The Walking Dead - Тема 2

• 17 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението

Хич не съжалявам за Шейн. А и се потвърди, че всеки, който умре ще стане зомби Crossing Arms

# 346
Нещица за четвърти сезон от снощия панел на сериала на ПейлиФест. Сигурно и видео ще има, но не съм проверявала още.

# 347
  • Ænima/Albuquerque
Абсолютно никак няма да съжалявам за Шейн, дори чакам с нетърпение гибелта му. Кх! Кх! Close

И ся, Мърл, защо го цикли Иванка, като умря в първи сезон? Ся, че Даръл си го вижда... то няма лошо, кво пък? Нямам проблеми със спойлерите.  Mr. Green

# 348
Пуци, тенкс за линка  Heart Eyes

И на мен ще ми бъде много интересно развитието на образа на Карл, който определено от дете се превърна във войник.
А Рик и да сдаде властта, ще бъде само временно. За мен той е човекът, който пое огромна тежест на раменете си и през трите сезона и няма как да бъде детрониран. Не мисля, че Дарил ще стане лидер на групата.
Всъщност за мен той е единственият /Дарил/, който няма нужда от групата, за да оцелее - прекрасно се справя и сам. По-скоро за него това е процес на интеграция в един модел на микро общество, шанс да бъде част от нещо, да бъде полезен.

# 349
Абсолютно никак няма да съжалявам за Шейн, дори чакам с нетърпение гибелта му. Кх! Кх! Close

И ся, Мърл, защо го цикли Иванка, като умря в първи сезон? Ся, че Даръл си го вижда... то няма лошо, кво пък? Нямам проблеми със спойлерите.  Mr. Green
Ти па  Shocked Докато гледаш втори сезон , забрави първи  Wink Не е умрял , самоотрязъл си е ръката , жив и здрав и по брутален от всякога е  Mr. Green

# 350
  • Ænima/Albuquerque
О, не съм си преговаряла първи сезон.  Mr. Green
Ау, тамън си харесах едно момченце... пък то много бързо и безславно умря. Confused

# 351
Ма кефи ме как веднага реши, че е умрял.  hahaha

Аз съм на нокти за последните епизоди, явно финалът ще е лош, много лош.

Ау, тамън си харесах едно момченце... пък то много бързо и безславно умря. Confused

Ето, утеши се:

# 352
  • Ænima/Albuquerque
Ми реших, щот така говорят, ко? Вярвам им.  Mr. Green

Утеш, утеш.  Heart Eyes

# 353
О, не съм си преговаряла първи сезон.  Mr. Green
Кое момченце , я покажи  Laughing

# 354
  • Ænima/Albuquerque
Пуцът го е пуснал по-горе.  Heart Eyes

# 355
Ъффф  ooooh! бях забравила за краткото му участие  Laughing

# 356
  • Ænima/Albuquerque
Баш де, аз тамъъън му се зарадвах и то...  hahaha

# 357
Този онзи, който Рик гръмна в бара ли е? Тъкмо снощи даваха по Фокс този епизод и епизода преди него - този, в който "намират" София. И двата момента са страхотни! Heart Eyes

# 358
  • Ænima/Albuquerque
Същия този, онзи.  Mr. Green

Аз пък така хубаво му ревнах за Дейл, че просто не е верно!  doh

# 359
Без да съм специалист по зомбитата ... Винаги ми е било чудно с каква лекота разкъсват човешка плът. Те повечето като ги гледам са с изпопадали зъби. Какви са тия нечовешки зъби да разкъсат плът просто ей така?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт