Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 639
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Отвъд алеята зад шкафа
Драконовите метеорити са страхотни, но ги няма никъде, може би някъде от чужбина могат да се намерят. Аз също харесах пролетните метеорити, защото изглеждат розово-сребърни, а не златни. Имам възможност да поръчам пролетните метеорити,  но се чудя дали да не изчакам да ги вкарат тук, з ада ги видя на живо преди да дам 110 лв за тях.

Гримът ми от снощи:

8 by Haideger, on Flickr

7 by Haideger, on Flickr

5 by Haideger, on Flickr

6 by Haideger, on Flickr

3 by Haideger, on Flickr

12 by Haideger, on Flickr

# 331
Мда, знам че вече ги няма. Но си мисля, че може да са останали някъде все пак. Денси ще каже дали остана нещо в Стара Загора.  Mr. Green
А за пролетните имах предвид дали така от снимките може да се направи някакво сравнение.  Crazy
Кой знае какво е останало?! Mr. Green Аз купувам винаги като улуча лимитки за приятелки, но трябва да се пита дали има още нещо.
Ивче, чакай пролетните Метеорити не търси старите вече Дракони. Новите изглеждат супер, защо ще обръщаш поглед назад и е търсиш вече поизчерпани или дори напълно изчерпани неща. В новото е истината!
Пролетните Метеорити вече ги има във feelunique, но са много скъпи. Предполагам, че и тук цената им ще бъде по-висока от предишните лимитки.

След като преди два часа си счупих крака и ме оправиха в Пирогов, без гипс Слава Богу, сега ще се отдам на гримове и различни експерименти следващите седмици.

Показвате страхотни гримове. Heart Eyes
Новите попълнения са много красиви момичета. Ивчето и Алена също. Hug
gadamer и Епона хубавици. Да не изреждам, че ще пропусна и обидя някого.
Аз не съм никога пестелива на комплименти и тук ме радва най-много красотата на момичета, не толкова гримовете им. Те са проста техническа работа. Платното, платното......в него е истината.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 11:53 от densi

# 332
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пролетните метеорити ги има във френската Сефора, също в Нордстром с доставка до БГ. В http://www.escentual.com/guerlain/guerlainmakeup069/ ще ги има до 10-14 дни налични.

# 333
  • Велико Търново
densi,съжалявам за случката с крака ти  Confused надявам се бързо да се възстановиш  bouquet  Hug

# 334
Денси, бързо да се възстановиш Hug
gadamer, много хубав грим. Какви са сенките? Имаш страхотни очи.

# 335
  • Стара Загора
Мда, знам че вече ги няма. Но си мисля, че може да са останали някъде все пак. Денси ще каже дали остана нещо в Стара Загора.  Mr. Green
А за пролетните имах предвид дали така от снимките може да се направи някакво сравнение.  Crazy
Кой знае какво е останало?! Mr. Green Аз купувам винаги като улуча лимитки за приятелки, но трябва да се пита дали има още нещо.
Ивче, чакай пролетните Метеорити не търси старите вече Дракони. Новите изглеждат супер, защо ще обръщаш поглед назад и е търсиш вече поизчерпани или дори напълно изчерпани неща. В новото е истината!
Пролетните Метеорити вече ги има във feelunique, но са много скъпи. Предполагам, че и тук цената им ще бъде по-висока от предишните лимитки.

След като преди два часа си счупих крака и ме оправиха в Пирогов, без гипс Слава Богу, сега ще се отдам на гримове и различни експерименти следващите седмици.

Показавате страхотни гримове. Heart Eyes
Новите попълнения са много красиви момичета. Ивчето и Алена също. Hug
gadamer и Епона хубавици. да не изреждам, че ще пропусна и обидя някого.
Аз не съм никога пестелива на комплименти и тук ме радва най-много красотата на момичета, не толкова гримовете им. те са проста техническа работа. Платното, платното......в него е истината.

Охххх, ако ме питаш искам и Драконовите, и Пролетните, но какво ще правя с 2 кутии?  Mr. Green
Ще има да ги подмятам, докато съм жива.  Laughing
Сега съвсем сериозно - като пуснат пролетните ще отида да ги видя. Проблема е, че на снимки Драконовите ми се виждат по-блестящи, та затова съм и в дилема, но може и да греша.
Благодаря за изчерпатния отговор и хубавите думи. Да ти се връщат многократно.  Hug  bouquet
И бързо възстановяване.  Grinning

Гадамер, много ми хареса грима ти.  Heart Eyes

# 336
  • Отвъд алеята зад шкафа
Денси, бързо да се възстановиш Hug
gadamer, много хубав грим. Какви са сенките? Имаш страхотни очи.

Мерси  Flutter Сенките са сливово лилаво-кафяво от водните сенки на Kiko (помня, че се коментираше марката, че е евтина, но тези струват 9 евро, което са моно сенки хич не е малко), virgin от Naked и малко кафяво пак от там, но не помня кой цвят сложих. Имам и молив, рокстара на UD, който обаче дойде идентичен на цвят със сенките и не личи много на клепача.

iv4enceto_91 благодаря. Кога ли ще ги пуснат пролетните тук, нямам търпение да ги чакам Simple Smile)

densi съжалявам за счупването.

# 337
Ех, точно Кико няма при нас. Много бях харесала тези сенки, ако не се лъжа даже точно този цвят.  Simple Smile

# 338
  • в Кошера
Мерси  Flutter Сенките са сливово лилаво-кафяво от водните сенки на Kiko (помня, че се коментираше марката, че е евтина, но тези струват 9 евро, което са моно сенки хич не е малко), virgin от Naked и малко кафяво пак от там, но не помня кой цвят сложих. Имам и молив, рокстара на UD, който обаче дойде идентичен на цвят със сенките и не личи много на клепача.

Невероятно се е получило.  Heart Eyes Прекрасно подчертан цвят на очите.  Flutter

# 339
  • Пловдив
Денси,бързо възстановяване! Hug Hug

Пролетните метеорити и аз ги мисля - с една дружа да си ги разделим Mr. Green
Бързо да свършат и да си вземем следващите Mr. Green

Метеоритите са като татус - никой не остава с един Mr. Green Mr. Green

# 340
  • в 1001-та нощ
...

...

леле, densi сви ми се сърцето  ooooh! ooooh! ooooh! то има и добри страни, но нека бързо минава, безболезнено и с много любов и грижи  Heart Eyes

# 341
Момичета, ето ме и мен...престраших се хехе...това го направих съвсем набързо, дори съм без фдт, когато бързам минавам и без  Whistling иначеее сама си правя разни опити, но откакто започнах да ви чета, започнах да се уча на много неща  Hug и сега пробвах да снимам, моля разкритикувайте ме безпощадно  Blush
Скрит текст:
ПП: сори за огромните снимки, но още се уча   Embarassed

Не си спомням, но мисля, че тук бяхте писали за балсама за устни от Nuxe с мед...и аз го имам вече и ми се струва прекрасен засега  Heart Eyes толкова меки и гладки стават устните, харесва ми  Simple Smile
Толкова от мен сега, чудесна почивка ви желая  Hug

# 342
Деленето на Метеоритите е много добро решение предвид наистина пословичната им икономичност и тъпи, картонени кутии. Какви кутии се продават в магазините за сувенири....ехеее.

Момичета благодаря за пожеланията, трогвате ме. Heart Eyes Hug  bouquet

# 343
Много съм щастлива, че все по-често има нови включвания с гримове  Grinning И наистина се показват много красиви момичета  Flutter
Браво, момичета! Давайте все така  Hug

Денси, бързо възстановяване  Hug

Жаки къде се изгуби  Rolling Eyes

# 344
  • Стара Загора
Лошото е, че аз искам метеоритите най-вече заради кутията и пухчето.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт