Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 639
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Ако има Манхатън в съответното Лили трябва да я има.

Някой има ли впечатления от тази очна линия?

Catrice Cruise Couture Gel Liner Nautica

И палитрата от тази колекция не изглежда зле.

Скрит текст:

# 211
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз бих си я купила тази очна линия. Вчера бях в Лили в Сердика, в ДМ, но нямаше Манхатън. Сещам се преди време, че имаше някъде долу в подлеза на Плиска, но сега не знам.

А какви изкуствени мигли най-често ползвате? Никога не съм слагала и ми е абсолютно непозната материя.

# 212
  • в 1001-та нощ
Ако има Манхатън в съответното Лили трябва да я има.

Някой има ли впечатления от тази очна линия?

Catrice Cruise Couture Gel Liner Nautica

И палитрата от тази колекция не изглежда зле.

Скрит текст:

имам я, беше доста течна, като я взех, а тогава предпочитах по-гъсти и така и не я уважих особено  Blush

бях накупила вариациите на есенс и катрис - вкл. сребърната, повечето са дори запечатани  Mr. Green

наскоро - заради kopche - гледах какво е състоянието на кафявата - не е спечена, имаше коментари, че се променят с времето, може би при мен няма, защото не я отварям всеки ден  Peace

# 213
Аз заради цвета я заглеждам.  Simple Smile Манхатънската се оказа, че не е толкова тъмно синя, колкото искам.

# 214
Check Please, а гледала ли си ето тази (аз имам такава, и я раменям  Mr. Green), ако ти харесва пиши  Peace "
Скрит текст:
тъмно синя е , L'oreal, HIP

# 215
Check Please, а гледала ли си ето тази (аз имам такава, и я раменям  Mr. Green), ако ти харесва пиши  Peace "
Скрит текст:
тъмно синя е , L'oreal, HIP

Не, не съм. Ще пиша.  Peace
Между другото съм приятно изненадана от тези хипчета. Препоръчвам на любителките на кремообразни сенки.

Скрит текст:

# 216
Ето и моето предложение,макар че не бих се включила още в предизвикателството!https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4238955774613&set=a.3802123054068.2141119.1307094631&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4238956334627&set=a. … ype=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4238955334602&set=a. … ype=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4238954694586&set=a. … ype=1&theater Снимките са правени с телефон ,за това са с лошо качество,но в общи линии се разбира за какво иде реч  LaughingНе бъдете много критични с мен,макар отдавна да ви чета това е едва втория ми опит Mr. GreenПриемам съвети за подобряване на грима  Peace

# 217
Jassye, профилът ти е заключен за непознати, но можеш да качиш снимките в някой сайт за споделяне Peace

# 218
Момичета, знам че е много индивидуално, но все пак коя е най-лесната за нанасяне очна линия  Embarassed

# 219
За мен най-най-най-любима си остава обикновенната на Голдън роуз.Имам гелове,с писалки,с дунапрени с пластмасови накрайници,имам сума ти четки за кремообразни и гелообразни очни линии и пак се харесвам с гр най-много,като единствен недостатък отчитам трайността.

# 220
Mila, благодаря за инфото за Ladyblush  Hug Ще му обърна повече вниамние в магазина следващия път, на снимки много ми харесва  Heart Eyes
gadamer, в София Манхатън има във всички аптеки Ремедиум, в подлеза на Плиска май вече няма  Peace

Check Please, аз я имам синята очна линия. Много ми харесва, синьото е много тъмно и наситено, трайността и нанасянето са добри. Струва си парите според мен. Моята не е хич течна като тази на Алена, има си гел консистенция като тези на Essence  Hug Палитрата от тестера ми се стори малко брашняна, иначе и аз я загледах.

Jassye, не се отвярят снимки.

И специална похвала за veselina_s_p - много хубави гримове, особено този със Socialite  Heart Eyes

Благодаря на всички и за мненията за 217  Hug

Офф: мернах някъде "гримирВам", надявам се авторката да е направила неволна грешка или да се е шегувала  Stop

# 221
  • Lost in a fairytale ...
Мисля, че гел-очната линия е най-лесна за нанасяне и то заради четката. Поне на мен ми е по-лесно и бързо да я нарисувам с ъгловатата четка, отколкото с тънката и прецизна четчица на течните. Всъщност в момента нямам гел и ако бързам слагам от течната с ъгловата четка  Peace Иначе предпочитам течната, но ми трябват поне 15 минути да направя очите еднакви  Laughing Обикновено стават много готини, но всяко по свой си начин  Mr. Green

# 222
Благодаря, май ще опитам гел очната линия  Hug

# 223
  • Lost in a fairytale ...
Ако искаш, може да пробваш само с четката, ако имаш друга налична  Simple Smile В смисъл да взимаш от течната с ъгловата четка  Peace

# 224
  • в 1001-та нощ
За мен най-най-най-любима си остава обикновенната на Голдън роуз.Имам гелове,с писалки,с дунапрени с пластмасови накрайници,имам сума ти четки за кремообразни и гелообразни очни линии и пак се харесвам с гр най-много,като единствен недостатък отчитам трайността.

и за мен  Peace - да е течна с хубава четка - да е средно твърда и да не боде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт