Търся електронна книга

• 185 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, търся "Как да се омъжиш за вампир милионер" и "Пробуждането на Атлантида".

# 421
  • гр.София
Имам първата в epub,ако те устройва  дай имейл .

# 422
Получих книгата на Керелин Спаркс, благодаря.
 Simple Smile

# 423
Здравейте! Търся книгите от поредицата на Трейси Хог/ The Baby Whisperer: Secrets of the Baby Whisperer/ The Baby Whisperer Solves All Your Problems, както и The Happiest Baby on the Block на д-р Карп. Прерових обичайните източници за безплатни е-книжки, но удрям на камък с тези  Rolling Eyes

Ще съм благодарна и за идеи за сайтове с подобни книги или линкове към други заглавия от този тип, които са ви били полезни.

Предварително благодаря за съдействието!   bouquet

# 424
  • Бургас
Отдавна си бях изтеглила от някъде Скитница на Ст. Майер, беши на ПДФ и си я форматирах в epub и така си отлежаваше и реших снощи да я почна за да се подготвя за филма  Mr. Greenобаче цялата книга се е разместила, редове, думи и т.н. не може да се чете. Чета на NOOK color до сега не съм имала проблем с форматирането, молбата ми е някой ако може да ми я пусне на madlenaivanova@abv.bg  а също и приемам съвет как да си реша проблема с това разместване, аз ли нещо не съм направила както трябва?

# 425
  • София
Привет! Ще се радвам, ако някой ми помогне да намеря книги на български език на Робърт Паркър (освен тези в читанката) Благодаря предварително!   bouquet

# 426
  • Варна
Здравейте,
чудя се няма ли как най - накрая да се споделят тук в темата трите части на 50 нюанса, защото всеки втори пост е свързан с тях? Преди ги имаше в замундата, но сега ги няма Sad

Ето 50-те нюанса в PDF- http://dox.bg/files/dw?a=fb6f23ed02
omm omm omm

# 427
       Аз също ще съм благодарна да ми изпратите "Скитница " на Ст. Майер в epub или  mobi. Опитах да я преформатирам от pdf и с Калибре, с разни онлайн конвертори, но се получава голяма боза.
emilowwa@mail.bg

# 428
  • Плевен / София
Много бих се радвала , ако някой ми изпрати и на мен "Скитница " на Ст. Майер в "epub", " txt". След този интерес в темата сигурно е хубава...- tcveta68@abv.bg

# 429
  • Ямбол
.... Опитах да я преформатирам от pdf и с Калибре, с разни онлайн конвертори, но се получава голяма боза.
...
Питай Aна Болейн как става, тя знае даже да ги чете:

Добре де като си размятате 50-те нюанса, някой има ли първата част, но да не е в ПДФ формат?

Какво ти притеснява формата???? Преформатиш и четеш Wink
Ти опитвала ли си, след като даваш съвети?

Лилянке, ти пак ли почна да се правиш на велика  Wink В момента чета точно преформатирана от PDF Wink

# 430
  • Плевен / София
Благодаря много за книгата.

# 431
    Момичета, имам "Скитница" в rtf на български, но не е оригиналната, а фен превод. Аз я четох на английски преди 2 години и много ми хареса, но за фен превода не знам колко е добър. Ако някой иска да му я изпратя - да ми пише.

# 432
  • Пловдив
       Аз също ще съм благодарна да ми изпратите "Скитница " на Ст. Майер в epub или  mobi. Опитах да я преформатирам от pdf и с Калибре, с разни онлайн конвертори, но се получава голяма боза.
emilowwa@mail.bg

За пдф използвай Abbyy finereader.Върши идеална работа и после се четат нормално книжките.И аз нямам проблем с пдф файловете,които форматирам.

# 433
emilowwa@mail.bg

За пдф използвай Abbyy finereader.Върши идеална работа и после се четат нормално книжките.И аз нямам проблем с пдф файловете,които форматирам.

Не могат да се четат такива книги !!! Лиляна,е казала!!!
Лилке ,що не замълчиш да не се излагаш hahaha

# 434
Моля, без нападки! Попитах за друг формат на "Скитница" ,освен pdf.Oпитах и с Abby Fine Reader, но ми изписва следното :
"Авторът на Стефани Майер - Скитница.pdf е забранил копирането или извличането на текст и графики от този документ по какъвто и да е начин. "

Общи условия

Активация на акаунт