Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

Имаме подобно, купувано преди три години. Не можах да намеря линк, за да го покажа. Целият квартал разбираше, че сме излезли на разходка, доста шумно и трудно се управлява. Може новите модели да са по-добри, доколкото си спомням, колелетата му бяха пластмасови, гума имаше само по средата. Моят съвет е да се разходите до магазин и да ги разгледате. Триколката се ползва много и е истинско мъчение, ако е трудна за управление и бутане.

# 121
# 122
Имам питане относно цените - те с начислено ДДС ли са или не?
Крайната сума за плащане винаги се различава от обявената цена за продукта. Не мога да разбера какво начисляват, че се получава такава разлика?

# 123
Имам питане относно цените - те с начислено ДДС ли са или не?
Крайната сума за плащане винаги се различава от обявената цена за продукта. Не мога да разбера какво начисляват, че се получава такава разлика?

Конкретизирай за кой точно амазон става въпрос и дай пример за разликата,за да ти отговорим  Peace

# 124
За английския става дума.
Харесвам си столче - цената му е 82,24 лири. При плащане на фактурата ми излиза съвсем друга цена - 78,36 без VAT (това предполагам е ДДС-то). С начислените проценти става 94,03 лири. същото начисление има и върху цената за доставка. Обявената при поръчката цена от 82,24 лири никъде я няма в сметките.
Пробвах след това и с други артикули - пак има някакво начисление върху обявената цена, но то не винаги е 20%.

# 125
# 126
  • Варна

Да, подарихме го на дъщеря ми за РД. Много е готино. Peace

# 127
  • Luxemburg
Twin ако пускаш до бг адрес първо ти начислява ДДС (в Англия детските стоки са без ДДС мисля или ако имат то той е малък процент) след това ти слага доставка. В зависимост от ставките на ДДС за различните страни и цената е различна. Това което виждаш на екрана е за покупка и доставка до Англия. Слагаш продукта в кошницата и минаваш всички стъпки и преди последната ти показва цената с доставката и срока на доставката. Ако те удовлетворява потвърждаваш а ако ли не, изтриваш продукта от кошницата.

Аз имам молба да ми препоръчате сещоар. Моя Браун ненадейно след 14г работа спря. Търся си нов но не знам какво да гледам. Сега ползвам един за път на GHD уж 1000w ама с моята коса ще го стопя за нула време и трябвя да си взема скоро нов. Очаквам предложенията ви.

# 128
  • Варна
За английския става дума.
Харес4вам си столче - цената му е 82,24 лири. При плащане на фактурата ми излиза съвсем друга цена - 78,36 без VAT (това предполагам е ДДС-то). С начислените проценти става 94,03 лири. същото начисление има и върху цената за доставка. Обявената при поръчката цена от 82,24 лири никъде я няма в сметките.
Пробвах след това и с други артикули - пак има някакво начисление върху обявената цена, но то не винаги е 20%.

В Англия има три ставки на ДДС, в зависимост от стоките и услугите : 20%, 5% и  0%.  Детските седалки за коли, например са с 5% ДДС.  Сумата е 94 паунда, защото включва разликата от 15%, която слагат за да изравнят тяхното ДДС, с това в БГ / 20% /

# 129
здравейте, от Amazon.com може ли да се поръчва до тук

# 130
Благодаря ви за разясненията.
Сега вече сметките ми излязоха!  Wink

И още нещо да си разясня - ако си направя поръчката чрез посредник до английски адрес,  ще ми се размине ли българското ДДС или не?

# 131
Благодаря ви за разясненията.
Сега вече сметките ми излязоха!  Wink

И още нещо да си разясня - ако си направя поръчката чрез посредник до английски адрес,  ще ми се размине ли българското ДДС или не?

Разбира се  Peace

# 132
Някой пробвал ли е да направи алт. акаунт с една и съща кредитна карта за отстъпката от 10 паунда на  Amazon Family. Интересно ми е дали ще проработи или да не си давам зор Simple Smile .
благодаря и успешно пазаруване

# 133
  • Плевен
Здравейте момичета! Бихте ли ми казали за колко време и с какво  идват нещата от немския Амазон, нямам проследяващ номер, изпратена на 22.01.Благодаря Ви!

# 134
днес пристигнаха тези накрайници за четката ми за зъби ... обаче като ги поръчах  бяха по скъпички .. мога ли да си искам  разликата в цената и по какъв начин  става .. че до сега не съм го правила .. благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт