Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 9

• 144 161
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
  • Балчик
месечна менопауза? Laughing

# 691
О,да! Ще го поправя ... но, ако нарочно е написано така? Бе, да си стои.

# 692
14. И по някаква причина, за нас винаги мисли Tefal.

Сетих се за ФМ Радио (ако не бъркам) и... "А беше време, когато Тефал на мислеше за нищо..."  Joy

# 693
  • Някъде на път....
hahaha
SMS: Тате, преведи ми сто лева! Спешно!
Oтговор: One hundred leva.

Ееее, това е много яко!  Peace

# 694
Баща изпраща сина си на курорт. Синът за първи път ще ходи на море. Пристигнали от село до ЖП гарата и бащата дава напътствия на сина.
- И, сине, много да внимаваш там.
- Защо, тате?
- Ти не знаеш там на морето какви могат да бъдат жените.
- Какви, тате?
- Много коварни. Ако много не внимаваш, ще вземеш да донесеш някоя зараза вкъщи. Ще заразиш жена си. А тя - мене. А аз без да знам ще заразя и майка ти. А ти я знаеш майка ти каква е. Ще измре цялото село...

# 695
Скрит текст:

В едно далечно, далечно царство, през девет планини в десета се скитал един добър юнак. Тръгнал бил да търси Голямото Съкровище, че да има очи да поиска баш принцесата. И както си вървял през пущинака, гледа огромна табела, а на табелата с еднометрови букви надпис: "Внимание! Тук върлува ман@ф!"
Почесал се добрия юнак по врата, свил рамене и продължил. След 200-300 крачки, гледа по-малка табела, а на нея пише:"Последно предупреждение! Тук върлува ман@ф!. Върнете се, докато не е късно!". Почесал се пак добрия юнак, свил рамене - пука ли му на него, има си меч като слънце! - и продължил.
След още 200-300 крачки, гледа една съвсем мъничка табелка, почти скрита в тревата. Навел се, а на табелката надпис: "Вече е късно!"...

# 696
# 697
  • Германия
В една черна черна вселена, в една черна черна Слънчева система, край едно черно черно слънце се въртяла една черна черна планета. На тази черна черна планета, на върха на една черна черна планина, край един черен черен огън седели двама черни черни мъже. В един момент единият от тях възкликнал:
- Абе, брато, май не тре'аше да палим тея гуми!

# 698
Мъж в магазина:
- Дайте ми 329 грама салам, 246 грама сирене и 391 грама захар.
Продавачката му дава салама, сиренето, захарта и една опаковка презервативи.
Мъжът:
- Презервативи? Не съм искал презервативи.
- Такива изроди като теб не трябва да се размножават!

# 699
  • SHOOT ME 10 $
nela_66, Вървял си един мужик през степта, наоколо на километри никой не се вижда, нито храст ,нищо ,равна степ. Изведнъж вижда на земята една рубла! Стои ,пак се оглежда ,няма никой. Престрашил ,навел се да я вземе и в същия момент...  чува зад гърба си глас:- Бери, берии, заработал.

# 700
hahaha
SMS: Тате, преведи ми сто лева! Спешно!
Oтговор: One hundred leva.

Това ми напомня на:

- Скъпи, къде са децата?
- На английски.
- Офф... Where are the children?

# 701
  • гр.София
Един нашенец на морето свалил една французойка. Случило се, че отишли на плажа късно през нощта и започнали да правят секс.
Към кулминационния момент французойката почнала:
- C`est tres joli! ("се тре жули" - много ми е хубаво)
А нашенеца:
- Е па как нема да жули, он целия е у песък!

# 702
  • София
Българинът отишъл на специализация в Япония и минал на гости при колега японец. Там му се приходило до тоалетна, но се върнал при домакина и му се оплакал , че не знае как да влезе, защото вратата на тоалетната няма брава и дръжка. Японецът му казал, че тя е с фотоклетка и сензор и като стоиш пред вратата 5 сек тя се отваря, като влезеш автоматично се заключва, а като си свършиш работата и пуснеш водата автоматично се отключва. българинът харесъл технологията и си поръчал една за у тях. Когато обаче японецът дошъл в България, в дома на приятелят си на вратата все пак имало брава. На въпросът защо, нашият отговорил.
- то технологии технологии, ама първият път като спря тока срах от вънка, а вторият път като спря водата- спах вътре..........

# 703
Един стар виц?

Скрит текст:
Отишъл американец в Испания. И като е Испания - корида! А след коридата - кръчма. Попитал какво обичайно се яде в такъв момент. Отговорили му "Кохонес" и му сервирали две топки "месо". Харесало му на пича. Отишъл втори ден пак така. Хубаво! Отишъл трети ден. Сервират му две топченца месо и космическа сметка. Пита той що така? А келнера - "Сеньор! Бикът не винаги губи!"

- Миличко, остави ми пари за солариум!
- Ай стига ма! Скинарите вече те гледат подозрително...

Женски блян:
- Боже, какъв мъж! Искам да имам кола от него!

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 18:27 от nela_66

# 704
Само в България:
отваряш хладилника- кутия сладолед, отваряш кутията- сърми....

Общи условия

Активация на акаунт