Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 647
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • Отвъд алеята зад шкафа
a.l.e.n.a чудесен петъчен грим. Много ти отива. Вчера гледах отново метеоритите, пробвах ги паралелно всички варианти и като че ли единствените, които ми харесват са под формата на насипна пудра travel touch. Стояха 99% идентично заедно с перлите dragon, за които ми казаха обаче че вече никъде ги няма и няма да ги зареждат. Вчера си купих един много интересен хайлайтър, който мисля, че би ти харесал, особено за зоната на очите да се нанася - Alverde DUO. Ако минаваш през ДМ, погледни го. Досега не съм виждала хайлайтър с подобни частици и ефект.

Довечера ще излизам по женски на бар и мисля да се направя опушен грим в цвят слива, ще използвам само 2 цвята - тъмния основен и virgin-а от Naked. Ще пробвам да се снимам, дано излезе нещо.

# 196
  • в 1001-та нощ
Мерси Дами  Heart Eyes

мисля да направя още няколко проби за снощния грим - инова опушено със сиво-златно - обаче без златното и мааалко по-тъмно, може би да е само мат  Rolling Eyes

и за пин ъп-а здраво потривам ръце, имам тоооолкова идеи  Flutter дори съм си избрала един цвят от нейкид 2 - дано не ме изпорти  Rolling Eyes

a.l.e.n.a чудесен петъчен грим. Много ти отива. Вчера гледах отново метеоритите, пробвах ги паралелно всички варианти и като че ли единствените, които ми харесват са под формата на насипна пудра travel touch. Стояха 99% идентично заедно с перлите dragon, за които ми казаха обаче че вече никъде ги няма и няма да ги зареждат. Вчера си купих един много интересен хайлайтър, който мисля, че би ти харесал, особено за зоната на очите да се нанася - Alverde DUO. Ако минаваш през ДМ, погледни го. Досега не съм виждала хайлайтър с подобни частици и ефект.

Довечера ще излизам по женски на бар и мисля да се направя опушен грим в цвят слива, ще използвам само 2 цвята - тъмния основен и virgin-а от Naked. Ще пробвам да се снимам, дано излезе нещо.

непременно ще го разгледам  Flutter а гримът, за който пишеш - на твоит очи и кожа би бил убиец, чак и на мен ми се прииска да се опитам  Flutter

# 197
  • София
А и още нещо ooooh!.
Тази сутрин дадох последен шанс на четката за сенки от Нейкида Naughty. И пак потвърждавам- за нещо не става! И в една посока пробвах и кво ли не, но върху клепача остава 10-20% от оригинално загребаното количество. Този път го казвам и се подписвам под това. Mr. Green Naughty

# 198
Аленка, страшно ти върви този грим  Heart Eyes Този път ми харесва дори долното подчертаване, всичко е супер  Flutter
Аз също бях в дилема дали да не пробвам най-после пигмента на Инглот, който си купих. До сега съм го ползвала само веднъж и то съвсем леко нанесен върху други сенки. Другата седмица ще спретнаи аз нещо блестящо с него  Flutter

# 199
  • в 1001-та нощ
Веси  Flutter довечера да покажеш приказката, която си сътворила тази сутрин по картинката  Blush

kopche   newsm78 четката във Vice-а - не ми хареса, а тази е подобна, но по-твърда в острия край  newsm78 и аз очаквам да не ми хареса, ноооо мисля да опитам да я прилагам някак  Mr. Green

# 200
Алена, моля те опиши детайлно този петъчен грим - продукти , нанасяне и т.н. Прекрасен е!  Heart Eyes

# 201
  • София
Повярвай ми, дадох и достатъчно шансове. Най-простата четка от сергия да вземеш, повече работа ще върши. Ако идвам на срещата ще я донеса да сравним. Peace

# 202
Алена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-прекрасна си   bouquet

# 203
a.l.e.n.a, много хубав е днешният ти грим.  Heart Eyes Задобряла си сериозно. И в снимките виждам някаква новост.  Simple Smile

Да споделя нещо за една нова очна линия. Manhattan eyeliner original japanese ink -
Скрит текст:

Взех си вчера тъмно синя. Нанася се лесно, матова е, не мърда, абе чудна. Обаче няма махане. Такова чудо не съм виждала. Тази сутрин пръстите и кожата около очите ми са сини, а снощи се мих и със сапун след като не стана с дегримьор.  Shocked Много сериозен ink, не ми се мисли черното какво е.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 10:33 от Анонимен

# 204
  • София
Дами, някой поръчвал ли е от този сайт?
http://www.lightinthebox.com/88-colors-makeup-eye-shadow-plate_p301536.html
Сега ще се поровя и в На пазар, но все пак реших и вас да питам!  Peace

# 205
  • в 1001-та нощ
Алена, моля те опиши детайлно този петъчен грим - продукти , нанасяне и т.н. Прекрасен е!  Heart Eyes

newsm03

Очи:

1. база за сенки bellapiere (кремообразна телесна, ще я взема да я видиш, вече ми свършва  Cry ), много фино нанесена (преди слагах повече - да държи броката, но като видях, че на пада - не съм прекалявала, дори е по-малко от обичайното, което ползвам)

2. брокат на инглот 68 - снимка в скрития текст - на подвижния клепач - само върху базата - без сенки отдолу
Скрит текст:

3. сенки на ланком кафяви - на костта - палитрата е в скрития текст

Скрит текст:

4. перлени нюд сенки на bourgeois 08, снимка в скрития текст

Скрит текст:

като сложа кафявото от сгъвката на клепача към костта - то стои много рязко и очертано, с тези сенки - размивам границата и изсветлявам под костта  Peace

5. кафявото то тази палитра на Сефора в ляво - за веждите

Скрит текст:

6. очната линия е черната на ГР (обикновената)

7. спиралата е wonderlash на ГР

8. Моливи Perversion na UD под водната линия и белия на NYX на водната линия  Peace

Лице

1. ББ крем на лореал - L`ORéAL Nude Magique BB Cream - най-светлия - направо е бял с някакви перлички, много ми е странен, но ако се сложи повече и има и покровност  Blush

2. матираща пудра бен най - много малко - за ритуала

3. компактни метеорити - не много

4. руж от палитрата на BHCosmetics

Устни

1. молив на Ланком - най-хубавия молив на света - бих си взела всички цветове  Blush

2. червило Ейвън - коралово

3. перлен гланц на ГР (изсветлява цвета и дава обем)

Май всичко си казах, ако съм изпуснала нещо - питай  Peace слагам ги в описания ред  Peace

# 206
  • Отвъд алеята зад шкафа
Check Please аз ползвам черния молив за очи на Манхатън, води се водоустойчив и супер трудно се маха, но пък аз исках точно такъв, защото на моите очи моливите малко се задържат. Къде има Манхатън, от доста време не съм засичала техни продукти?

# 207
Аз пък открих невероятно лесен начин за почистване на лепило от изкуствени мигли - снощи, след като бях забравила изобщо, че съм сложила такива(между другото, 301 на Ардел са най-естествено изглеждащите половинки - перфектни дори за ежедневен грим - стоят великолепно - щом аз дори успях да забравя, че съм с тях Laughing), започнах да почиствам грима си с мицеларната вода на Биодерма.
Тогава усетих, че съм с изкуствени мигли, но реших все пак да почистя грима си и тогава да ги сваля. Е, когато го направих, лепилото се отлепи на една дълга, перфектна лентичка. Никога досега не съм ги почиствала толкова лесно.

# 208
Къде има Манхатън, от доста време не съм засичала техни продукти?

Във Варна има на различни места, включително и в някои Лили-та. Тези магазини са ми много странни, в едни продават едни марки, в други - други, не зареждат еднакво колекции на едни и същи марки. Във Варна до ФК не са чували за лимитирани колекции на Есенс и Катрис например.  Thinking

# 209
  • София
Check Please значи я искам  Mr. Green
дали я има в Лили  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт