Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 44

• 36 576
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
http://www.javari.fr/s/ref=soldesfe?ie=UTF8&node=344089031&a … 89%26pageCode%3Dd кажете ми че не са старомодни и си заслужават и дали си отговарят

Да бяха моя номер щях да ти обясня колко са старомодни и ужасни. ))))
взимай ги и хич не се чуди, страхотни са...)

# 721
http://www.javari.fr/s/ref=soldesfe?ie=UTF8&node=344089031&a … 89%26pageCode%3Dd кажете ми че не са старомодни и си заслужават и дали си отговарят

Да бяха моя номер щях да ти обясня колко са старомодни и ужасни. ))))
взимай ги и хич не се чуди, страхотни са...)
искам ги и аз ...  къде изчезнаха ??

едни   красиви 12 см  токчета Simple Smile

# 722
Мацкииии, хвърлихте ме в музиката с тия Кларкове!
Тоооолкова сладки... и мой номер...
Само дето са на такива токове, че се чудя за какво да ги ползвам...
Не ми трябват.
Не ми трябват.
ХИЧ не ми трябват...

Не се тръшкай, няма вече. Laughing
На мен не ми харесват Embarassed токът е с ужасен наклон, с това нещо не бих могла да ходя.

# 723
  • София

Получих ги днес, в черно, 39 номер. На мен много ми харесват. Токът е доста висок, но е много удобен, изобщо не се усеща височината. Струва ми се, че са за по-тесен крак, но пък е велур и ще се отпуснат много бързо.
В сайта пишеше, че са 39,5 а при поръчването, че са 39 номер 5,5 по английска номерация. присигнаха 39 номер.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 21:30 от vanyak

# 724
сандалките някой да ги е поръчвал ?? и дали си отговарят ако може да споделите

# 725
  • София
И аз днес получих половин поръчка от събота, от френското джавари с UPS.
Чантата, която Деси_2 пусна в синьо, но моята е във винено. За тези пари е супер и баш в цвета на обувките, за които я взех, но имам 2 забележки - няма малък джоб за документи, ключове и т.н. или поне аз не открих и на мен са ми въз късички презрамките за през рамо. Аз съм едричка де.  Embarassed Малко е от типа ела, обери ме. Mr. Green

Случвало ли ви се е да ви делят поръчката на 2  - имам 2 смс- от банката за изтеглени сумите по отдтелно и 2  отделни потвърждения, че поръчката е ескпедирана - едното за единия артикул, а другото за втория  Rolling Eyes  ?

# 726
Мацкииии, хвърлихте ме в музиката с тия Кларкове!
Тоооолкова сладки... и мой номер...
Само дето са на такива токове, че се чудя за какво да ги ползвам...
Не ми трябват.
Не ми трябват.
ХИЧ не ми трябват...

Не се тръшкай, няма вече. Laughing
На мен не ми харесват Embarassed токът е с ужасен наклон, с това нещо не бих могла да ходя.

Какво му е на тока. Половината ми ежедневни офис обувки и боти са с такъв ток. Нямам по-нисък от 6 см. и изобщо не ги усещам. Няма по удобен ток.  Peace

# 727
Какво му е на тока. Половината ми ежедневни офис обувки и боти са с такъв ток. Нямам по-нисък от 6 см. и изобщо не ги усещам. Няма по удобен ток.  Peace
Нямам предвид височината!  Rolling Eyes При тази дебелина е стабилен въпреки тази височина. Наклона спрямо тази част, на която се стъпва е неудачен, сякаш токът е по-висок от необходимото с 1 см. Усещането е като в ски обувки. Преди време от еВау получих едни сандали с такъв наклон и кат оги обух не се чувствах комфортно. Отрязах от токовете точно колкото видимо беше излишно и променяше извивката на обувката и станаха перфектни.

# 728
  • ...край Дунава

Случвало ли ви се е да ви делят поръчката на 2  - имам 2 смс- от банката за изтеглени сумите по отдтелно и 2  отделни потвърждения, че поръчката е ескпедирана - едното за единия артикул, а другото за втория  Rolling Eyes  ?

Да, оня ден ми разцепиха една поръчка с два чифта еднакви кецки. Получих ги с ден разлика, и парите си дръпнаха поотделно.

сандалките някой да ги е поръчвал ?? и дали си отговарят ако може да споделите

Отговарят си и са много готини, поне червенките бяха Heart Eyes

# 729

Общи условия

Активация на акаунт