Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Mи да не вземе някой друг наглец да се набута Grinning

Ако още веднъж чуя думите глитър, лилаво и синьо...... Crossing Arms Crossing Arms утре ще нападна щанда на ГР в Мола
Мне Жаки, не са достататъчно блестящи за теб тези неща. Сега на моите очи никога няма да кажете, че имам глитъри. Седят си като лилаво-сини сенки, но не мазни.

# 436

D_ana, аз също имах една палитра на  Bobbi Brown (купена доста импулсивно) и имах същите проблеми като теб. От цялата палитра имаше 1-2 цвята, които имаха цвят и всичко останало беше кошмарно. Палитрата беше доста скъпа, а като качество доста зле и бях много разочарована.  Rolling Eyes Единичните им сенки не знам дали са хубави, но палитрите им въобще не ми харесват и тяхна палитра повече не бих си купила. В магазина и в кутийката наистина изглеждат прекрасно и е лесно човек да се подведе.  Rolling Eyes

B & C, мерси   bouquet, това не прави положението по-добре, но поне знам, че грешката не е в мен. Освен това тъмното мастилено не се бленд-ва добре и седи като на петна. Съмнявах се, че моите четки не струват, но не ми се случва с други тъмни сенки. Заслепих се от марката и от вида им в палитрата. Outta Joint

# 437
  • в 1001-та нощ
С тези мигли няма да мога да видя за кой се омъжвам Mr. Green
сега това е подробност
че и какво д аму гледам, той Ша ма гледа  Mr. Green
a.l.e.n.a уредено
искам Ви с много блясък и частици по  лицата, роклите абе навсякъде  Mr. Green

Лепи  Hug ще използвам всички златни пудри, които имам, както и за другите шаферки  Mr. Green

# 438
Днес реших да опитам нови цветове!Имам зелени очи и се чудя какви цветове мога да използвам за да подчертая цвета им!Опитах с зелено и лилаво,но не се харесах.Май не съм свикнала да се гледам цветна.Ето снимки,но са направени с телефон и качеството не е добро,извинявайте за което Изглеждам малко кривогледа с различни очи,ако се вгледате ще видите как е оптически смалено лилавото око с черната водна линия!

# 439
Jassye,
на мен цветовете ми харесват.Може би не си свикнала с тях.Ако искаш пробвай и с тъмно сиво.  bouquet

# 440
Зелената версия повече ми харесва
Пробвай бронзов грим, с него зелените очи изпъкват супер

# 441
  • в 1001-та нощ
Jassye, на мен и с двете ми харесва, но е много размазано и очите ти ги виждам някак светло сини   newsm78

пробвай и светло синьо и лилаво  Peace

аз съм със зелени очии тези цветове ми ходят, но и от зелено до зелено има разлика  Peace

# 442
Зелената версия повече ми харесва
Пробвай бронзов грим, с него зелените очи изпъкват супер
Жаки ,и аз май зеленото повече го възприех.Обикновено се гримирам нюд,кафяво,бежово,златисто,но ще пробвам и нещо бронзово. Hug Алена,само сини не са ми очите,макар че много бих искала  Praynig Ето тук май се вижда малко по-добре цвета,но пак не е същия

# 443
Jassye,
на мен цветовете ми харесват.Може би не си свикнала с тях.Ако искаш пробвай и с тъмно сиво.  bouquet
LOSHKA,не ми отиват изобщо студени цветове на тена на кожата.Така че изключвам сиво и сребърно,макар че много ги харесвам на други момичета  Hug

# 444
Джаси, на мен ми харесваш и с двата варианта  Hug

Ето го и моя грим от днес:
Скрит текст:

# 445
  • В къЩи.
Jassye, и на мен ми харесва повече зеленото. Какво си ползвала?

# 446
  • в 1001-та нощ
сега се замислих за топлите и стидено цветове, аз май и двете нося  newsm78

# 447
Утре как мислите да се правите? Аз се чудя между лилаво, тюркоазено и лилаво-тюркоазено.  Laughing
Както не съм излизала от месец от нас, сигурно ще се омажа като паун, ако стана навреме, разбира се.  Mr. Green Mr. Green

# 448
  • в 1001-та нощ
аз вероятно с броката на инглот  Peace последно това ми роди главата  Mr. Green

ще се радвам да направиш паун визия, ще ми хареса  Heart Eyes

Специално за Karen Burning Black Lóreal Infallible - на моите очи - коментарът беше как би стояло на светли очи

понеже имах няколко идеи - първо пробвах с база - белия молив, обаче - самата сянка е в тъмна база - лилави блясъци и се оказа - не най-добрата идея - но продължих  Whistling Whistling Whistling

исках костта да е сияещо бяла и да контрастира на клепача

частичките и лилавото много не излязоха на снимките, на живо са по-ярко, с кадифен завършек - ще пробвам и с база лилавото тату, както и с телесна, но по-късно  Peace

визията ми е - избягала от моргата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green затова внимавах и да се усмихвам  Mr. Green да не е толкова убийствено  Mr. Green

и още в скрития текст

Скрит текст:

# 449
И аз мисля да съм с пигмента на Инглот. Само дано този път ми остане време за грим  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт