Simple Smile
Фейтиту пълня термоса до горе как иначе Simple Smile

# 523
Добър ден! То ако не е дребен, сигурно щях да спя до сега  Crazy
Аз се изгубих по разходки, нали е пролетно времето, а с ММ уикенда си правим големииии разходки, нали през седмицата нямам кола  Crossing Arms, но си наваксваме де,хихих Към обяд мисля пак да забегна на някъде, да видим на къде  Blush Чакам дребен да се изака и дим да ни няма... Ще се опитам да наваксам, да видим кога ще ми се получи  Mr. Green
eva_82 при нас мила, след раждането на Пламен имаше разлика, 1-во се сплотихме повее с малкото човече, гледа ме с други очи. Сега като поотрасна, наскоро чух репликата, че "съм забравила", че имам мъж, но гледам да не е така. Малкото съкровище ми взима цялото внимание (сама си го гледам, къщата въртя и т.н.). Но все гледам да остане време и за нас, но става много късно вечер и обикновено ММ заспива преди мен. Ама снощи го събудих  и който спал, спал, то друго време нямаме за нас, освен като спи дечко  Flutter
osmiqoblak ние също имаме бенка,  Mr. Green , иначе отзад на ханша, Пламен има и едно бледо петно, като лишей (ама не е), аз имам отстрани на любовната дръжка  Mr. Green
Лъкич, направо изтръпнах, като прочетох, за щипката  #Crazy
Фейт, стига го отлага тупането на матрака, монахиня ще станеш, бе ...я разпусни малко  Crazy
Да споделя, че и мен в началото ме беше шубе, заради шевовете, болеше ме, но вече са по- добре нещата. Само леко придърпване усещам, от страната на рязаното, но то е за кратко.
Анхелче и аз като теб, съм на Памперс Премиум, а за вкъщи за пишо, вмъквам и Пуфис чат- пат .
Велвиамо, аз бях писала по- рано, че има разлика в Пуфиса, има читави (от Кауфланд съм ги купувала) и има ужасно калпави (както ти ги описа + дефекти в лепенето им, взети от Карфур).
Оставям ви, че се чу бомбичка в памперса на Пламито и ще ходим на баня  Mr. Green

# 524
Нещо съм яхла метлата тези дни. Днес, обаче,  омахах една кутия
шоколад и май съм по-добре. Mr. Green Joy

Гърдата е добре, обаче ме гони страх от нов инцидент и си пазя
(.)(.) повече и от очите, даже.

Поставих си  личен рекорд по супер мама. В неделя сме в двора на училището
с децата. Елиса спи в количката, аз я балансирам с ръка да стои на задни гуми,
че слънцето да огрява главичката й. Накрачила съм ластик за скачане, другият край
е вързан около едно дърво и с думи и една ръка обяснявам на Дариа как се играе. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт