The Walking Dead - Тема 2

• 17 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол
Laughing Луди!

По темата - ми ще пускат кръв, кръвта дори и да не се движи щото са умрели, не се изпарява, нали? Стои си в тялото и като им клъцнат нещо е нормално те пак да кървят, т.е. да изтича кръвта.. Rolling Eyes
Ще им изпишем вит.К и Ц и ще спрат да кървят Mr. GreenАко имат други оплаквания,обаждайте се Joy

# 421
Ама по принцип се съсирва, Бебе, та не знам...

Мда, съсирва се, но не става ли едва когато изтече. Макар, че като не се движи, може би би следвало пак да се съсири. Мистерия. Laughing

Пак гледам епизода по Фокс. Flutter

Контеса, ти си зомби-фармацефт. Grinning

# 422
  • Ямбол
Ама по принцип се съсирва, Бебе, та не знам...

Контеса, ти си зомби-фармацефт. Grinning
Ми усетих,че зомбитата имат спещна нужда от такъв Mr. GreenТо липса на витамини,особено на калций,нищо чудно да им изпадат зъбите и да хванат остеопороза Laughing

# 423
Тъй
отметнах набързо 6 серии от втори сезон
1. Висящия от дървото съратниците му бяха изгризали пищялките, значи не са толкоз претенциозни в кулинарен аспект  tooth
2. Тоя от кладенеца си беше напълно в стил "залудо работи залудо не стой" може от жажда да умирам ще си чакам дъжд да падне, но от този кладенец не бих докоснала вода  Naughty
3. цял сезон ли ще дирят момичето???  ooooh!

пп Норман - тая книга няма картинки  Joy

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 23:37 от Бумър

# 424
# 425
  • София
Бумър, няма да е цял сезон... аз зададох същия въпрос.

# 426
Изгледах. Хем ми хареса много, хем ме издразни.

Скрит текст:
Доста гаден момент с човечеца на шосето, но обясним, някак. ЧЕ накрая и раницата му взеха.  Laughing

Време беше Морган да се появи отново, от началото на сезона го чакам. Яд ме хвана, обаче, че не тръгна с тях. Разбирам го, но все пак ме е яд.

Карл също ме нервира. Разбирам емоционалната му нужда от майчина снимка, обаче такива рискове да предприема ми дойде малко прекалено американско. Мишон ме радва много.

От промото за следващия епизод разбирам, че и другата седмица ще се ядосвам.  Twisted Evil

По "научните" въпроси мисля да се обърна към Никотеро ако ползва Туитър.  Mr. Green

# 427
  • София
Скрит текст:
Кой беше Морган newsm78

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 09:38 от NellyR

# 428
  • UK
Морган е негърът, който спаси живота на Рик в първи сезон след като Рик излезе от болницата; Рик му беше дал радиостанция.

Изгледах.

Скрит текст:
ЕЕеее, много тъпо за горкият човечец, много тъжно ми стана, не можаха ли поне да го оставят някъде, толкова безсърдечна постъпка. :/
Епизодът ми беше малко муден като цяло. Поне развиха малко повече героите. Жалко за Морган наистина, можеше да им бъде от полза в защитата на затвора, добре поне, че взеха оръжия.

# 429
Нельо, скрий го, де, спойлер е!

И на мен малко така ми дойде, Adorable, но явно планират да ни отвеят мозъците с прекия сблъсък, затова сега нагнетяват напрежение.
Скрит текст:
На два пъти писках, все пак, на предвидените за целта места: когато Морган успя да мушне Рик и когато зомбито сграбчи Карл.

# 430
Еее, кога успяхте да го изгледате новия епизод  Laughing
Сега цял ден няма да ме свърта на едно място от любопитство.

Прекрасен ден на всички   bouquet

# 431
Ами в 7 ч. беше качен, няма да му се кумя, я.  Mr. Green

# 432
  • Ænima/Albuquerque
Изобщо не ви чета, не ви чета! Довечера ще наваксам.  Crossing Arms

# 433
Мда затишие пред буря  Laughing

Скрит текст:
Морган добре , че не го взеха. Много луди , много........ , но пък можеше да поизчисти затвора  Wink
Аз защо си мисля , че Рик се отдалечи доста от градчето си  Rolling Eyes

# 434
Оу, нАучна тематика е имало в последните дни Laughing

Моите 5 цента:
Зомбитата нямат хм...отделителни функции... Confused защото са на диета със завишен прием на протеини и с изключени фибри /питайте дюкан/ките Wink / - в началото на зомбикалипсиса тук-там са мушвали и по някоя мазнинка - но с напредването на ситуацията, с всичкото това търчане - оцелелите хора влязоха във форма и ограничиха подкожните /телесните/ си мазнини за сметка на нарастналата мускулна маса. Така че...няма фибри и мазнини - няма ако  smile3550Embarassed
Непълноценно хранене. bowuu

Няма да споилвам за този епизод Twisted Evil Сега. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Обаче -
Скрит текст:
виждам, че в следващия Андрея си е жива и здрава /поне в началото/ - така че предположението ми от предната седмица не струва hahaha
-------------
Успешна и весела седмица на всички!  bouquet

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 12:53 от Мишана

Общи условия

Активация на акаунт