Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 531
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Виждам, че сте показали и някои "лолитски" снимки, но за мен това са много различни неща- лолитките имат невинно, макар и секси излъчване, а pin up-ките- те са уверени, прелъстителни Heart Eyes Simple Smile

Не че е важно, но лолитките не са ли малолетни? Има и Lolita Fashion стил, но той няма нищо общо с pin-up и с показаните тук снимки.

# 61

И да попитам - момичета, при полагане на коректор в зоната под очите, потупвате или размазвате с четката? И какъв продукт ви е по-приятен: течен или стик? Защото с тази черна очна линия за пин ъп-а, предполагам , че трябва да си перфектна в панда-зоната.

Потупване, за да се нанесе по-плътно пигмента. Предпочитам стик/кремообразен.

# 62
  • София/Горна Оряховица
Виждам, че сте показали и някои "лолитски" снимки, но за мен това са много различни неща- лолитките имат невинно, макар и секси излъчване, а pin up-ките- те са уверени, прелъстителни Heart Eyes Simple Smile

Не че е важно, но лолитките не са ли малолетни? Има и Lolita Fashion стил, но той няма нищо общо с pin-up и с показаните тук снимки.

Да, права си, аз като казах по-лолитски тип, имах предвид, че не е задължително червено червило и прелъстителен поглед, а може и нещо по-закачливо, веселяшко, слънчево. Иначе Bettie Page, Briggitte Bardot са си класика в жанра  Heart Eyes .

Даже не знам как ще се впиша, с моите малки, свити очички  Blush .

Въобще, обширна тема, забавно ще е.

# 63
И аз ще се включа в предизвикателството, не харесвам пин ап стила, но е лесен за правене.  Peace

# 64
  • София

Да, героинята Лолита е малолетна, на 12- 13 години (не помня точно). Аз имах предвид, че някои ми приличат точно на Lolita fashion style- по скоро характерният невинен и същевременно секси вид. А pin up-ките са си откровено секси и предизвикателни според мен  Crazy Иначе и двата стила са много интересни и красиви според мен. Бих свързали Лолитите с бебешко розово червило от типа на Ив Сен Лоран - Lingerie Pink  Grinning

# 65
  • София
Алена в предишното предизвикателство беше страхотна!
С нетърпение ще очаквам и снимките от новото. Дано да се включат повече момичета.

И като стана въпрос за pin up и очна линия, да благодаря на Алена, за отзивите за кафявата очна линия на ГР. При мен стои много тъмно кафяво, но определено се различава от черната.
Така съм днес. Напоследък съм или нюд или с тоупа на Мейбълин.

След малко ще махна снимките, така съм снимала, че доста хора могат да ме разпознаят.

Скрит текст:
...

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 14:11 от Мацата

# 66
  • София
И последно колко струваше 217? Знам, че има много фенки, но още се опъвам. Айде убеждвайте ме колко е невероятна, че ми трябва малко побутване  Mr. Green
43лв.
Аз няма да те убеждавам, колко е невероятна, защото не веднъж съм изразявала точно обратното мнение въпреки всеобщо възприетото прехласване тук по тази четка. На мен не ми беше удобна и само ми разпрашваше сенките в един момент и вместо блендване ставаше измитане на сенките и посипвах носа си, ако сенките са от минерален произход примерно. Размених я. Naughty
Другото, което не харесвам е дължината на космите при нея. Идват ми една идея по-дълги, което я прави много мека в краищата за захващане на точно количество сенки с нея. Взима винаги по-малко продукт, от колкото интензивност търся аз, примерно. Ако сенките са по-изпечени, по-твърди, почти нищо не взема от пигмента и на мен резултата не ми харесва.
Гъдела от притежанието на четката не е това, което единствено ме устройва. Аз търся и ефект задължително. Wink
Препоръчвам ти да погледнеш 224 на МАК, преди да вземеш окончателно решение. Peace

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 13:31 от kopche

# 67
  • София/Горна Оряховица
kopche, ти ли беше казала, че имаш четките на essence - тази за сенки и онази, която водят за опушен грим?
Питам, защото наскоро си ги бях взела, но при първото им пране от тях падна огромно количество розово-лилавеникава боя. После ги прах още 4-5 пъти, но всеки път си падаше стабилно количество оцветена вода, накрая се отказах и така си и залежават вкъщи (дори не съм си ги взела в София).

# 68
Bоryana, няколко момичета в темата са споделяли, че пада боя от тези четки при пране.
Аз имам тази за сенки и не съм забелязала да й пада боята, ползвам си я и за цената си ми харесва  Peace

# 69
  • Варна
Аз също имам четката на Есенс и нямам подобни проблеми с нея  Peace

# 70
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днешния ми грим - мацах, мазах, това сигурно е най-силното ми гримиране досега, а на снимките все едно съм без нищо  Laughing На живо изглеждам доста нагримирана де. Но исках да покажа и един от новите си лакове:

1 by Haideger, on Flickr

Untitled by Haideger, on Flickr

# 71
Аз обожавам 217 на МАС  Heart Eyes newsm76  Kissing Heart Ползвам я за блендиране, а не за нанасяне на сенки. Ако искам да блендирам много малък участък, тогава ползвам 219, но за по-големи участъци за мен 217 е страхотна четка.  Grinning При мен сенките не се разпрашават и нямам проблем, когато ползвам тази четка.
219 се справя също добре с блендирането, но на малки участъци. Цвят с нея също може да се нанесе, но не съм особено впечатлена - аз имам четка на Da Vinci, която е подобна по форма на 219, но е от естествен косъм и с нея се нанасят много по-добре сенки в сравнение с 219.
За нанасяне на сенки на голяма площ използвам 239 - сенките ги нанасям с потупващи движения
За нанасяне на сенки на по-малка площ използвам 228 - от нея също съм доволна и си я харесвам
За очна линия - 210 - удобна ми е и си я харесвам. На снимките очната ми линия е ужасна, но не заради четката, а заради очната ми линия, която е изсъхнала и е за смяна.
Имам 275 - тя не ми е от любимите.
Имам и още една но не знам кой номер е защото се е изтрил - беше от някаква колекция, но и тя не ми е от любимите четки.

Аз обожавам четките на МАС и според мен си заслужават парите. С удоволствие бих си купила още техни четки  Grinning

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 13:56 от B & C

# 72
gadamer, много си красива!  Crazy Гримът ти също многоооо ми харесва!  Heart Eyes
Впечатлена съм от цвета на очите ти!  Shocked Crazy Heart Eyes 

# 73
gadamer, много ми харесва! Сподели продуктите, които си ползвала  Crazy Имаш много симпатично лице, ружът много ти отива - жалко, че не мога да зуумна снимките...
Това ми е любимият като ефект грим само, че не слагам долната линия на лигавицата на долния клепач, а малко по-надолу и до средата.

# 74
  • В центъра на Вселената...
Gadаmer, страхотни очи! Направо си те представих с тъмен опушен грим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт