Четки за грим 2

• 63 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
четка от този вид ползвам за лус пудра. добре покрива и разнася равномерно пудрата.
Скрит текст:
този вид четка за фдт.

има много четки от този вид в китайските сайтове, ебей и амазон.

# 391
Благодаря.Дано се включи още някой с предложения.Попрочетох темата и май ще поръчвам експертната четка и четката за пудра на Саманта.Нали няма да се дублират като функция?Експертната ще ползвам за течен ФДТ.Тези четки на МАК от къде поръчвате?
И как става това да ползвам отстъпка за първа поръчка в Ихърб?

# 392
  • на последния етаж
Получих двете имитации на Нарс (черната и бялата). Моята черна е по-голяма и по-пухкава от бялата (което малко ме изненада, имайки предвид снимки на двете по-напред в темата). Четири пъти мия черната с детски душ гел и продължава да тече кафеникава вода. Това нормално ли е?  Thinking

# 393
Получих двете имитации на Нарс (черната и бялата). Моята черна е по-голяма и по-пухкава от бялата (което малко ме изненада, имайки предвид снимки на двете по-напред в темата). Четири пъти мия черната с детски душ гел и продължава да тече кафеникава вода. Това нормално ли е?  Thinking

май не  Rolling Eyes

аз съм доволна от всички имитации, които си купих
моите не съм снимала, но бялата е по-пухкава и с по-'тъп' връх, черната е по-'тясна' и с по-'остър' връх, не тече шарена вода, не капят косми след първото измиване и 2-3 ползвания
бялата е с дървена отвътре дръжка, а черната - с пластмасова

# 394
  • Пловдив
От моята черна окапаха изключително много косми, веднъж я обезкосмих подобаващо и вече капят само по 1-2 на слагане, но пак е много за мен и неприятно. Определено си е с качество на имитация и по-нататък бих купила оригинала.

# 395
май всичко е въпрос на партида  Peace
аз от моите съм много, много доволна, взех си и комплект четки, имитиращи мак, но изобщо не съм ги пробвала, а вече са от месец у дома  Crazy

# 396
  • Пловдив
Вероятно е така , явно нямах късмет и няма да пробвам повече, защото ако взема да поръчвам докато улуча готина партида...   Laughing

Търся си сега готино и евтино кабуки , някой отзиви за кабукито на ГОШ?

# 397
  • София
От моята черна окапаха изключително много косми, веднъж я обезкосмих подобаващо и вече капят само по 1-2 на слагане, но пак е много за мен и неприятно.
Абсолютно същото и при мен!
Черната и до днес при всяко слагане гледам да не тръгна с черен косъм на лицето.
Пак трябва да я среша мощно в къщи. #Cussing out
Но другото, което ми прави лошо впечатление и най-много ме дразни, че оставя черна следа понякога върху ружа ми и след това трябва да мина с мокра кърпичка отгоре, за да почистя повърхността на ружа-един малък на Буржуа, за да не се запечата горният му слой.
След измиването обаче, черната четка стана мека и някак не така активна както беше преди. Но все така ми е любима и удобна! Hug

# 398
  • някъде в България
Здравейте и аз да се разпиша вече в темата като горда собственичка на няколко четки.По предния ден ми пристигнаха навъднъж  и 4-те поръчани четки.На първо "пране"черната и бялата китайка не окапаха много и съм доста доволна от тях.Мойте незнам от каква партида са но са като показаните по напред в темата.Другите две четки са тази за пудра на Саманта чампан от намалението в Iherb  и една имитация на тяхна четка със скосен връх за нанасяне на фдт от Ибей.
Съжалявам най-много че не си поръчах от намалението и експертната четка но ще го направя съвсем скоро.Естествено най-мечтаната ми четка е на Мак 217 но с времето кой знае.. Praynig

# 399
Моята черна имитация пускаше синя вода при първите 2-3 измивания. Косми не са падали.

# 400
А как се ползва отстъпката за първа поръчка в Ихърб?МОля,някой да обясни,че съм на педал да поръчвам... Hug

# 401
раздвижете колелото в подфорум "пазаруване от чуждестранни сайтове" - там е темата за ихерб

# 402
Благодаря ,отивам там.А сега някой да обясни какво значи това "кабуки"
Извинявам се за невежеството. Embarassed

# 403
малка, рошава, 'дебела' четка, обикновено може да 'стои' права, например:

Скрит текст:

# 404
Като професионалист аз използвам само МАС и Real Techniques! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт