Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 526
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • София, Лагера
МММ, много интересно предизвикателство!  Flutter

Адри, като започнах да гледам клипчето си помислих, че това не е една и съща жена...  Crazy Направо ме изуми как се преобрази!  Shocked

# 16
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема  Hug

Тази тема за предизвикателство ми е най-скучна от всички, които са се падали до сега  Rolling Eyes Ако не ме озари някаква идея за нещо "по-така", ще ви спестя да ми гледате чеврилото  Crazy И без това не си харесвам устните и супер рядко акцентирам върху тях.

Веси  Hug стискай зъби 2 седмици и после да си изберем любовната тема, обявяването ще е точно след празника  Rolling Eyes  Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря за pin up обясненията, още уикенда ще се развихря, надявам се да успея пак с няколко визии  Flutter

имам супер червено ланкомско червило  newsm44 newsm68

значи не е идеята нюд + очна + червено червило, а по-скоро ретро визия тип сочност  Rolling Eyes

сещам се и за Бриджит Бардо

Скрит текст:

Обожавам Pin up стила! Нямам търпение да видя какво ще сътворите!   bouquet

няма ли да се включиш  Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed  Praynig

# 17
Обожавам Pin up стила! Нямам търпение да видя какво ще сътворите!   bouquet
Аз също. Heart Eyes

Днес нанесох сенките на Мода в светло розово и лилавото с апликатор, защото с коректорната четка пак не се получи това което исках. С апликатор се нанасят най-добре.
Вече съм на пролетна вълна и страшно ми се гримира в розово.

# 18
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

В Арена вече няма продукти на Essence - правиха рекламна кампания около премиерата.

В това предизвикателство няма да участвам, въпреки че отговарям на доста от критериите  Blush

# 19
Малко пинъп вдъхновение с Дита и от мен - http://www.youtube.com/watch?v=JhkZGqkIjPg  Heart Eyes

ПП. за пудрата на здрач, вчера бях в дъглас в the mall и имаше поне пет налични; поколебах се, но не взех...поне тази форумна мания ме подмина.  Mr. Green

# 20
  • в 1001-та нощ
...
В това предизвикателство няма да участвам, въпреки че отговарям на доста от критериите  Blush

Rolling Eyes защо  Rolling Eyes newsm78

# 21
  • София
Изисква снимка на цяло лице  Blush

# 22
  • в 1001-та нощ
хм, освен да го снимаш на части и всеки да си го сглобява в главата, примерно очи, устни ....

# 23
  • В центъра на Вселената...
Гледахте ли това клипче? Супер полезно е, за за съжаление е на английски  Peace

Хубави гримчета показвате  Peace
Малвинка, благодаря, че сподели за гелчето на Импала  bouquet Доста време се чудих за същото на Севънтийн, но все не ми се даваха тез пари. Малвинка, имаш страхотни мигли, като имам само един коментар: опитай да не слагаш толкова спирала на долните мигли  Wink Дано не ми се обидиш, разбира се това е лично мое мнение. Просто при такива дълги мигли на долните клепачи не е нужна спирала, иначе се появява анти-ефекта на "spider lashes". Последното ти гримче с глитера много ми хареса  Peace

Pin-up ми е много на сърце  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 10:20 от SilvaZone

# 24
  • Варна
Ммм, страхотно предизвикателство. Много харесвам подобна визия, но аз  мисля, че не мога да я постигна ....

# 25
  • София
Аленка, ще помисля  Hug

# 26
  • София
Ел, ти наистина най-ми се доближаваш до този грим...Изградила съм си някаква представа за теб от снимките на очите и най-ми се вписваш в тази визия. Както каза Алена може да се включиш с отделни снимки.  Peace

# 27
хм, освен да го снимаш на части и всеки да си го сглобява в главата, примерно очи, устни ....

Аз, ако се включа ще се пробвам с такива снимки. Не стават и не стават моите снимки на цяло лице  ooooh! Продължавам да тренирам, но никога не изкарвам нещо нормално  Rolling Eyes

# 28
Записвам се да ви следя. С нетърпение ще очаквам участията ви в предизвикателството, защото имам усещането за страхотни изпълнения и визии.
Този тип грим страшно много ми допада и на мен, но някак не ми се вписва с усещането за себе си. Но пък може да опитам някой ден...

# 29
  • в 1001-та нощ
Веси - да те снима някой друг, не отдалеч, но не и много отблизо  Peace

При мен по-нормалните снимки стават, ако ръката, която държи апарата е максимално надалеч  Peace иначе става мравояд с огромен нос и т.н. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт